Haydi Yine Yeniden...

Yogunluk bitermiki canim baya is var annemlerde temizlik yaparken azicik kilo versem bari

Amiiınnnnnnnnnnnn.... :)

Yav o konuda ne ilginc oldu.. kazenn yakaladi o kisi olmemis baska takima gecmek icin yeni uyelik almis falan filan.. uyeligi iptal edildi biz hepimiz uzuldugumuzle kaldik
Anaaa goruyomusun kadina bak sen ayy onca kisi allah rahmet eylesin demis sonucta tovbe ..insanlar ne tuhaf ya allah islah etsin bunlari ...

Valla parmaklarim uyustu ayol azmettim okudum ama afferin bana baya birikmis mesaj okula gitmeyen ogrencinin odevleri gibi birikmis ama odevimi yaptim ogretmenim
Sana yildizli pekiyi veriyirum evladim
Temiz menulerle gelmezsen hepsini alırım

Geciktim kusura bakmayın gezmedeydim yine bu ara evde durasim yok

Sabah 8.15
Mikrodalgada 1 yumurta
1 tk krem peynir 3 zeytin
1 dilim tahilli ekmek

Ara 11
4 ceviz sade nescafe

Öğlen 14
5 adet köfte 1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 16.30
1 hurma

Akşam 19 (misafirlikte)
4 yk yoğurtlu mantı

Çay yani 20de
2 kk kadar etimekli sütlü tatlı (aşırı baskıcı bir ısrar üzerine ve en sinir olduğum durum hayır dedikce birşeyin zorlanması )

Su 2.5 lt

Günaydın dostlarım,
tahlil sonuçlarım çıktı hepsi temizmiş.Antifosfolipid antikor sendromum yokmuş yani :))
O zaman Behçet hastası olarak devam ediyorum hocam yaşantıma dedim.o da net bir behçetsiniz diyemeyiz ama olası Behçet hastasısınız,kullandığınız ilacı 3 e çıkararak devam edin 2 ay sonra gelin dedi.yani romatizmal durum devam ediyor ve göz tutulumu yine olabilir.Bundan sonrası Allah'a kalmış

Allahim her mesajda bi sok yasiyorum ne oldu kuzunun eline alerji falanmi oldu canim yada bir yeremi carpti tuhh cok gecmis olsun cok uzuldum simdi nasil kuzu ..

Aaa dolasimlami ilgiliki acaba insallah bulunur sebebi rabbim sifa versin kuzuya ne zaman sonuclari alacaksiniz ..?
Sağol canım yarın tükürük tahlili çıkacak korkuyla bekliyorum
Dün yatılı misafirlerim vardı kaçamak yapmadim hatta sabah
30 dk eliptik bisiklet
20 dk ağırlık karışık ev egzersizi
30 dk yürüyüş Yapıldı
Yogunluk bitermiki canim baya is var annemlerde temizlik yaparken azicik kilo versem bari
Az değil çok vereceğiz o kadar sil süpür işe yarayacaktır
Yarin simsiki tutunmaliyim diyetime ama ahh annem yakarmiki beni eli hic durmazki .. ama yeter yemiycem karnim agriyo desem yutarmiki
Anne yemez ama yer gibi yapar yoksa tevafuk55 seni yer uyarmadı deme
Valla parmaklarim uyustu ayol azmettim okudum ama afferin bana baya birikmis mesaj okula gitmeyen ogrencinin odevleri gibi birikmis ama odevimi yaptim ogretmenim
Yıldızlı 5 o halde
Eline sağlık canım arkadaşım haftaya daha sağlam gelmeliyiz

Tövbe bu nasıl durum en kötüsü belirsizlik sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim inşallah bu dr sana iyi gelir Rabbim her zaman koruyucumuz seni de koruyacak

Dün akşam ki misafirlerimin 3 çocuğu var 2 si engelli kas hastalığı görme kaybı. .. Bi sürü durum var Rabbim çaresiz dert vermesin hayatın kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz
Rabbim şifa versin canim.zor bir durum ailesi icin de çocuklar icin de.Allah kimseye dermansız dert vermesin.her halimize şükürler olsun

Elllerine saglik canim haftaya da derecelerde buluşalım
Canim ya Rabbim seni de tamamen kurtarsin umarim 2 ay sonra ber sey daha guzel olur...
Yiyemem kiz diyetteyim
Dün akşam ki misafirlerimin 3 çocuğu var 2 si engelli kas hastalığı görme kaybı. .. Bi sürü durum var Rabbim çaresiz dert vermesin hayatın kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz
rabbim tum sifa bekleyen kullarina sifa versin

Kizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su

Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin

Ara sade kahve uc kuru kayisi

Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata

Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata

Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem

Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su

Vuvvvv Vuvvvv eksiler eksiler gelsin
Enişte beye sizlerle beraber nice sağlıklı huzurlu yıllar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…