- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.281
Hoşgeldin canım. Anne duası aldın ki artık güzelce devam edersin. Menü çok güzel.Sabah 10 30
Bir bucuk dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Birer ck tereyag bal
Sekersiz cay
Ara 14 50
Sekersiz dibek kahvesi
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir tane kucucuk dolmabiber
Iki kasik kurufasulye
Bol yesillikli salata
Su 2.5 litre oldu
Spor yok
Canım Ne kadar çok spor yapmışsın. Yüklenme bu kadar kendine. Menü de bezelye pilav ne dedim ama akşam az yemissin. Güzel afiyet olsun.Menü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi
Kahv: kk peynir 1 has yumurta
Maydanoz ve 1 d tbekmegi
Ara sade nescafe
Öğle 12.00: 1 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı ve yogurt
Akşam 16.30: 1 tabak pulbiberlihaslanmis ıspanak ve 1 kase yoğurt
Ara 20.30: türk.kahvesi 1 incir 1 k kayısı
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor: 45 dakika normal yurüyus
Leslie 5 mil 70 dakika
Sizin araba neydi şimdi ne alacaksınız fiyatlarda yüksek Rabbim kaza bela vermesin tekerine taş değdirmesinSelam canlarım,mutlu haftalar.bizde dün tüm gün dışarıdaydık.eşim yine rahat durmadı arabayı değiştirmeye karar verdi.bu adamın araba sevdası beni öldürecek.neyse karar verdik artık bugün bizimki satılıyor,yenisini alacağız öğleden sonra yada yarın.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Dünkü menüm alt üst karbon ağırlıklı.bugün telafisini yapacağım,aç geziyorum resmen.
Oh eline emeğine sağlık yaşıyorken kıymetini bilmek çok güzel ana duası gibi yok ben bildiğin gibi devam ediyorum sporu daha düzenli yapmaya çalışıyorumSelam canlarimm uzuncaa bir aradan sonra tekrar geldimmm
Cok sukur annemin evi puru pak ettim her yer misss gibi oldu cok sukur temizlenmedik tek bir kose tek bir dolap birakmadim her yeri doktum sildim temizledim atilacaklari attimmm
Bol bol dua aldim geldim evimee
Diyet konusunda baya bosladim surekli yoruldun sunu ye aman kizim hasta olursun sundanda yelere maruz kaldim
Bugun biraz biraz diyetime tutunayim dedimgecmisi okumadim daha 74 mesaj var bos bir vakitte okurum insallah
Ee sizler naptiniz bakiyimm ...
Şahane bi gün menü de spor da çok güzel bol bol eksi getirsin inşallahMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi
Kahv: kk peynir 1 has yumurta
Maydanoz ve 1 d tbekmegi
Ara sade nescafe
Öğle 12.00: 1 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı ve yogurt
Akşam 16.30: 1 tabak pulbiberlihaslanmis ıspanak ve 1 kase yoğurt
Ara 20.30: türk.kahvesi 1 incir 1 k kayısı
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor: 45 dakika normal yurüyus
Leslie 5 mil 70 dakika
Menün güzel Ara öğün yok istersen akşam ufak bir ara yapSabah 10 30
Bir bucuk dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Birer ck tereyag bal
Sekersiz cay
Ara 14 50
Sekersiz dibek kahvesi
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir tane kucucuk dolmabiber
Iki kasik kurufasulye
Bol yesillikli salata
Su 2.5 litre oldu
Spor yok
Yürüyüş gayet ölçülü menü de güzel son bi ara yapabilirsin diye düşünüyorumBenim yediklerim
Sabah 8.30
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
1 yeşilçay
13.00
3 küçük karniyarik
4 kaşık yoğurt
Salata
19.30
6 kaşık kuru biber ile yemek yaptım onu yedik
4 kaşık yoğurt
1.5. Elma
2.5. Lt su
40 dk yürüyüş.
Maşallah sana canım. Çok güzel bir menü ve spor . çarşambaya da az kaldı.Kahvaltı 10:30
1 haşlama yumurta
Kk peynir
Van cacığı
7 zeytin
Yeşil çay
Ara farklı zamanlarda
Süt ,Az leblebi
Armut
Akşam 18:45
2 yk bulgur pilavı
5-6 yk güveçte kuru fasulye
2 salatalık turşusu
Yoğurt Salata
Ara
Türk kahvesi, kuru kayısı, az çiğ badem
Spor
30 dk eliptik bisiklet
25 dk plates
5 dk dambılla hareket
25 dk yürüyüş Yapıldı
Şişliğe karşı yaotim canım ama cıkkksssCanım Ne kadar çok spor yapmışsın. Yüklenme bu kadar kendine. Menü de bezelye pilav ne dedim ama akşam az yemissin. Güzel afiyet olsun.
Sabah sabah zaten beni başka bir erkek sinirlendirmisti bu da ikinci oldudün akşam açtım pc yi benimki içeriden kükrüyor tabletinde net açılmıyormuş dönüp duruyormuş yine neti bitirdin diye bana da bağırdısonrada sinir krizi geçirip bir dolu küfretti korkuma hemen pc yi kökten kapatıp kaldırdım, ayy bu adam hava değişince burnu tıkanıyor diye uyku apnesi için olan makinanın maskesini çıkarıyor düzgün uyumayınca da canavara dönüşüyor, neti açmıyorum bu ara desem de yok anacım hep ben bitiriyorum bu adil kullanım hakkını da ondan yavaşlıyor net :)))hiç üstüme alınmadım kendi sinirini bana yansıttı moralimi bozmuyorum o moral bana lazım , o enerji bana lazım zayıflamak ve haliyet-i ruhumu yüksek tutmak için kullanıcam
yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Dünya bitek onların etrafında dönüyor bencillikte birinciler hayat inşallah çıkışla sürüyor Rabbim ağız tadımızı kaçırmasın tabi takmayacaksın desem de inşallah başarırsın yarın senden süper sayılar bekliyorum seni seviyoruz seni seviyorum sen kıymetlisindün akşam açtım pc yi benimki içeriden kükrüyor tabletinde net açılmıyormuş dönüp duruyormuş yine neti bitirdin diye bana da bağırdısonrada sinir krizi geçirip bir dolu küfretti korkuma hemen pc yi kökten kapatıp kaldırdım, ayy bu adam hava değişince burnu tıkanıyor diye uyku apnesi için olan makinanın maskesini çıkarıyor düzgün uyumayınca da canavara dönüşüyor, neti açmıyorum bu ara desem de yok anacım hep ben bitiriyorum bu adil kullanım hakkını da ondan yavaşlıyor net :)))hiç üstüme alınmadım kendi sinirini bana yansıttı moralimi bozmuyorum o moral bana lazım , o enerji bana lazım zayıflamak ve haliyet-i ruhumu yüksek tutmak için kullanıcam
yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Hoşgeldin Bayağı bu iş için uğraşmışsın azmini hiç bırakma başarmamak diye bi olay yok biz kadınız yeter ki isteyelim yapmayacağımız bişey yokmeraba arkadaşlar..
diyet yaptığım dönemlerde uzun uzun tüm topikleri takip ettim. sizinki de onlardan biri. ve pes etmemenize hayran kaldım.
çok fazla kilo iniş çıkışlarım oldu benimde.
2012 yılında tartıya bir çıktım 82 kiloydum. nikah fotomdan sonra dank etti. nikahta tombiktim ama düğünümde zayıf olmalıydım. ve 80-89 kilo aralığındakilerle 59 a kadar düşüp gelin oldum.
hedefime ulaşmıştım. tabi evliliğin verdiği rahatlık yemek yapma istekleri derken 64 kilo olup hamile kaldım. neyse ki hamilelikte çok kilo almadan 74 le bitirdim hamileliği. ve hep kısarak geçti zamanım. bir saldım kendimi sonra pantolonlar olmamaya, ordan burdan fışkırmaya başlayan bedenimle diyete karar verdim. gene buranın sayesinde 64 kiloya düştüm. ha tabi kilom 75ti.
şu an yine tospik durumdayım. ama tartıya çıkmaya çok korkuyorum. bugün diyete başladım. umarım başarırım.
bana da yer var mı aranızda?? motive olmaya ihtiyacım var..
Hoşgeldin Bayağı bu iş için uğraşmışsın azmini hiç bırakma başarmamak diye bi olay yok biz kadınız yeter ki isteyelim yapmayacağımız bişey yok
Hoş geldin canım..meraba arkadaşlar..
diyet yaptığım dönemlerde uzun uzun tüm topikleri takip ettim. sizinki de onlardan biri. ve pes etmemenize hayran kaldım.
çok fazla kilo iniş çıkışlarım oldu benimde.
2012 yılında tartıya bir çıktım 82 kiloydum. nikah fotomdan sonra dank etti. nikahta tombiktim ama düğünümde zayıf olmalıydım. ve 80-89 kilo aralığındakilerle 59 a kadar düşüp gelin oldum.
hedefime ulaşmıştım. tabi evliliğin verdiği rahatlık yemek yapma istekleri derken 64 kilo olup hamile kaldım. neyse ki hamilelikte çok kilo almadan 74 le bitirdim hamileliği. ve hep kısarak geçti zamanım. bir saldım kendimi sonra pantolonlar olmamaya, ordan burdan fışkırmaya başlayan bedenimle diyete karar verdim. gene buranın sayesinde 64 kiloya düştüm. ha tabi kilom 75ti.
şu an yine tospik durumdayım. ama tartıya çıkmaya çok korkuyorum. bugün diyete başladım. umarım başarırım.
bana da yer var mı aranızda?? motive olmaya ihtiyacım var..
Hoş geldin canım..
Kendini çok güzel anlatmıssin canım. Anladim ki kilo vermede sıkıntı yok ama korumada var o zmaan kiloyu verip koruma için de bir müddet devam etmen gerekecek kilo sabitlenecek bu şekilde.tomurcukkk sana gerekli cevabı verir canım..
Sağol canım Allah razı olsun. Nissan juke'ydi daha yeni almıştık 1,5 sene olmuştu zaten çok seviyordum dizeldi kullanımı rahattı.şimdiki alacağımız ford focus 2018.evet çok pahalıSizin araba neydi şimdi ne alacaksınız fiyatlarda yüksek Rabbim kaza bela vermesin tekerine taş değdirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?