Haydi Yine Yeniden...

Kuzum menu de spor da harika afiyet olsun

Umdugum gibi olmadi gram gram gidiyor ama bakalim hayırlısı bugun son kozlarımı oynayacağım artık

Gayet dengeli bir menu canım. Senin pek sesin çıkmıyor gezmelerden mi sadece yoksa moralin falan mi bozuk canım

Afiyet olsun kelle paça arti yapar mi merak ettim ama şifa ne de olsa sağlıklı olduğu surece yemede sakınca yok bence

Gunaydınlar kızlar
Kahvaltımı yaptım, evin beylerini yolladım, evi şöyle bir toparladım vee oturdum:) bizimki ile aramız biraz limoni bu durum umursamak istemesem de beni aşağı çekiyor.. bu yuzden ev isleri arasında bogulmak iyice streslenmek istemedim. Ögle ye cocuklara tost bana pırasa yemeği aksama da ailecek etli bamya, pilav,salata yiyecegiz inşallah. Yemekler de kafamda olustuguna göre ben biraz okumalarıma gömüleyim.
Kafamız hakla dolsun ki vesveseler bizden uzak dursun

Kahvaltı hariç menün güzel canım,poğaçayı yemediğin için de tebrik ederim
Mantıya karşı pırasa harika seçim,sen kazandın canım tebrikler

Mükemmel menün ve sporun var canım,bol eksiler

Menüde spor da harika.iradene tebrikler canım

ohh senden iyisi yok yemeklerin adı hazır gerisi kolay.pilav yemezsin sen sanırım

Günaydın arkadaşlarım benim iki kızda hasta ufaklığın ateşi çıktı büyük de hapşırıp aksırıyor gece uyumadım gibi bişey sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim hastane 40 dk yürüyüş mesafesinde vee ben yürüyerek gidip geldim hormonlu spral önerdi adet düzene girsin diye napacagimı bilmiyorum ordan geldim çocukları sağlık ocağına götürdüm dr yatalak hasta muayenesine gitmiş geri geldik bi 25 dk daha yürümüş oldum toplam
105 dk yürüyüş Yapıldı Bugün artık spor yapmayacağım

Gecmis olsun yavrularina canim. Adetlerin duzenli değil diye mi söyledi senin de öyle bir sorunun oldugunu bilmiyordum..yürüyüşün tarti oncesi muhteşem

Geçmiş olsun canım,inşallah çok ilerlemeden atlatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…