- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.941
Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..Aynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacak
Aaa canim kimmiski vefat eden neden olmus ? Allahim bugun okudukca sasiriyorum ..
Bunu bilerek sevelim sevilelim kırmayalım ...
Çocuklarımızı eşlerimizi arkadaşlarımızı...
Bugün bu platformda zayıflamaya çalışsan bir ablamız vefat etmiş.. hic tanımıyorum ama çok üzüldümkim bilir zayıflayıp neler giymek hayalleri vardı
Gecmis dogum gunu kutlu olsun prensesin ne cabuk geciyor yillar dimi canim ..Bi pazar yoğunluğu içindeyim kızlar poğaça istedi şükür Kahvaltı faslı bitti birazdan görümcemlere gideceğiz eşimin amcası ailesi de ordalar yarın büyük kızımın doğum günü bu 2 gün yoğun ve kb li elimden geldiğince dikkat ediyorum akşamı hafif geçirmeliyim kızım yarın için pizza istedi bi dilim yerim kırılmasın diye pastadan bi çatal alsam on numara olur
Saol canim cok sukur daha iyiyiz .. daha temizlige giremedik bugun bitirdi badanaciKolay gelsin canim badana işi zor temizliği ayrı zor Allah yardımcınız olsun.herkes iyi mi bari nasıl oldu eşin oğlun sen iyilesiniz mi biraz
Amiiınnnnnnnnnnnn.... :)Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..
Yav o konuda ne ilginc oldu.. kazenn yakaladi o kisi olmemis baska takima gecmek icin yeni uyelik almis falan filan.. uyeligi iptal edildi biz hepimiz uzuldugumuzle kaldikAaa canim kimmiski vefat eden neden olmus ? Allahim bugun okudukca sasiriyorum ..Allah rahmet eylesin olumun ne saati nede vakti var canim
Ben bugun menu vermeyim o zaman sopayla kovalarsiniz beniArkadaşlarım canlarım
Ben yeni bir kararla
Poğaça börek tatli
Fazla pilav, makarna
.....vs
Menülerde gördüğümde söyleyecem
Kirilmaca darilmaca yok anlaştık mı
Allahim her mesajda bi sok yasiyorum ne oldu kuzunun eline alerji falanmi oldu canim yada bir yeremi carpti tuhh cok gecmis olsun cok uzuldum simdi nasil kuzu ..Slm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak
Tamam bugun verme ama yarin yakalarimBen bugun menu vermeyim o zaman sopayla kovalarsiniz benihem sizlerede kotu ornek olmayim dimi canim yarindan itibaren toparlanmaya basliycam yoksa iyice ipin ucu kacacak
Aaa dolasimlami ilgiliki acaba insallah bulunur sebebi rabbim sifa versin kuzuya ne zaman sonuclari alacaksiniz ..?Slm kızlar dün 3 bugün 4 tüp kan verdi idrar,tükürük tahlili yapıldı Bugün dahiliye bakiyo yedikleriyle ilgili değilmiş alerjik gözükmüyor bi dünya inceleme bende korkuyla bekliyorum Rabbim çaresiz dert vermesin tek bildiğim çok korktuğum dualarınıza ihtiyacım var
Hadi insallah temiz cikar duam sizinle canim ..Bugün dahiliye inceledi kan sonuçlarımız temiz boğazdan yapılan test 3 günde çıkarmış bizi dualarınızda eksik etmeyin kalp huzurum yavrumun sağlığından emin olunca olacak şükür bugün daha iyi Rabbim çaresiz dert vermesin
Masallah ne guzel kilo vermissin canim darisi bana cookk aminnKilo bildirimim
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.6
Fark 1.2
Seninde guzel gitmis canim tebrik ederim ..Kilo bildirimi
Geçen hafta 92
Bu hafta 91.3
Fark 700 gr
Masallah seninde iyi gitmis kuzum ayy herkes kilo vermis ben haricGünaydın hala regl olmamama rağmen eksi geldi çok şükür
Geçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Fark -700 gr
Eksi olsun bizim olsun canim 7 ler cok yakin masallah ..Kızlar masallah hepinize masallah süper eksiler gelmiş . hele tevafuk canım. Naptin sen kız. 1.2 harika gidiyor hatta kosuyorsun hedefine doğru.
Tomurcuk canım Seninkine çok çok iyi. Eksi 700 çok güzel bir rakam.
Emosum daha güzel günler gorecegiz beraber . iyi bir başlangıç oldu.
Benim geçen haftaki kilom 80.6
Bu hafta 80.3
Fark - 300
Tebrikler canim cok iyi gidiyorsun masallah sana ..karnım ağrıyor malum zaman başladı başlayacak
geçen hafta 86.2
bu hafta 85.7
fark - 500 gr :)
Melrin ne guzel kilo vermissin masallah sana da canim ..Süper sayılar görmüşüz şahaneyiz daha güzel sayılar da göreceğiz
Geçen hafta 69
Bu hafta 68
Şükürler olsun gitti bi daha hiç gelmeyecek
Canim ben cok dikkat edemedim o nedenle kiloda veremedim malesef ama masallah sen cok azimlisin tebrik ediyorum seni ..angelina35 canım bende kaç haftadır aynı sayidayim. Sen işlerini yoluna koy kilo almamaya bak. Bu rakam da iyi .
@ekim2009 canım İyi gidiyorsun masallah.
@Melrin canım bak yüzün güldü bu hafta. Sabrın sonu selamet. Darisi bana inşallah.
Akşama kv. Yemeğe çağırdım. Bugün biraz yogunum hazırlık var . herkesi tebrik Ediyorum. Allah kolaylık versin yeni haftada.
Nasil stres olmayayim kuzum baksana korkulu ruyam 72 lerdeyim yine allah beni bildigi gibi yapsinolsun kuzum düzene gir verirsin sen.stres yapma canın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?