- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.081
Kahvaltı değişik olmuş çocuklardan kalanı yemiş gibi geri kalan öğünler gayet güzel
Maşallah sana bol bol eksiyi fazlasıyla hakediyosun
Vay Vay Vay eksi kokan bir menü olmuş
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çeyrek lavaş arasına kaşar
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay
Ara 16:45
Elma
Akşam 18:30
2 yk bulgur pilavı
3-4 yk güveçte sebzeli türlü
Yoğurt
Salata
Ara
Türk kahvesi
3 ceviz
Spor
15 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
5 dk dambılla hareket
Bikaç saniye plank yapıldı
Bende çarşambaya bıraktım tartilma işini zaten istesem de unutuyorum sabahları.senin adına sevindim. Bu hafta güzel gidiyor sanki . sabah ola hayrola.
Yarın okul var kızlar. Kızım da okula yiyecek götürecek onları hazırladım. Peynir zeytin meyvesuyu.Sabah ya simit alacağız. İnşallah.
Sabah 8.30
1 dilim tahilli ekmek 5 zeytin
1 kk beyaz peynir 1 domates
1 dilim piliç füme 5 dal roka
Ara 11.30
1 hurma zencefili limonlu çay
Oglen 14
2 yumurtali menemen
2 kk süzme peynir 5 yeşil zeytin
2 dilim tam bug.ekmegi
Ara 16
7 çiğ badem yeşil çay
Akşam 18.30
6 yk taze fasulye
Bol kış salatası yağsız tuzsuz
Su 3 lt
Bende menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv 2 has yumurtalı yeşillikli salata
(Ispanak tere marul yarim salatalık domates)
Ara sade kahve 2 ceviz
Ogle 12.00: 1.5 kepçe çorba ve 2 y kasigi turşu
Ara 17.00: türk.kahvesi 7 fındık 1 hurma 2 k.kayisi
Akşam 19.30: 1 kepçe yoğurt vorbasi
1 kase kelle paça
Bol salata ve yogurt
2.5 litre su
45 dakika yürüyüş
Annemlerde bir suru seye hayir dedim yengem 1 catal da olsa tatlinin tadina bakmamai rica etti ama net bir sekilde reddettim :)
hastayım canım dökülüyorum şifayı kapmışımGayet dengeli bir menu canım. Senin pek sesin çıkmıyor gezmelerden mi sadece yoksa moralin falan mi bozuk canım
adaçayı içiyorum kaç gündür ama sonuç yokCanim regl sokucu bitki caylari icsen ben bilmiyirum ama nette vardir..
Kahvaltı hariç menün güzel canım,poğaçayı yemediğin için de tebrik ederimMerhaba kizlar eşim sehir disina çıktı. Evde yalnızım. Dün annem gelmişti onun da bahçe de işleri var bugün gelemeyecek . kv. Geleyim dedi. Zaten sabahları bebeğe bakmaya geliyor . duzeni bozulmasın. Dün annem çocuklara poaca yaptı. Bu kadar mi güzel kokar. Bir de anne eli degdiya. Allah tan sabrettim. Çarşambaya inşallah 70 li rakamlara merhaba derim.
Bugün ki yediklerim
Sabah 9
Yarim dilim kek
Çeyrek börek
Çay
13.00
6 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
Salata
16.00
Soda
18.00
Brokoli haslama
4 kaşık yoğurt
Salata peynirli.
1 elma
Yeşilçay
Mantıya karşı pırasa harika seçim,sen kazandın canım tebriklerMenümü vereyim
08
1 kk peynir, 1 dilim ekmek, dereotu, kapya biber, 1 tüm ceviz
10.30
3 hurma, kahve
14
1 dilim balik, salata, 1 dilim ekmek, soda
16
1 kuru incir, 5 badem, 1k.kayısı
18.20
Z. Yagli pirincsiz pirasa ( o kadar cok yapmışım ki bunu daha 3 gun yerim herhalde)
Ara
1 bardak kefir
3 lt su
Mükemmel menün ve sporun var canım,bol eksilerUyanınca limonlu su
Kahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çeyrek lavaş arasına kaşar
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay
Ara 16:45
Elma
Akşam 18:30
2 yk bulgur pilavı
3-4 yk güveçte sebzeli türlü
Yoğurt
Salata
Ara
Türk kahvesi
3 ceviz
Spor
15 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
5 dk dambılla hareket
Bikaç saniye plank yapıldı
Menüde spor da harika.iradene tebrikler canımBende menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv 2 has yumurtalı yeşillikli salata
(Ispanak tere marul yarim salatalık domates)
Ara sade kahve 2 ceviz
Ogle 12.00: 1.5 kepçe çorba ve 2 y kasigi turşu
Ara 17.00: türk.kahvesi 7 fındık 1 hurma 2 k.kayisi
Akşam 19.30: 1 kepçe yoğurt vorbasi
1 kase kelle paça
Bol salata ve yogurt
2.5 litre su
45 dakika yürüyüş
Annemlerde bir suru seye hayir dedim yengem 1 catal da olsa tatlinin tadina bakmamai rica etti ama net bir sekilde reddettim :)
Günaydın balım
ohh senden iyisi yok yemeklerin adı hazır gerisi kolay.pilav yemezsin sen sanırımGunaydınlar kızlar
Kahvaltımı yaptım, evin beylerini yolladım, evi şöyle bir toparladım vee oturdum:) bizimki ile aramız biraz limoni bu durum umursamak istemesem de beni aşağı çekiyor.. bu yuzden ev isleri arasında bogulmak iyice streslenmek istemedim. Ögle ye cocuklara tost bana pırasa yemeğiaksama da ailecek etli bamya, pilav,salata yiyecegiz inşallah. Yemekler de kafamda olustuguna göre ben biraz okumalarıma gömüleyim.
Kafamız hakla dolsun ki vesveseler bizden uzak dursun
hastayım canım dökülüyorum şifayı kapmışım
ohh senden iyisi yok yemeklerin adı hazır gerisi kolay.pilav yemezsin sen sanırım
Günaydın arkadaşlarım benim iki kızda hasta ufaklığın ateşi çıktı büyük de hapşırıp aksırıyor gece uyumadım gibi bişey sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim hastane 40 dk yürüyüş mesafesinde vee ben yürüyerek gidip geldim hormonlu spral önerdi adet düzene girsin diye napacagimı bilmiyorum ordan geldim çocukları sağlık ocağına götürdüm dr yatalak hasta muayenesine gitmiş geri geldik bi 25 dk daha yürümüş oldum toplam
105 dk yürüyüş Yapıldı Bugün artık spor yapmayacağım
Geçmiş olsun canım,inşallah çok ilerlemeden atlatırlarGünaydın arkadaşlarım benim iki kızda hasta ufaklığın ateşi çıktı büyük de hapşırıp aksırıyor gece uyumadım gibi bişey sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim hastane 40 dk yürüyüş mesafesinde vee ben yürüyerek gidip geldim hormonlu spral önerdi adet düzene girsin diye napacagimı bilmiyorum ordan geldim çocukları sağlık ocağına götürdüm dr yatalak hasta muayenesine gitmiş geri geldik bi 25 dk daha yürümüş oldum toplam
105 dk yürüyüş Yapıldı Bugün artık spor yapmayacağım
Sabah daha iyi hissediyordum geldim ama erken çıkarım ve yarın gelmem sanırımGecmis olsun canim izinli misin bugun dinlenseydin bari cabuk atlatirsin inşallah
Sabah daha iyi hissediyordum geldim ama erken çıkarım ve yarın gelmem sanırım
Öyle yapmam lazım canım yoksa yandıkIyi gelir inşallah canim evde ki Paşadan uzak dur ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?