Haydi Yine Yeniden...

Aynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacak
Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..

Aaa canim kimmiski vefat eden neden olmus ? Allahim bugun okudukca sasiriyorum .. Allah rahmet eylesin olumun ne saati nede vakti var canim

Gecmis dogum gunu kutlu olsun prensesin ne cabuk geciyor yillar dimi canim ..

Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..
Amiiınnnnnnnnnnnn.... :)
Aaa canim kimmiski vefat eden neden olmus ? Allahim bugun okudukca sasiriyorum .. Allah rahmet eylesin olumun ne saati nede vakti var canim
Yav o konuda ne ilginc oldu.. kazenn yakaladi o kisi olmemis baska takima gecmek icin yeni uyelik almis falan filan.. uyeligi iptal edildi biz hepimiz uzuldugumuzle kaldik

Arkadaşlarım canlarım

Ben yeni bir kararla
Poğaça börek tatli
Fazla pilav, makarna
.....vs

Menülerde gördüğümde söyleyecem
Kirilmaca darilmaca yok anlaştık mı
Ben bugun menu vermeyim o zaman sopayla kovalarsiniz beni hem sizlerede kotu ornek olmayim dimi canim yarindan itibaren toparlanmaya basliycam yoksa iyice ipin ucu kacacak

Allahim her mesajda bi sok yasiyorum ne oldu kuzunun eline alerji falanmi oldu canim yada bir yeremi carpti tuhh cok gecmis olsun cok uzuldum simdi nasil kuzu ..

Ben bugun menu vermeyim o zaman sopayla kovalarsiniz beni hem sizlerede kotu ornek olmayim dimi canim yarindan itibaren toparlanmaya basliycam yoksa iyice ipin ucu kacacak
Tamam bugun verme ama yarin yakalarim temiz menu temiz yorum

Aaa dolasimlami ilgiliki acaba insallah bulunur sebebi rabbim sifa versin kuzuya ne zaman sonuclari alacaksiniz ..?

Hadi insallah temiz cikar duam sizinle canim ..

Eksi olsun bizim olsun canim 7 ler cok yakin masallah ..

Canim ben cok dikkat edemedim o nedenle kiloda veremedim malesef ama masallah sen cok azimlisin tebrik ediyorum seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…