Haydi Yine Yeniden...

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 10:30
1 haşlama yumurta
Çeçil peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay

Akşam 18:30
1 kase çorba
3 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk nohutlu pirinç pilavı

Ara
Türk kahvesi
1 orta boy pudingli tatlı

Direnmiş 7 görünmemek için.haftaya çok daha iyi olacak inşallah canım
İnşallah dediğin gibi olur canım.
Aaaaa cok gecmis olsun canim benim gorunmez kaza tuhh .. iyimisin simdi peki nasilsin ?
Şimdi iyiyim yüzük takamiyorum tam yuparmagimin eklem yerine saplandi bit Parcasi. Rabbim korudu resmen.

Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..
İnşallah güzel.bir ev nasıl olur arkadaşımıza. Bende evimi giriş kat olduğu için sevmiyorum ama eşimin de babasının bizim evimizin yakınında arsası var üzerinde bir müstakil evde oturuyorlar. Ben ölmeden yaptirayim diyor kb. Ama bilemiyorum alt li ustlu oturmak nasıl olur. Eşim onlardan çıkmazsa zaten gelesi yok uğramadan durmaz. Bizim ev ile kv evi 4 apartman bakınca görünüyor. Çocuklar için buradan yakın ev almıştık. Kv bakiyorya. Eğer olur da arsaya ev yapılırsa bilemiyorum nasıl olur. Bana kalsa başka yerden alırım ama eşim razı olmuyor 450 milyon evler. Bize zor olurmuş ödemesi.Artık içimden de ev isteme hissi kalmadı. Hevesim kacti yaa.
Bazen neden böyle oldum acaba çok istiyordum diyorum. Hayat ne garip.

Canim ben cok dikkat edemedim o nedenle kiloda veremedim malesef ama masallah sen cok azimlisin tebrik ediyorum seni ..
Azimli olmak ve ben bu aralar yerinde saymak kisminda ama inşallah. Vereceğim. 68 leri göreceğim.
Allah korusun şifa versin inşallah.

Rabbim şifa versin canim.zor bir durum ailesi icin de çocuklar icin de.Allah kimseye dermansız dert vermesin.her halimize şükürler olsun
AMİN.

TEVAFUK yemezsen kazanan sen olursun. Hazır hirslanmis başlamışken dönme yolundan.maşallah sana.
Olsun bugün de böyle olsun. Regl yakın mu kuzum. Puding. Dışında menü gayet iyi.

Kızlar benim menü hep ten bozuk. Bugün menü veremeyeceğim. Yarın sil baştan inşallah. Valla kv. Gözü değdi. Oğlum versin sen dur bu kilonda dedi. Zaten ona söylemek te istemiyorum. Herkes çok verdin diyor ama maşallah demiyor. Bende öyle çok konuşkan biri değilim. Aklıma gelmiyor maşallah de demek. Bugün arkadaşın biri seni örnek alıyorum dedi bana. Bir de kendime baktım hep yerimde sayıyorum. 4 haftadır toplamda yarim kilo gitmiş sayılır. Kızlar ben eski performansima nasıl dönerim acep. Pazar günü de eşim seminere gidiyor şehir dışına. 3 çocuk ben annem gelir diyorum ama. Nolcaksa benim halim. Bugün umutsuzluğa düştüm nedense. Uykum da yok UyusAm geçer. Ayran içtim yeni. Tevafukum canım benim sana maşallah. Napsam nasıl etsem. Bana bir neşe lazim irade lazım azim lazım. Dualarinizi bekliyorum.

Sabah 8.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tk krem peynir
5 zeytin

Ara 11.30
7 adet çiğ badem yeşil çay

Öğlen 13.30
Büyük kasede ton balıklı salata
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 16.15
7 adet çiğ badem zencefili limonlu çay

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
8 yk susuz türlü
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol kıvırcik salata yağsız tuzsuz

Ara 22
Sodalı ayran

Su 2.5 lt

Harika bir menü canım.esinin doğum günü kutlu olsun.birlikte nice uzun senelere ınsallah

Güzel ölçülü bir menü olmuş canim

Canim çok bırakma kendini verdiğini de alirsin.ondalik düşerken genelde o bıkkınlık gelir ama hazır 7 lere bu kadar yakınken sakın uzaklaşma 85 ler geliverir anlamazsın.ben fazla da uzak olmayan bi tarihte 70.3 kg bile gordum 69 a çok yakındım ama naptim yok yılbaşı yok anam babam geldi bahaneler ürettim ve hooop 75 kapıya dayandı.simdi onları vermeye çalışıyorum.gectigim yollari bi daha geçiyorum.sureci uzatıyoruz başka bi halt ettiğimiz yok.bi an önce hedeflerimize ulaşıp diyet modundan çıkıp korumaya geçmeliyiz.uzatmalari yaşıyoruz hep.artik bu maç bitmeli ve kazanan biz olmalıyız

Haklısın canım. Çok çok doğru söylüyorsun. Bugün öğün öğün yazacağım. Kaçamak yapmamak için. Nobetciyim eve yorgun dönünce işin ucu kaçıyor.

Gunaydin hayirli cumalar kizlar .....
Badana tadilat bitti temizlik faslina gectik dun sadece bir dolapla ugrastim tiklim tiklim kiyafet
Bugunde diger dolaplari halledecem bakalim ..
Kiyafetler kalip gibi olmayinca gicik oluyorum birde kucuk alanda nasil yer acabilirim nasil ferah bir ortam yapabilirim diye ugrasiyorum ..
Zaten annem bu dolaplar adam olsun bana yeter dedi .. Dun nasil mutlu oldu dolabin duzenini gorunce ...
Diyetten kopmadan hareket etmeye calisiyorum ama olmuyor olmuyorr ...
Ben nasil toparliycam kendimi bilmiyorum aksam menu verecektim uyumus kalmisim
Regl olmam lagzim yine yok esimde bu ay 28 cekti onuda hesaba kat diyo ama sanki olmuycak ve ayni sikintilati tekrar yasiyacakmisim gibi geliyo her yanim sisti kendimi 84 kiloya geri donmus gibi hissediyorum
Ben eski 69 kilo oldugum zamani ozluyorum

Sakın koyverme kendini inadına diyetine sarıl kendini düşün isteyince yapıyorsun neler başarıyosun bunu mu yapmayacaksın
Kv ile altlı üstlü oturmak benim açımdan riskli daha yakın olacaksın sürekli dip dibe valla iyi düşün acele karar verme
Şahane bi gün olmuş bol eksi getirsin inşallah
En misinden temizlik gibisi yok
Inşallah regl sorunu bi daha olmaz
ben 63 ken bu saçma sayılarla tekrar uğraşıyorum artık 6 lı sayı görmek istemiyorum gelsin şu 5 ler

Selam canlarım
Yine gun kendisine yetmeyen bir ben..
Çocuklara kıymalı gözleme yaptım kendime de kalan kıymadan miss gibi karnabahar mantı yaptım. Dun cok kotu beslenmistim bugun onu telafi etmeye çalışıyorum

tomurcukkk 2 ay sonra dr gittiğinde hersey daha netlesmis olur insallah. Daha pozitif gördüm seni bu prof.un Sana olumlu etkisi oldu sanki sifaya da vesile olur inşallah. Liste için eline sağlık kuzum haftaya da derecelerde rezervasyon yaptırmalıyım şimdiden e bunun da yolu az yemekten geciyor unutma emoş tut boğazını

tevafuk55 esinin dogum gunu kutlu olsun canım yeme canim bosuna vakit kaybetmeye degmez hic bir lezzet

M Melrin prensesin tahlilleri çıktı mı kuzum ciddi birsey yoktur inşallah

angelina35 hareket berekettir kuzum illaki kilona yansimasi olur. Kasma kendini en az hasarla atlatmaya çalış bol salata yanına cesitlerden az yersen çok zarar vermez yediklerin. Salata ve ayrana agirlik ver..

ekim2009 nerelerdesin pek yazmamissin sanki kuzum ben mi atladim acaba

lastrose6 ayni durumdayiz canım nazardan ziyade şımarıyoruz işin aslı bana da cok olumlu tepkiler oldu özellikle esimden. Ama nazar degil de bir hava geliyor sanki yaptim yine yaparim diye bir rahatlık
Kendime haksizlik etmek istemiyorum bir yandan su iki ayda oyle seyler atlattim ki eskiden olsa verdiklerimin hepsini geri almistim şükür bu da bir basari kendi adıma..
Ama bugunden itibaren bu rahatliga bir son vermenin zamanı geldi bir karar aldım uymak istersen bir hirslanma sebebimiz olur

Arkadaşlarım yeni bir karar aldım. Diyetime sadık kalacağım 21 gun başlatıyorum.
1- sağlıklı beslenmeyi tekrar alışkanlık haline getirmek
2- hedef tarih sonunda 80 rakamlari garanti altına almak
3- kısa bir tarih aralagı seçerek motivasyonumu arttırmak icin ( başlangıçta hedefim 99 gündü ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken gözümde büyüyen bir tarihe göz dikmek bana zor gelecekti :) )
Bugun basliyorum yarin 20 günüm kalmış olacak Allah izin verirse. Bana katilmak isteyen olursa baharin ilk gunlerine daha hafif girmis olacagiz tomurcukkk M Melrin ekim2009 tevafuk55 angelina35 lastrose6

Kızlar öğlen yediklerim
3 yumurta
Az peynir
Biraz karalahana

Yumurta 3 tane yedim çünkü kaçamak yapmamak için. Akşama dengeleyecegim. İşten gelince gözüm dönüyor ne yesem diye. Çocuklara patates kizarttim. İyiki yumurta beni kestide gözüm kalmadı artık.

@angelina35 canım. Acele etme kilo vereceksin. Öğlen annenin yaptıklarını ye ama akşamı hafif geçir az ye. Böyle böyle aylar şu temizlik işini. Sonra da düzenini kur canım. Bak şükür ailedeki hastalıklar da son buldu. Okullar da açıldı. Sıra sende canım. İşini hallet ve kaldığımız yerden devam edelim lütfen. Stres yap ama düzelecek herşey yoluna girecek canım.

@emoslandd zaten biz birbirimize destek olacağız. Birbirimizi takip edebiliriz. Kaçamak yapacağımız zaman yazarsak belki vazgeceriz destek oluruz.sana katılıyorum 21 gün sürecine yoksa benim vazgececegim yok kacamaklara.takip ediyorum seni canım. Ben bir kaç gün ögülük yediklerimi yazacağım. Kendimle yüzleşmek gibi birşey oluyor. İyi oluyor.

Tamam o zaman muvaffakiyetler diliyorum bize
Öğle Yemeğinde yaptigin doğru olmus gozun kalacagina alternatif bulmussun az yemek değil dogru tercih yapmak önemli zaten. Ama sade yumurta yerine guzel bir yumurtali salata ekleyebilirdin bence yanina. Aksam dengelemek icin tek yapacagin sey et degil de sebze yemegi tercih etmek.. az yemene gerek yok canim sebze yemegi, salata, yogurt yersen sahane olur. Bu saydiklarim benim de aksam menum :))

Menüm
10: 1 bardak kefir

12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek

14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı

16
1 ceviz içi
1 kuru incir

18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but

Ara
3 hurma
Cay

3 lt su

Around
Menüm
10: 1 bardak kefir

12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek

14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı

16
1 ceviz içi
1 kuru incir

18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but

Ara
3 hurma
Cay

3 lt su
Afiyet olsun canım. Bol eksi gelecek bu hafta inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…