- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.961
Yogunluk bitermiki canim baya is var annemlerde temizlik yaparken azicik kilo versem bariHadi bakalim ya geksin eksiler masallah kuzim
Sagolasin canim benim
Eksinin azi cogu olmaz yeter ki gitsin canim tebrik ederim
Yogunluk bitsin duzenne girersin canim.. Allah kolaylik versin..
Masallah malum.haftaya ragmen harika
Tabiki gelmeyecek ama yeni daha az rakamlar gelecek tebrikler canim
Anaaa goruyomusun kadina bak sen ayy onca kisi allah rahmet eylesin demis sonucta tovbe ..insanlar ne tuhaf ya allah islah etsin bunlari ...Amiiınnnnnnnnnnnn.... :)
Yav o konuda ne ilginc oldu.. kazenn yakaladi o kisi olmemis baska takima gecmek icin yeni uyelik almis falan filan.. uyeligi iptal edildi biz hepimiz uzuldugumuzle kaldik
Valla akillarina da geliyir ne diyim...Anaaa goruyomusun kadina bak sen ayy onca kisi allah rahmet eylesin demis sonucta tovbe ..insanlar ne tuhaf ya allah islah etsin bunlari ...
Yarin simsiki tutunmaliyim diyetime ama ahh annem yakarmiki beni eli hic durmazki .. ama yeter yemiycem karnim agriyo desem yutarmikiTamam bugun verme ama yarin yakalarimtemiz menu temiz yorum
Ona yutturamazsan burada seni bekliyor olacagimYarin simsiki tutunmaliyim diyetime ama ahh annem yakarmiki beni eli hic durmazki .. ama yeter yemiycem karnim agriyo desem yutarmiki
Valla parmaklarim uyustu ayol
Sana yildizli pekiyi veriyirum evladimValla parmaklarim uyustu ayolazmettim okudum ama afferin bana baya birikmis mesaj okula gitmeyen ogrencinin odevleri gibi birikmis ama odevimi yaptim ogretmenim
Tamamdirr ... gizumden kacmadi senin avatar degismis canim bu boylu poslu fit hatunda kim olaki pek guzelimis canimmOna yutturamazsan burada seni bekliyor olacagim
Yeni favorim Katrina KaifTamamdirr ... gizumden kacmadi senin avatar degismis canim bu boylu poslu fit hatunda kim olaki pek guzelimis canimm
Bu ikisindende guzel ama bee ... baksana kadina kitapgibi valla massallahhh ...Yeni favorim Katrina Kaif
Berguzar la fahriyeyi biraktim
(Cok uzulurlerdi eminim)
Allahim her mesajda bi sok yasiyorum ne oldu kuzunun eline alerji falanmi oldu canim yada bir yeremi carpti tuhh cok gecmis olsun cok uzuldum simdi nasil kuzu ..
Sağol canım yarın tükürük tahlili çıkacak korkuyla bekliyorumAaa dolasimlami ilgiliki acaba insallah bulunur sebebi rabbim sifa versin kuzuya ne zaman sonuclari alacaksiniz ..?
Dün yatılı misafirlerim vardı kaçamak yapmadim hatta sabah
Az değil çok vereceğiz o kadar sil süpür işe yarayacaktırYogunluk bitermiki canim baya is var annemlerde temizlik yaparken azicik kilo versem bari
Anne yemez ama yer gibi yapar yoksaYarin simsiki tutunmaliyim diyetime ama ahh annem yakarmiki beni eli hic durmazki .. ama yeter yemiycem karnim agriyo desem yutarmiki
Yıldızlı 5 o haldeValla parmaklarim uyustu ayolazmettim okudum ama afferin bana baya birikmis mesaj okula gitmeyen ogrencinin odevleri gibi birikmis ama odevimi yaptim ogretmenim
Eline sağlık canım arkadaşım haftaya daha sağlam gelmeliyizEki Görüntüle 2117472
HAFTANIN BİRİNCİSİtevafuk55 -1,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ M Melrin -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ @emoslanddtomurcukkk -0,7 kg
Tövbe bu nasıl durum en kötüsü belirsizlik sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim inşallah bu dr sana iyi gelir Rabbim her zaman koruyucumuz seni de koruyacakGünaydın dostlarım,
tahlil sonuçlarım çıktı hepsi temizmiş.Antifosfolipid antikor sendromum yokmuş yani :))
O zaman Behçet hastası olarak devam ediyorum hocam yaşantıma dedim.o da net bir behçetsiniz diyemeyiz ama olası Behçet hastasısınız,kullandığınız ilacı 3 e çıkararak devam edin 2 ay sonra gelin dedi.yani romatizmal durum devam ediyor ve göz tutulumu yine olabilir.Bundan sonrası Allah'a kalmış
Rabbim şifa versin canim.zor bir durum ailesi icin de çocuklar icin de.Allah kimseye dermansız dert vermesin.her halimize şükürler olsunDün akşam ki misafirlerimin 3 çocuğu var 2 si engelli kas hastalığı görme kaybı. .. Bi sürü durum var Rabbim çaresiz dert vermesin hayatın kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz
Elllerine saglik canim haftaya da derecelerde buluşalımEki Görüntüle 2117472
HAFTANIN BİRİNCİSİtevafuk55 -1,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ M Melrin -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ @emoslanddtomurcukkk -0,7 kg
Canim ya Rabbim seni de tamamen kurtarsin umarim 2 ay sonra ber sey daha guzel olur...Günaydın dostlarım,
tahlil sonuçlarım çıktı hepsi temizmiş.Antifosfolipid antikor sendromum yokmuş yani :))
O zaman Behçet hastası olarak devam ediyorum hocam yaşantıma dedim.o da net bir behçetsiniz diyemeyiz ama olası Behçet hastasısınız,kullandığınız ilacı 3 e çıkararak devam edin 2 ay sonra gelin dedi.yani romatizmal durum devam ediyor ve göz tutulumu yine olabilir.Bundan sonrası Allah'a kalmış
Yiyemem kiz diyetteyimDün yatılı misafirlerim vardı kaçamak yapmadim hatta sabah
30 dk eliptik bisiklet
20 dk ağırlık karışık ev egzersizi
30 dk yürüyüş Yapıldı
Anne yemez ama yer gibi yapar yoksatevafuk55 seni yer uyarmadı deme
Dün akşam ki misafirlerimin 3 çocuğu var 2 si engelli kas hastalığı görme kaybı. .. Bi sürü durum var Rabbim çaresiz dert vermesin hayatın kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz
Vuvvvv Vuvvvv eksiler eksiler gelsinKizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin
Ara sade kahve uc kuru kayisi
Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata
Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata
Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem
Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?