Haydi Yine Yeniden...

Çok hafif bir gün olmuş. Afiyet olsun canım.

Sabah 09.00

4 kaşık nesfit
2 kk peynir
1 elma

Ara 11.00
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
6 kaşık patlıcan yemeği.
4 kaşık yoğurt
Salata
Siyah çay

Akşam 19
Haşlanmış brokoli
5 kaşık yoğurt
1 elma

2 lt su.
50 dk yürüyüş.

Selam kızlar kahvaltıda misafirim vardı.aksam üstü 5 gibi gittiler biz de dışarı çıktık oglani eğlenirdik biraz.reglim ufaktan gelmeye başladı sukur yarına ınsallah sokulur de çarşambaya güzel bir rakam görürüm

Menüm

Kahvaltı 12
2 dilim kızarmış tahilli ekmek
Domates 2 kk beyaz peynir
2 küp kasar 1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin 1 çay kaşığı tahin pekmez

Akşam 5 gibi
1 kase mercimek çorbası

Gezme dönüşü 19.30
Lavasta tavuk döner
1 sise ayran

Su 2 lt

Amin canım Allah senden de razı olsun güzel yüzün mutlu etti onlari.
Menülerin düzene girer sıkma canını

Gayet ölçülü bir haftasonu menüsü olmuş canim

Oo hem yürüyüş var hem menü harika.insallah 7 ler gelmistir

Çok iyi atlatmissin haftasonu için gorev basariyla tamamlanmış yürüyüş şahane

biraz karbon fazla olmus sana göre ama haftasonu olmasina ve misafir menusune gore ölçülü atlatmissin canım

canlarim ben menu olarak pattis detoksu yaptım keskek odem.yapti da yerlesmeden gitsin diye

Bende mi bi detoks yapsam yaa kilom hic degismemis inşallah degmistir zahmetine kuzum

Inslalah canım çarşambaya eksi ile gelmek istiyorum

Günaydın canlar
Dün gece 3.30 a kadar uyuyamadım herkes uyurken uyuyamamak kabus gibi birşey. Sabah yine de güzel uyandım şükürler olsun. Misler gibi kahvaltimi yaptım güne hazırım.
Dün cocuklara şekerli pişi ve pizza yaptım bugun de beylerin siparisinde mantı var akşama yapacagim inşallah sagolsunlar irademi iyi zorluyorlar

Guanydin
Bugün pazartesi son iki gun
Haydi bugün ve yarinn menulerimizde sebze ve proteine ağırlık verelim
Hee vermezsek ne olur çarşamba üzülen taraf oluruz nerede hata yapıyoruz cumlelri...
O yüzden menülerde sağlıksız şeyler gördüklerimi....

pataklarım

Pattis detoxunu ablam da yapmıştı iyi sonuç aldı ama çok halsizlik ve açlık yaşamış bana önermedi hiç.inşallah sen güzel sonuçlar alırsın canım.
dediğin gibi dikkatli olup eksi bildirim yapmaya zorlamalıyız kendimizi

Yapıp da yiyememek kadar zor bir şey yok canım.Allah kolaylık versin sana.
Detox uygulayacaksan ayran detoxu olabilir ben hiç yapmadım ama hevesim var.sabah klasik kahvaltı sonra 2 saat arayla ayran detoxunu içiyorsun

Günaydın kızlar,dün sökülecek sandığım reglimden bugün eser yok kesilmiş.kafayı yicem

Sabır kuzum sökülür yeniden stres yapma aksi halde ha geldi ha gelecek derken bosuna can sıkar.. olmadı doktora gidersin Rabbim dermansız dert vermesin

Yapıp da yiyememek kadar zor bir şey yok canım.Allah kolaylık versin sana.
Detox uygulayacaksan ayran detoxu olabilir ben hiç yapmadım ama hevesim var.sabah klasik kahvaltı sonra 2 saat arayla ayran detoxunu içiyorsun

A evet onu biliyorum gercekten kolay bir detoks sagol tavsiyen icin balımm . Bugun baktim tartinin ibresi biraz oynamıştı çarşamba daha iyi eksiler görürüz inşallah. Menum de ufak ufak degisiklikler yapiyorum ise yarar insallah olmazsa 89 görmek icin detoks yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…