Haydi Yine Yeniden...

Sabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir

Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma

Şu 2.5 lt
Spor okulda nobette 1 saat yürüyüş yavaş tempoda tabi.

Bugün emosland ile konuştuktan sonra ortak karar vermeninde verdiği güç ile akşam açlık hissetmiyorum. Allah herkese sağlıklı zayiflamayi nasıl etsin.Ya bismillah dedim ve başladım.

Menu vereyim
Sabah ilik limonlu su
Kahv 9.00 : 1 hurma 2 k kayısı ve 10 findik
Sade kahve (yumurtadan sıkıldım da )

Ögle 12.40: 1 kepçe corba
3 kasik kabak y3megi
1 kasik havuc tarator

Ara yok burayi okumaktan :)

Aksam 18.30: 1 tabak yani 6 kasik fasulye kavurma ve salata

Ara turk kahvesi 2 ceviz ve 1 hurma olabilir

Su 2.5 litre

Kendime Not:Yaptigin firin sutlactan hala yemedigin icin seni öperim tevafuk

Kararlar verildi bile canim artik donus yok yapacagiz kurtulusu yok.. aradigimiz motivasyon kaesidaki aynada ve icimizde var
Her kelimesine katiliyorum arkadasim
Kuzum Allah yardimcin olsun..
ekim2009 caniminici angelinayi su ruh halinden cikarabilir misin please... mesela adeti gwcikmwdigi halde gwcikecwk diyor beynine iletiyor bi guzel eee vucut da itaat edecek
Varimmmmm
Menüm
10: 1 bardak kefir

12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek

14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı

16
1 ceviz içi
1 kuru incir

18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but

Ara
3 hurma
Cay

3 lt su
Harika menu canim
Sabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir

Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma

Şu 2.5 lt
Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilir

Canım meyve bağırsakları mi çalıştırıyor ve bende doymuşluk hissi uzun sürüyor.

dün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)

süper karar gülüm 21 gün olması da daha mantıklı zaten yeni bir alışkanlık edinmek için yada alışkanlığı terketmek için 21 gün gerekiyor sonrası tıkır tıkır işliyor ..hadi bismillahh

ayy valla doğru diyorsun angelina beynine emri vermiş adeti geciktir geri kilo al demiş vayy anasını beee dur ben ona hemen yazayım bacım

sen kendine düşman mısın kadııınnn bu neyin kafası ne oluyor ne demek 84 kilolu halim gibi hissediyorum şu korkularını at denge ve uyum iste rabbimden bedenim ve zihnim tam bir uyum ve denge için de de kendi kendine
ciddi ciddi bilinç altına kötü kötü emirler veriyorsun bilinç altı sen emret inan kesin yapar bunu herkes biliyor artık allahını seversen toparla kendini aklından bile böyle kötü olumsuz şeyler geçirmeyi bırak sesli sesli iyi güzel olumlu şeyler söyle , rabbime bana iyilik güzellik sağlık huzur nasip et diye sürekli dua et
valla bazen enişteye acıyasım geliyor bu ay 28 çekiyor hatuuuun benim ayın 2 sin de olmam lazımdı 27 sin de başladı gibi oldu hala zorluyor tam başlamadı ama ben hiç takmıyorum üstelik 20 günlük antibiyotiğe bu gün başladım ama hiç aklıma beni şişirir v.s. gelmiyor tek aklıma gelen daha sağlıklı olucam haftaya acaba ne kadar eksi görürüm merakı oluyor

Ooo cok gecmis olsun ekimim

Canım çok geçmiş olsun nerde üşüttün öyle.şifayı kapmışsın.ilaç al bari

Selam kızlar mutlu haftasonları.akşam mahalle komşuları ile günümüz vardı geç döndüm giremedim.evdeki internette sorun var,paketimde de fazla kalmamış.dünkü menüm

Sabah 8,30
1 haşlanmış yumurta 2 kk beyaz peynir
2 dal marul,5 zeytin 1 dlm tahıllı ekmek

ara 11,30
1 kuru incir yeşil çay

öğlen 13,30
5 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
2 dilim tam bğdy ekmeği

ara 16,30
1 kupa tarçınlı süt 1 hurma

akşam 18,30
10-15 adet istavrit tava bol salata

misafirlikte 20,30
2 adet yaprak sarma 1 elmalı kurabiye

su 2,5 lt

Menüm
10: 1 bardak kefir

12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek

14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı

16
1 ceviz içi
1 kuru incir

18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but

Ara
3 hurma
Cay

3 lt su
çok ölçülü eski emoş menüleri gibi.yeni başlangıçların hayırlı olsun canım,her koşulda biz de varız yanındayız

Sabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir

Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma

Şu 2.5 lt
baya hafif bür gün geçirmişsin canım iyi toparlandın

Vallahi bravo o sütlacı yemeden böyle güzel bir menü çıkarmışsın.bende öperim seni canım

Canım çok geçmiş olsun nerde üşüttün öyle.şifayı kapmışsın.ilaç al bari
sağ ol tomurcuğum bilmiyorum ki komşudan mı bulaştı hastane ortamından mı evde kendi kendime mi üşüttüm geldi bir yerden sabah beri belki 200 kere hapşurdum :)) akşama da misafir gelme ihtimali var eşimin bir arkadaşı bekar tek başına bir adam ama yine ortalığı toplayıp temizlik yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz bu akşam da eskişehirdeyse eve çağırır eşim diye buzluktan sarma çıkardım pişiriyorum mantı falan da var gelirse onu da pişiririm yanına da uydurucam artık bir şeyler eşim şimdi eskişehiri gezdiriyor arkadaşına aramasını bekliyorum gelecekler mi gelmeyecekler mi :))

en iyi şekilde ağırlarsın sen misafirini hiç şüphem yok canım.geniş gönüllü arkadaşım benim

Menüm gelsin yeme işi bitti akşam bi ara daha yaparım

Sabah 9
1 haşlanmış yumurta 1 tutam roka
1 kk kaşar peynir 5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek

Ara 11.30
1 gün kurusu yeşil çay

Öğlen 13.30
Tavuk fletolu kivircik salata
1 dilim tbe

Ara 16.45
5 adet çiğ badem

Akşam 17.15 (ablamda)
3 yk haşlama et
2 yk pilav
2 elma dilim patates (etlerle haslanmis)
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt

Menumu vereyim
Kalan 19 gün (zinciri kırmayalım :) )

10: menemen, 2 dilim ekmek

13.30
5 kaşık taze fasulye, 1 kase kıymalı şehriye çorbası, 4 kaşık yoğurt

16.30: 2 hurma, 6 badem

18: 4 y.k taze fasulye, 4 y.k yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 acı kapya biber

Ara: 1 bardak tarçınlı kefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…