- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.001
Kararlar verildi bile canim artik donus yok yapacagiz kurtulusu yok.. aradigimiz motivasyon kaesidaki aynada ve icimizde varKızlar benim menü hep ten bozuk. Bugün menü veremeyeceğim. Yarın sil baştan inşallah. Valla kv. Gözü değdi. Oğlum versin sen dur bu kilonda dedi. Zaten ona söylemek te istemiyorum. Herkes çok verdin diyor ama maşallah demiyor. Bende öyle çok konuşkan biri değilim. Aklıma gelmiyor maşallah de demek. Bugün arkadaşın biri seni örnek alıyorum dedi bana. Bir de kendime baktım hep yerimde sayıyorum. 4 haftadır toplamda yarim kilo gitmiş sayılır. Kızlar ben eski performansima nasıl dönerim acep. Pazar günü de eşim seminere gidiyor şehir dışına. 3 çocuk ben annem gelir diyorum ama. Nolcaksa benim halim. Bugün umutsuzluğa düştüm nedense. Uykum da yok UyusAm geçer. Ayran içtim yeni. Tevafukum canım benim sana maşallah. Napsam nasıl etsem. Bana bir neşe lazim irade lazım azim lazım. Dualarinizi bekliyorum.
Her kelimesine katiliyorum arkadasimCanim çok bırakma kendini verdiğini de alirsin.ondalik düşerken genelde o bıkkınlık gelir ama hazır 7 lere bu kadar yakınken sakın uzaklaşma 85 ler geliverir anlamazsın.ben fazla da uzak olmayan bi tarihte 70.3 kg bile gordum 69 a çok yakındım ama naptim yok yılbaşı yok anam babam geldi bahaneler ürettim ve hooop 75 kapıya dayandı.simdi onları vermeye çalışıyorum.gectigim yollari bi daha geçiyorum.sureci uzatıyoruz başka bi halt ettiğimiz yok.bi an önce hedeflerimize ulaşıp diyet modundan çıkıp korumaya geçmeliyiz.uzatmalari yaşıyoruz hep.artik bu maç bitmeli ve kazanan biz olmalıyız
Kuzum Allah yardimcin olsun..Gunaydin hayirli cumalar kizlar .....
Badana tadilat bitti temizlik faslina gectik dun sadece bir dolapla ugrastim tiklim tiklim kiyafet
Bugunde diger dolaplari halledecem bakalim ..
Kiyafetler kalip gibi olmayinca gicik oluyorum birde kucuk alanda nasil yer acabilirim nasil ferah bir ortam yapabilirim diye ugrasiyorum ..
Zaten annem bu dolaplar adam olsun bana yeter dedi .. Dun nasil mutlu oldu dolabin duzenini gorunce ...
Diyetten kopmadan hareket etmeye calisiyorum ama olmuyor olmuyorr ...
Ben nasil toparliycam kendimi bilmiyorum aksam menu verecektim uyumus kalmisim
Regl olmam lagzim yine yok esimde bu ay 28 cekti onuda hesaba kat diyo ama sanki olmuycak ve ayni sikintilati tekrar yasiyacakmisim gibi geliyoher yanim sisti kendimi 84 kiloya geri donmus gibi hissediyorum
Ben eski 69 kilo oldugum zamani ozluyorum
VarimmmmmArkadaşlarım yeni bir karar aldım. Diyetime sadık kalacağım 21 gun başlatıyorum.
1- sağlıklı beslenmeyi tekrar alışkanlık haline getirmek
2- hedef tarih sonunda 80 rakamlari garanti altına almak
3- kısa bir tarih aralagı seçerek motivasyonumu arttırmak icin ( başlangıçta hedefim 99 gündü ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken gözümde büyüyen bir tarihe göz dikmek bana zor gelecekti :) )
Bugun basliyorum yarin 20 günüm kalmış olacak Allah izin verirse. Bana katilmak isteyen olursa baharin ilk gunlerine daha hafif girmis olacagiztomurcukkk @Melrin ekim2009 tevafuk55 @angelina35 lastrose6
Harika menu canimMenüm
10: 1 bardak kefir
12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek
14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı
16
1 ceviz içi
1 kuru incir
18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but
Ara
3 hurma
Cay
3 lt su
Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilirSabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay
Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir
Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma
Şu 2.5 lt
Spor okulda nobette 1 saat yürüyüş yavaş tempoda tabi.
Kararlar verildi bile canim artik donus yok yapacagiz kurtulusu yok.. aradigimiz motivasyon kaesidaki aynada ve icimizde var
Her kelimesine katiliyorum arkadasim
Kuzum Allah yardimcin olsun..
ekim2009 caniminici angelinayi su ruh halinden cikarabilir misin please... mesela adeti gwcikmwdigi halde gwcikecwk diyor beynine iletiyor bi guzel eee vucut da itaat edecek
Varimmmmm
Harika menu canim
Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilir
dün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)Selam canlarım
Yine gun kendisine yetmeyen bir ben..
Çocuklara kıymalı gözleme yaptım kendime de kalan kıymadan miss gibi karnabahar mantı yaptım. Dun cok kotu beslenmistim bugun onu telafi etmeye çalışıyorum
tomurcukkk 2 ay sonra dr gittiğinde hersey daha netlesmis olur insallah. Daha pozitif gördüm seni bu prof.un Sana olumlu etkisi oldu sanki sifaya da vesile olur inşallah. Liste için eline sağlık kuzum haftaya da derecelerde rezervasyon yaptırmalıyım şimdiden e bunun da yolu az yemekten geciyor unutma emoş tut boğazını
tevafuk55 esinin dogum gunu kutlu olsun canım yeme canim bosuna vakit kaybetmeye degmez hic bir lezzet
@Melrin prensesin tahlilleri çıktı mı kuzum ciddi birsey yoktur inşallah
@angelina35 hareket berekettir kuzum illaki kilona yansimasi olur. Kasma kendini en az hasarla atlatmaya çalış bol salata yanına cesitlerden az yersen çok zarar vermez yediklerin. Salata ve ayrana agirlik ver..
ekim2009 nerelerdesin pek yazmamissin sanki kuzum ben mi atladim acaba
lastrose6 ayni durumdayiz canım nazardan ziyade şımarıyoruz işin aslı bana da cok olumlu tepkiler oldu özellikle esimden. Ama nazar degil de bir hava geliyor sanki yaptim yine yaparim diye bir rahatlık
Kendime haksizlik etmek istemiyorum bir yandan su iki ayda oyle seyler atlattim ki eskiden olsa verdiklerimin hepsini geri almistim şükür bu da bir basari kendi adıma..
Ama bugunden itibaren bu rahatliga bir son vermenin zamanı geldi bir karar aldım uymak istersen bir hirslanma sebebimiz olur
süper karar gülüm 21 gün olması da daha mantıklı zaten yeni bir alışkanlık edinmek için yada alışkanlığı terketmek için 21 gün gerekiyor sonrası tıkır tıkır işliyor ..hadi bismillahhArkadaşlarım yeni bir karar aldım. Diyetime sadık kalacağım 21 gun başlatıyorum.
1- sağlıklı beslenmeyi tekrar alışkanlık haline getirmek
2- hedef tarih sonunda 80 rakamlari garanti altına almak
3- kısa bir tarih aralagı seçerek motivasyonumu arttırmak icin ( başlangıçta hedefim 99 gündü ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken gözümde büyüyen bir tarihe göz dikmek bana zor gelecekti :) )
Bugun basliyorum yarin 20 günüm kalmış olacak Allah izin verirse. Bana katilmak isteyen olursa baharin ilk gunlerine daha hafif girmis olacagiztomurcukkk @Melrin ekim2009 tevafuk55 @angelina35 lastrose6
ayy valla doğru diyorsun angelina beynine emri vermiş adeti geciktir geri kilo al demiş vayy anasını beee dur ben ona hemen yazayım bacımKararlar verildi bile canim artik donus yok yapacagiz kurtulusu yok.. aradigimiz motivasyon kaesidaki aynada ve icimizde var
Her kelimesine katiliyorum arkadasim
Kuzum Allah yardimcin olsun..
ekim2009 caniminici angelinayi su ruh halinden cikarabilir misin please... mesela adeti gwcikmwdigi halde gwcikecwk diyor beynine iletiyor bi guzel eee vucut da itaat edecek
Varimmmmm
Harika menu canim
Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilir
sen kendine düşman mısın kadııınnn bu neyin kafası ne oluyor ne demek 84 kilolu halim gibi hissediyorum şu korkularını at denge ve uyum iste rabbimden bedenim ve zihnim tam bir uyum ve denge için de de kendi kendineGunaydin hayirli cumalar kizlar .....
Badana tadilat bitti temizlik faslina gectik dun sadece bir dolapla ugrastim tiklim tiklim kiyafet
Bugunde diger dolaplari halledecem bakalim ..
Kiyafetler kalip gibi olmayinca gicik oluyorum birde kucuk alanda nasil yer acabilirim nasil ferah bir ortam yapabilirim diye ugrasiyorum ..
Zaten annem bu dolaplar adam olsun bana yeter dedi .. Dun nasil mutlu oldu dolabin duzenini gorunce ...
Diyetten kopmadan hareket etmeye calisiyorum ama olmuyor olmuyorr ...
Ben nasil toparliycam kendimi bilmiyorum aksam menu verecektim uyumus kalmisim
Regl olmam lagzim yine yok esimde bu ay 28 cekti onuda hesaba kat diyo ama sanki olmuycak ve ayni sikintilati tekrar yasiyacakmisim gibi geliyoher yanim sisti kendimi 84 kiloya geri donmus gibi hissediyorum
Ben eski 69 kilo oldugum zamani ozluyorum
Ooo cok gecmis olsun ekimimdün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)
Canım çok geçmiş olsun nerde üşüttün öyle.şifayı kapmışsın.ilaç al baridün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)
Allah kabul etsin canım.sen işini bilirsinGunaydin gunaydin...
Bugun bebek.mevlidine gidecem aşırı kalabalik bir ortam olacak hic korkmiyorum ki
çok ölçülü eski emoş menüleri gibi.yeni başlangıçların hayırlı olsun canım,her koşulda biz de varız yanındayızMenüm
10: 1 bardak kefir
12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek
14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı
16
1 ceviz içi
1 kuru incir
18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but
Ara
3 hurma
Cay
3 lt su
baya hafif bür gün geçirmişsin canım iyi toparlandınSabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay
Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir
Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma
Şu 2.5 lt
Spor okulda nobette 1 saat yürüyüş yavaş tempoda tabi.
Vallahi bravo o sütlacı yemeden böyle güzel bir menü çıkarmışsın.bende öperim seni canımMenu vereyim
Sabah ilik limonlu su
Kahv 9.00 : 1 hurma 2 k kayısı ve 10 findik
Sade kahve (yumurtadan sıkıldım da )
Ögle 12.40: 1 kepçe corba
3 kasik kabak y3megi
1 kasik havuc tarator
Ara yok burayi okumaktan :)
Aksam 18.30: 1 tabak yani 6 kasik fasulye kavurma ve salata
Ara turk kahvesi 2 ceviz ve 1 hurma olabilir
Su 2.5 litre
Kendime Not:Yaptigin firin sutlactan hala yemedigin icin seni öperim tevafuk
sağ ol gülüm :)Ooo cok gecmis olsun ekimim
sağ ol tomurcuğum bilmiyorum ki komşudan mı bulaştı hastane ortamından mı evde kendi kendime mi üşüttüm geldi bir yerden sabah beri belki 200 kere hapşurdum :)) akşama da misafir gelme ihtimali var eşimin bir arkadaşı bekar tek başına bir adam ama yine ortalığı toplayıp temizlik yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz bu akşam da eskişehirdeyse eve çağırır eşim diye buzluktan sarma çıkardım pişiriyorum mantı falan da var gelirse onu da pişiririm yanına da uydurucam artık bir şeyler eşim şimdi eskişehiri gezdiriyor arkadaşına aramasını bekliyorum gelecekler mi gelmeyecekler mi :))Canım çok geçmiş olsun nerde üşüttün öyle.şifayı kapmışsın.ilaç al bari
en iyi şekilde ağırlarsın sen misafirini hiç şüphem yok canım.geniş gönüllü arkadaşım benimsağ ol tomurcuğum bilmiyorum ki komşudan mı bulaştı hastane ortamından mı evde kendi kendime mi üşüttüm geldi bir yerden sabah beri belki 200 kere hapşurdum :)) akşama da misafir gelme ihtimali var eşimin bir arkadaşı bekar tek başına bir adam ama yine ortalığı toplayıp temizlik yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz bu akşam da eskişehirdeyse eve çağırır eşim diye buzluktan sarma çıkardım pişiriyorum mantı falan da var gelirse onu da pişiririm yanına da uydurucam artık bir şeyler eşim şimdi eskişehiri gezdiriyor arkadaşına aramasını bekliyorum gelecekler mi gelmeyecekler mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?