- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.021
Canım geçmiş olsun bu sene herkes yıkılıyor uyku hali bende hep var sade uyumak istiyorum hiçbişeyi düşünmeden sadece uyumakdün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)
Senin elinden kahve yeter gerisi hoş sohbetsağ ol tomurcuğum bilmiyorum ki komşudan mı bulaştı hastane ortamından mı evde kendi kendime mi üşüttüm geldi bir yerden sabah beri belki 200 kere hapşurdum :)) akşama da misafir gelme ihtimali var eşimin bir arkadaşı bekar tek başına bir adam ama yine ortalığı toplayıp temizlik yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz bu akşam da eskişehirdeyse eve çağırır eşim diye buzluktan sarma çıkardım pişiriyorum mantı falan da var gelirse onu da pişiririm yanına da uydurucam artık bir şeyler eşim şimdi eskişehiri gezdiriyor arkadaşına aramasını bekliyorum gelecekler mi gelmeyecekler mi :))
21 gün süper karar başaracağına güvenim tamBirazdan sohbete ve yorumlara gelirim inşallah
Günün bence çok besleyici ve ölçülü geçmiş. Tebrik ederim güzel menü.Menüm gelsin yeme işi bitti akşam bi ara daha yaparım
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta 1 tutam roka
1 kk kaşar peynir 5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek
Ara 11.30
1 gün kurusu yeşil çay
Öğlen 13.30
Tavuk fletolu kivircik salata
1 dilim tbe
Ara 16.45
5 adet çiğ badem
Akşam 17.15 (ablamda)
3 yk haşlama et
2 yk pilav
2 elma dilim patates (etlerle haslanmis)
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Güzel gidiyorsun canım . Güzel menü.Menumu vereyim
Kalan 19 gün (zinciri kırmayalım :) )
10: menemen, 2 dilim ekmek
13.30
5 kaşık taze fasulye, 1 kase kıymalı şehriye çorbası, 4 kaşık yoğurt
16.30: 2 hurma, 6 badem
18: 4 y.k taze fasulye, 4 y.k yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 acı kapya biber
Ara: 1 bardak tarçınlı kefir
Sanırım bütün gün yağ yakmışsın. Bence menü çok güzel.Menumu vereyim
Sabah ilik limonlu su
Kahv 9.30: 2 yumurtali yesillikli salata
Az zeytinyagi ve limonlu
Ögle 13.30 : 2 kasik keskek uzerinde birkac oarca et ve 1 bardak ayran..
Ara 16.30: turk kahvesi 1 hurma 1 k kayisi
Aksam 19.00: 5 kasik fasulye kavurma ve yogurt
Bitki caylari 2 litre su
Spor 1 saat yuruyus
Afiyet olsun canim aksam.ölçülü olmusMenüm gelsin yeme işi bitti akşam bi ara daha yaparım
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta 1 tutam roka
1 kk kaşar peynir 5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek
Ara 11.30
1 gün kurusu yeşil çay
Öğlen 13.30
Tavuk fletolu kivircik salata
1 dilim tbe
Ara 16.45
5 adet çiğ badem
Akşam 17.15 (ablamda)
3 yk haşlama et
2 yk pilav
2 elma dilim patates (etlerle haslanmis)
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Bence harika tam.diyet menusuMenumu vereyim
Kalan 19 gün (zinciri kırmayalım :) )
10: menemen, 2 dilim ekmek
13.30
5 kaşık taze fasulye, 1 kase kıymalı şehriye çorbası, 4 kaşık yoğurt
16.30: 2 hurma, 6 badem
18: 4 y.k taze fasulye, 4 y.k yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 acı kapya biber
Ara: 1 bardak tarçınlı kefir
Beyaz ekmekSabah 9
2 dilim tam b. Ekmeği
2 dilim peynir
1tatlı kaşığı reçel
11 yeşilçay 2 ceviz
14
2 dilim beyazekmek
2dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 ceviz
19
2 kaşık kusbasi et
3 kaşık yoğurt
2 soda
1.saat yürüyüş.
Bugün emosland ile konuştuktan sonra ortak karar vermeninde verdiği güç ile akşam açlık hissetmiyorum. Allah herkese sağlıklı zayiflamayi nasıl etsin.Ya bismillah dedim ve başladım.
dün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)
süper karar gülüm 21 gün olması da daha mantıklı zaten yeni bir alışkanlık edinmek için yada alışkanlığı terketmek için 21 gün gerekiyor sonrası tıkır tıkır işliyor ..hadi bismillahh
Kızlar bi soluk oturdum misafirler hala sürüyor ölçü olsada yanlış yiyeceklerde menüye girdi onların zevkine göre hazırlıyorum engelli çocuk sahibi olmak çok sabır istiyor hep aktiftim ufak çocuk sürekli peşindeyiz arada çay ikramlık derken yatağa pert giriyorum bugün de kıymalı pide olacak içini hazırladım eşim götürdü büyük çocukları bizde yavrum kanepede kıpırdamadan müzik dinliyor inanın çok farklı iki evlat ikiside böyle onlarda işleri vardı dışarı çıktılar inşallah yarın kendi düzenime dönebilirim bugünlükte beni idare edin şimdi ütü yapcam arada kızlarımı yıkadım çarşaflar yıkanıyor anlayacağınız iş çok hepinizi öpüyorum
Sukretmek icin o.kadar nedenimiz var ki..Kızlar bi soluk oturdum misafirler hala sürüyor ölçü olsada yanlış yiyeceklerde menüye girdi onların zevkine göre hazırlıyorum engelli çocuk sahibi olmak çok sabır istiyor hep aktiftim ufak çocuk sürekli peşindeyiz arada çay ikramlık derken yatağa pert giriyorum bugün de kıymalı pide olacak içini hazırladım eşim götürdü büyük çocukları bizde yavrum kanepede kıpırdamadan müzik dinliyor inanın çok farklı iki evlat ikiside böyle onlarda işleri vardı dışarı çıktılar inşallah yarın kendi düzenime dönebilirim bugünlükte beni idare edin şimdi ütü yapcam arada kızlarımı yıkadım çarşaflar yıkanıyor anlayacağınız iş çok hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?