Haydi Yine Yeniden...

Merhaba kizlar eşim sehir disina çıktı. Evde yalnızım. Dün annem gelmişti onun da bahçe de işleri var bugün gelemeyecek . kv. Geleyim dedi. Zaten sabahları bebeğe bakmaya geliyor . duzeni bozulmasın. Dün annem çocuklara poaca yaptı. Bu kadar mi güzel kokar. Bir de anne eli degdiya. Allah tan sabrettim. Çarşambaya inşallah 70 li rakamlara merhaba derim.
Bugün ki yediklerim
Sabah 9
Yarim dilim kek
Çeyrek börek
Çay

13.00
6 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
Salata

16.00
Soda

18.00
Brokoli haslama
4 kaşık yoğurt
Salata peynirli.
1 elma

Yeşilçay

Akşam.yemeğine annemlerdeyiz, aldığım istihbarata göre yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda..yemekleri bilmiyorum bile.. hain kadın
Yer miyim yemem
Sunun şurasında carsambaya ne kaldı canııımmmm

Esinle Allah kavustursun canım. Öğle ve aksam yemeklerine bayildim ama sabah olmamış yarim ondam ceyrek bundan yiyecegine oturup saglikli bir kahvalti yapsaydin yumurtani yeseydin daha sağlıklı ve yagdan vermiş olurdun kilonu poğaça icin tebrik ederim:)

Sizinle gurur duyuyorum kiran kirana devam ediyoruz çarşambaya zafer bizim olacak inşallah

Menümü vereyim

08
1 kk peynir, 1 dilim ekmek, dereotu, kapya biber, 1 tüm ceviz

10.30
3 hurma, kahve

14
1 dilim balik, salata, 1 dilim ekmek, soda

16
1 kuru incir, 5 badem, 1k.kayısı

18.20
Z. Yagli pirincsiz pirasa ( o kadar cok yapmışım ki bunu daha 3 gun yerim herhalde)

Ara
1 bardak kefir

3 lt su

Kahvaltı değişik olmuş çocuklardan kalanı yemiş gibi geri kalan öğünler gayet güzel
Maşallah sana bol bol eksiyi fazlasıyla hakediyosun
Vay Vay Vay eksi kokan bir menü olmuş

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çeyrek lavaş arasına kaşar
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay

Ara 16:45
Elma

Akşam 18:30
2 yk bulgur pilavı
3-4 yk güveçte sebzeli türlü
Yoğurt
Salata

Ara
Türk kahvesi
3 ceviz

Spor
15 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
5 dk dambılla hareket
Bikaç saniye plank yapıldı

Canım menü çok güzel. Afiyet olsun.

Canım bu menü süper olmuş. Kendimize geliyoruz inşallah grup olarak dagilmistik. Benim kahvaltiya gelince ne yedigimi anlamadım. Çok yerim diye kalktım sofradan kaçtım yani.

Bende çarşambaya bıraktım tartilma işini zaten istesem de unutuyorum sabahları.senin adına sevindim. Bu hafta güzel gidiyor sanki . sabah ola hayrola.
Yarın okul var kızlar. Kızım da okula yiyecek götürecek onları hazırladım. Peynir zeytin meyvesuyu.Sabah ya simit alacağız. İnşallah.

Sabah 8.30
1 dilim tahilli ekmek 5 zeytin
1 kk beyaz peynir 1 domates
1 dilim piliç füme 5 dal roka

Ara 11.30
1 hurma zencefili limonlu çay

Oglen 14
2 yumurtali menemen
2 kk süzme peynir 5 yeşil zeytin
2 dilim tam bug.ekmegi

Ara 16
7 çiğ badem yeşil çay

Akşam 18.30
6 yk taze fasulye
Bol kış salatası yağsız tuzsuz

Su 3 lt

Bende menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv 2 has yumurtalı yeşillikli salata
(Ispanak tere marul yarim salatalık domates)

Ara sade kahve 2 ceviz

Ogle 12.00: 1.5 kepçe çorba ve 2 y kasigi turşu

Ara 17.00: türk.kahvesi 7 fındık 1 hurma 2 k.kayisi

Akşam 19.30: 1 kepçe yoğurt vorbasi
1 kase kelle paça
Bol salata ve yogurt

2.5 litre su

45 dakika yürüyüş

Annemlerde bir suru seye hayir dedim yengem 1 catal da olsa tatlinin tadina bakmamai rica etti ama net bir sekilde reddettim :)

Günaydın kızlar,dün sökülecek sandığım reglimden bugün eser yok kesilmiş.kafayı yicem
Canim regl sokucu bitki caylari icsen ben bilmiyirum ama nette vardir..
Kahvalti ne kadar gereksiz olmus kuzum ya hem doyurmamis hem sagliksiz poğaça konusunda ise
tevafuk55 kızzzz tarti sonucunu paylasacaktın ya hanii merakta bırakıyorsun insanı aşk olsun
Kuzum keskek ciddi bir ödem yapmıştı onun bir kısmı gitti ama eksiye geçirmedi belki de mide boş olunca eksilecek birnsey kalmamıştır ama.cok.memnun olan bir arkadaşımı biliyirum
Pırasa ne kadar di dostum yanına az da olsa yoğurt super olurdu.. menün şa ha ne
Spor da menünde çok.gzuel canım bol eksi olsun
Suoer menü tomurcuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…