- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.981
İnşallah dediğin gibi olur canım.Direnmiş 7 görünmemek için.haftaya çok daha iyi olacak inşallah canım
Şimdi iyiyim yüzük takamiyorum tam yuparmagimin eklem yerine saplandi bit Parcasi. Rabbim korudu resmen.Aaaaa cok gecmis olsun canim benim gorunmez kaza tuhh .. iyimisin simdi peki nasilsin ?
İnşallah güzel.bir ev nasıl olur arkadaşımıza. Bende evimi giriş kat olduğu için sevmiyorum ama eşimin de babasının bizim evimizin yakınında arsası var üzerinde bir müstakil evde oturuyorlar. Ben ölmeden yaptirayim diyor kb. Ama bilemiyorum alt li ustlu oturmak nasıl olur. Eşim onlardan çıkmazsa zaten gelesi yok uğramadan durmaz. Bizim ev ile kv evi 4 apartman bakınca görünüyor. Çocuklar için buradan yakın ev almıştık. Kv bakiyorya. Eğer olur da arsaya ev yapılırsa bilemiyorum nasıl olur. Bana kalsa başka yerden alırım ama eşim razı olmuyor 450 milyon evler. Bize zor olurmuş ödemesi.Artık içimden de ev isteme hissi kalmadı. Hevesim kacti yaa.Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..
Azimli olmak ve ben bu aralar yerinde saymak kisminda ama inşallah. Vereceğim. 68 leri göreceğim.Canim ben cok dikkat edemedim o nedenle kiloda veremedim malesef ama masallah sen cok azimlisin tebrik ediyorum seni ..
Allah korusun şifa versin inşallah.Günaydın dostlarım,
tahlil sonuçlarım çıktı hepsi temizmiş.Antifosfolipid antikor sendromum yokmuş yani :))
O zaman Behçet hastası olarak devam ediyorum hocam yaşantıma dedim.o da net bir behçetsiniz diyemeyiz ama olası Behçet hastasısınız,kullandığınız ilacı 3 e çıkararak devam edin 2 ay sonra gelin dedi.yani romatizmal durum devam ediyor ve göz tutulumu yine olabilir.Bundan sonrası Allah'a kalmış
AMİN.Rabbim şifa versin canim.zor bir durum ailesi icin de çocuklar icin de.Allah kimseye dermansız dert vermesin.her halimize şükürler olsun
TEVAFUK yemezsen kazanan sen olursun. Hazır hirslanmis başlamışken dönme yolundan.maşallah sana.Kizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin
Ara sade kahve uc kuru kayisi
Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata
Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata
Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem
Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su
Olsun bugün de böyle olsun. Regl yakın mu kuzum. Puding. Dışında menü gayet iyi.Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 10:30
1 haşlama yumurta
Çeçil peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay
Akşam 18:30
1 kase çorba
3 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk nohutlu pirinç pilavı
Ara
Türk kahvesi
1 orta boy pudingli tatlı
Harika bir menü canım.esinin doğum günü kutlu olsun.birlikte nice uzun senelere ınsallahKizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin
Ara sade kahve uc kuru kayisi
Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata
Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata
Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem
Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su
Güzel ölçülü bir menü olmuş canimUyanınca limonlu su
Kahvaltı 10:30
1 haşlama yumurta
Çeçil peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay
Akşam 18:30
1 kase çorba
3 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk nohutlu pirinç pilavı
Ara
Türk kahvesi
1 orta boy pudingli tatlı
Canim çok bırakma kendini verdiğini de alirsin.ondalik düşerken genelde o bıkkınlık gelir ama hazır 7 lere bu kadar yakınken sakın uzaklaşma 85 ler geliverir anlamazsın.ben fazla da uzak olmayan bi tarihte 70.3 kg bile gordum 69 a çok yakındım ama naptim yok yılbaşı yok anam babam geldi bahaneler ürettim ve hooop 75 kapıya dayandı.simdi onları vermeye çalışıyorum.gectigim yollari bi daha geçiyorum.sureci uzatıyoruz başka bi halt ettiğimiz yok.bi an önce hedeflerimize ulaşıp diyet modundan çıkıp korumaya geçmeliyiz.uzatmalari yaşıyoruz hep.artik bu maç bitmeli ve kazanan biz olmalıyızKızlar benim menü hep ten bozuk. Bugün menü veremeyeceğim. Yarın sil baştan inşallah. Valla kv. Gözü değdi. Oğlum versin sen dur bu kilonda dedi. Zaten ona söylemek te istemiyorum. Herkes çok verdin diyor ama maşallah demiyor. Bende öyle çok konuşkan biri değilim. Aklıma gelmiyor maşallah de demek. Bugün arkadaşın biri seni örnek alıyorum dedi bana. Bir de kendime baktım hep yerimde sayıyorum. 4 haftadır toplamda yarim kilo gitmiş sayılır. Kızlar ben eski performansima nasıl dönerim acep. Pazar günü de eşim seminere gidiyor şehir dışına. 3 çocuk ben annem gelir diyorum ama. Nolcaksa benim halim. Bugün umutsuzluğa düştüm nedense. Uykum da yok UyusAm geçer. Ayran içtim yeni. Tevafukum canım benim sana maşallah. Napsam nasıl etsem. Bana bir neşe lazim irade lazım azim lazım. Dualarinizi bekliyorum.
Haklısın canım. Çok çok doğru söylüyorsun. Bugün öğün öğün yazacağım. Kaçamak yapmamak için. Nobetciyim eve yorgun dönünce işin ucu kaçıyor.Canim çok bırakma kendini verdiğini de alirsin.ondalik düşerken genelde o bıkkınlık gelir ama hazır 7 lere bu kadar yakınken sakın uzaklaşma 85 ler geliverir anlamazsın.ben fazla da uzak olmayan bi tarihte 70.3 kg bile gordum 69 a çok yakındım ama naptim yok yılbaşı yok anam babam geldi bahaneler ürettim ve hooop 75 kapıya dayandı.simdi onları vermeye çalışıyorum.gectigim yollari bi daha geçiyorum.sureci uzatıyoruz başka bi halt ettiğimiz yok.bi an önce hedeflerimize ulaşıp diyet modundan çıkıp korumaya geçmeliyiz.uzatmalari yaşıyoruz hep.artik bu maç bitmeli ve kazanan biz olmalıyız
Allah dualarimizi kabul.etsin.Hayırlı Cumalar
Sakın koyverme kendini inadına diyetine sarıl kendini düşün isteyince yapıyorsun neler başarıyosun bunu mu yapmayacaksınKızlar benim menü hep ten bozuk. Bugün menü veremeyeceğim. Yarın sil baştan inşallah. Valla kv. Gözü değdi. Oğlum versin sen dur bu kilonda dedi. Zaten ona söylemek te istemiyorum. Herkes çok verdin diyor ama maşallah demiyor. Bende öyle çok konuşkan biri değilim. Aklıma gelmiyor maşallah de demek. Bugün arkadaşın biri seni örnek alıyorum dedi bana. Bir de kendime baktım hep yerimde sayıyorum. 4 haftadır toplamda yarim kilo gitmiş sayılır. Kızlar ben eski performansima nasıl dönerim acep. Pazar günü de eşim seminere gidiyor şehir dışına. 3 çocuk ben annem gelir diyorum ama. Nolcaksa benim halim. Bugün umutsuzluğa düştüm nedense. Uykum da yok UyusAm geçer. Ayran içtim yeni. Tevafukum canım benim sana maşallah. Napsam nasıl etsem. Bana bir neşe lazim irade lazım azim lazım. Dualarinizi bekliyorum.
Şahane bi gün olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 8.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tk krem peynir
5 zeytin
Ara 11.30
7 adet çiğ badem yeşil çay
Öğlen 13.30
Büyük kasede ton balıklı salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.15
7 adet çiğ badem zencefili limonlu çay
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
8 yk susuz türlü
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol kıvırcik salata yağsız tuzsuz
Ara 22
Sodalı ayran
Su 2.5 lt
En misinden temizlik gibisi yokGunaydin hayirli cumalar kizlar .....
Badana tadilat bitti temizlik faslina gectik dun sadece bir dolapla ugrastim tiklim tiklim kiyafet
Bugunde diger dolaplari halledecem bakalim ..
Kiyafetler kalip gibi olmayinca gicik oluyorum birde kucuk alanda nasil yer acabilirim nasil ferah bir ortam yapabilirim diye ugrasiyorum ..
Zaten annem bu dolaplar adam olsun bana yeter dedi .. Dun nasil mutlu oldu dolabin duzenini gorunce ...
Diyetten kopmadan hareket etmeye calisiyorum ama olmuyor olmuyorr ...
Ben nasil toparliycam kendimi bilmiyorum aksam menu verecektim uyumus kalmisim
Regl olmam lagzim yine yok esimde bu ay 28 cekti onuda hesaba kat diyo ama sanki olmuycak ve ayni sikintilati tekrar yasiyacakmisim gibi geliyoher yanim sisti kendimi 84 kiloya geri donmus gibi hissediyorum
Ben eski 69 kilo oldugum zamani ozluyorum
Kızlar öğlen yediklerim
3 yumurta
Az peynir
Biraz karalahana
Yumurta 3 tane yedim çünkü kaçamak yapmamak için. Akşama dengeleyecegim. İşten gelince gözüm dönüyor ne yesem diye. Çocuklara patates kizarttim. İyiki yumurta beni kestide gözüm kalmadı artık.
@angelina35 canım. Acele etme kilo vereceksin. Öğlen annenin yaptıklarını ye ama akşamı hafif geçir az ye. Böyle böyle aylar şu temizlik işini. Sonra da düzenini kur canım. Bak şükür ailedeki hastalıklar da son buldu. Okullar da açıldı. Sıra sende canım. İşini hallet ve kaldığımız yerden devam edelim lütfen. Stres yap ama düzelecek herşey yoluna girecek canım.
@emoslandd zaten biz birbirimize destek olacağız. Birbirimizi takip edebiliriz. Kaçamak yapacağımız zaman yazarsak belki vazgeceriz destek oluruz.sana katılıyorum 21 gün sürecine yoksa benim vazgececegim yok kacamaklara.takip ediyorum seni canım. Ben bir kaç gün ögülük yediklerimi yazacağım. Kendimle yüzleşmek gibi birşey oluyor. İyi oluyor.
AroundTamam o zaman muvaffakiyetler diliyorum bize
Öğle Yemeğinde yaptigin doğru olmus gozun kalacagina alternatif bulmussun az yemek değil dogru tercih yapmak önemli zaten. Ama sade yumurta yerine guzel bir yumurtali salata ekleyebilirdin bence yanina. Aksam dengelemek icin tek yapacagin sey et degil de sebze yemegi tercih etmek.. az yemene gerek yok canim sebze yemegi, salata, yogurt yersen sahane olur. Bu saydiklarim benim de aksam menum :))
Afiyet olsun canım. Bol eksi gelecek bu hafta inşallah.Menüm
10: 1 bardak kefir
12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek
14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı
16
1 ceviz içi
1 kuru incir
18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but
Ara
3 hurma
Cay
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?