Haydi Yine Yeniden...

Canım geçmiş olsun bu sene herkes yıkılıyor uyku hali bende hep var sade uyumak istiyorum hiçbişeyi düşünmeden sadece uyumak
Senin elinden kahve yeter gerisi hoş sohbet

Dün işten geldim misafirimiz hafta sonu bizde kalmak için gelmişler esimle yenge çorba balık Salata hazırlamış bugün bende onlara çömlekte güveç bulgur pilavı Salata yaptım yarına Allah kerim çamaşır bi yandan yıkandı kuruyor yarın ütü yapılacak yarın da kv ile kb de gelecek kb umreye gidecek kv bizde kalabilir inanın çok yoğunum Rabbim herkese huzur kolaylik versin

Menumu vereyim
Sabah ilik limonlu su

Kahv 9.30: 2 yumurtali yesillikli salata
Az zeytinyagi ve limonlu

Ögle 13.30 : 2 kasik keskek uzerinde birkac oarca et ve 1 bardak ayran..

Ara 16.30: turk kahvesi 1 hurma 1 k kayisi

Aksam 19.00: 5 kasik fasulye kavurma ve yogurt

Bitki caylari 2 litre su
Spor 1 saat yuruyus

Sabah 9
2 dilim tam b. Ekmeği
2 dilim peynir
1tatlı kaşığı reçel

11 yeşilçay 2 ceviz
14
2 dilim beyazekmek
2dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 ceviz

19
2 kaşık kusbasi et
3 kaşık yoğurt
2 soda
1.saat yürüyüş.

Günün bence çok besleyici ve ölçülü geçmiş. Tebrik ederim güzel menü.
Güzel gidiyorsun canım . Güzel menü.

Sanırım bütün gün yağ yakmışsın. Bence menü çok güzel.

ekim2009 canım geçmiş olsun. Havalar da çok değişken tam hastalanan havasi.
M Melrin canım Allah işlerinde kolaylık versin. Ailene de huzur versin inşallah. Çalışınca misafir de zor oluyor. Yapabildigin kadar yap eşinden bol bol yardım al derim. Zaten hastasin. İhmal etme kendini.

Biraz önce kahvaltılı yaptım ve çamaşır yikiyorum ev toparlarlanacak pazar yerleştirilecek. Arada bakarım. Sizlerde ne var ne yok.

Afiyet olsun canim aksam.ölçülü olmus
Bence harika tam.diyet menusu
Beyaz ekmek aksam.da et azmis zatem yanina kocaman bir salata patlatsaydin harika olurdu menu genel olarak guzel canim afiyet olsun

Bugün emosland ile konuştuktan sonra ortak karar vermeninde verdiği güç ile akşam açlık hissetmiyorum. Allah herkese sağlıklı zayiflamayi nasıl etsin.Ya bismillah dedim ve başladım.

Telefon ekranina ve tuttugum defterime kalan gunleri yazıyorum bugun 19. gun ( geriye dogru) bu cok motive ediyor beni. Allah nasip ederse 21 gun bittikte sonra 1-2 gun bekleyip tekrar 21 gun baslatacagim.. bence guzel ve sıkılmayacagımız bir program oluyor böylece. Sana da iyi gelmesine cok mutlu oldum :)

Allah sifalar versin canım ya uyumak rahatsızlığı çabuk atlatmana yardimci olacaktır ama surekli uyusuk halde olmak zordur. Allah yardimcin olsun sifa olsun ilaclar inşallah bu günlerde geride kalsın

Guzel gidiyor cok şükür canim simdilik verdigim aradan sonra iradem iyice zayiflamisti. Simdi birseye elim gidecekken kalan zaman aklima gelince vazgeciyorum.

Kızlar bi soluk oturdum misafirler hala sürüyor ölçü olsada yanlış yiyeceklerde menüye girdi onların zevkine göre hazırlıyorum engelli çocuk sahibi olmak çok sabır istiyor hep aktiftim ufak çocuk sürekli peşindeyiz arada çay ikramlık derken yatağa pert giriyorum bugün de kıymalı pide olacak içini hazırladım eşim götürdü büyük çocukları bizde yavrum kanepede kıpırdamadan müzik dinliyor inanın çok farklı iki evlat ikiside böyle onlarda işleri vardı dışarı çıktılar inşallah yarın kendi düzenime dönebilirim bugünlükte beni idare edin şimdi ütü yapcam arada kızlarımı yıkadım çarşaflar yıkanıyor anlayacağınız iş çok hepinizi öpüyorum

Allah kolaylik versin canim. Evlatlarimiz için ne kadar sukretsek az

Sukretmek icin o.kadar nedenimiz var ki..
Ama biz gunluk telaslardan basit hastaliklardan... yakinmayi tercih ediyiruz..
Rabbim saglik versin o yavrulara da.. senin de hizmetin Allah katinda o.kadar kiymetli ki.. guzel.kalpli arkadasim

Menumu vereyim 19. Gün
Kalan 18 gün

11
1 yumurta, 1kk peynir, dereotu, acı kapya biber, 1 tüm ceviz ( ekmek yok

14
2 dilim peynirli, dereotlu, tam bugday unlu muffin, çay

16
1 kuru incir, 1 ceviz, sade kahve

18.30
Kuzu etli bulgur pilavi ( pilavi 3 kaşık )
1 kase cacık, bol salata, kıl biber

Ara
Tarçınlı kefir
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…