Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı

Kahv 08.00 : 1.5 yumurtalı ıspanak ve 1 d tbekmegi

Ara 2 ceviz ve sade kahve

Öğle 12.00: 1 kepçe çorba 2 kaşık has tavuk
3 kasik salata ve 1 kase yoğurt

Akşam 16.30: 1 kabaktan sote( 1 kasik yulaf ezmesi)
üzerine 3 k yoğurt

Ara olarak bitki çayı ve türk kahvesi içerim

Su 2.5 litre
50 dk yürüyüş

Arkadaşım tartı eksi göstermezse bil ki bozulmuştur çok çok beğendim bol bol eksi olsun inşallah

Hatika bir menu ile başlamışsın canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menü güzel afiyet eksi olsun
Afiyet olsun canım dengeli ve sağlıklı bir menu olmuş sifa olsun

Sabah 8.30
1 dilim tahılli ekmek
5 zeytin 2 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez

Ara 11.30
Anlamsizca 1 çay kaşığı nutella

Oglen 14.30
1 bardak süt ile 3 kasık yulaf ezmesi 3 kuru incir pişirdim üzerine tarcın

Ara 16.30
10 adet çiğ badem

Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
2 küçük biber dolması
Bol kıvırcik salata
2 kasık yogurt

Su 2.5 lt

Yarın tartı günümüz canım.yuzlesmek lazim başlangıç icin.
Menün gayet iyi az az sık sık yemissin bu avantaj.hadi hayırlısı bakalim

Mutlaka faydasi olur canım kabak kalorisi oldukça düşük ama regl durumları çok etkiliyor.canin sagolsun yarın belli olur

Canim sporunla super bi menü cikmis ınsallah tartida yuzum güler yarin

Harika menü canım.yarın güzel bir rakam bekliyorum senden

Ornek menü olmuş canım.regl başlasın bitsin toplu iniş olur inşallah

Canım bu menü seni acıktırmış muhtemelen içindeki şekerli şeylerden ötürü.. ama yine de frenlemişsin kuzum afiyet olsun
Mutlaka faydasi olur canım kabak kalorisi oldukça düşük ama regl durumları çok etkiliyor.canin sagolsun yarın belli olur

Ornek menü olmuş canım.regl başlasın bitsin toplu iniş olur inşallah
inşallah kuzum

Üzülüp kendini yanlış yönlendirme tatlı var ama abartılı değil Öğle yemeği akşam gayet yerinde bol eksi getirsin inşallah

sağ ol tevafukummm
bu adamları çevredekileri v.s. taksaydım sinirden şişer şimdiye 130 kilo olurdum hiiç takmıyorum artık kalkan kullanıyorum :) sen de takma kendi asabilerini bize yöneltiyorlar niye üstümüze alınalım kii ...
öğlen kapı çaldı geldi benim ki, kapıyı bir açtım elinde iki saksı birin de kırmızı birin de sarı gül var saksı gülü almış bu ara çiçekleri pek sever oldu kendi çalıştığı yerde odasına almış ilk onbir ay çiçeği sıcaktan ölmeye başlamış eve getir bakayım demiştim geçen hafta getirmişti , çalıştığı binada ki çaycı getirip satıyor çiçekleri gülleri görmüş çok hoşuna gitmiş almış gelmiş ben tabi hemen bebeklerim diye konuşup sevmeye başladım adamın siniri falan kalmadı gelip gidip gülleri sevgiye boğuyorum, beyazı da vardı alıp geleyim mi diyor :))

hoş geldin gülüm
allahh seniii.. kız kaç kere başarmış geri almışsın senin zayıflaman da sorun yok sabit kalmada sorunun var o da bilinç altına ya geri alırsam korkusunu yerleştirdiğin için oluyor muhtemelen, geri kilo alırım korkusunu atıp ben hep ideal benim de sağlıklı olucam inancını yerleştirdin mi tamamdır bu iş
kendimi de tanıtayım ben ekim 38 yaşında ev hanımıyım gelecek ay 17 sine girecek bir oğlum, gel git ruh halli istekleri pişir taşır demeleri bitmeyen ama ben zararsızım senden hiç bir şey istemiyorum ki diyen 18 küsür yıllık bir kocam var
asla diyet yapmayan zayıflamanın yeme içmeyle uğraşmakla değil bilinç altını değişip doğru bilgileri kodlamayla olduğuna inanan biriyim hipotroidiyim 4 sene kadar önce troid bezimin hepsi alındı yavaşta olsa 111 kilodan 85 kiloya inmeyi başardım ve hayatım boyunca bir daha asla kilo almayacağımı biliyorum arada ilaçlardan reglden 1-2 kilo ödem olursa olur o da geçici olur zaten onlara da asla takılmam ..anacım çok yazdım yine sonra bol bol muhabbet ederiz nasıl olsa

yaradanına kurban olurum seninnnnn
kız ben artık geçici şeylere hiç takmıyorum hayat kısa her şeye takarsam anı kaçırır mutsuz olurum , aha da bak adam uyudu ben yine geldim netin başına heheheheh

ben yüzüne de diyorum ultra mega gıcıksın diyorum hiiiç içim de tutmuyorum da dün kriz geçirince sustum bu gün güzelce sakince dün ki dellenmeler neydi öyle gülüm dedim gece uyumamış göğsü ağrımış, başı ağrıyormuş ondan öyle sinirliymiş pehhhh sanki evvelini bilmiyorum ben de nasıl onun sinirini halledeceğimi öğrendim takmıyorum da zaten bu dünyadaki rabbimin yarattığı en büyük mucizelerden biri de benim çünkü :))

Ahh ah enişte yine yapmış yapacağını.Vallahi çok sabırlısın canım Allah daim etsin.Ben olsam carlardım çok fena.
eski ben olsa carlardı kesin sonrada küserdi :)) yeni ben üstüne alınmıyor böyle şeyleri azıcık sinir olup içimden söylenip 5 dk da bitiriyorum nefes teknikleri de sağ olsun işe yarıyor sakin kalabiliyorum

hadi hayırlı uğurlu olsun sağ selamet doğmuştur inşallah bebek kuveze mi koydular acaba ana kız durumları nasıl şimdi
annenin evi de aklayıp paklayıp bitirmişsiniz işi allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah

Gunaydin kizlar dun malum hastanedeydim eltim normal doguracakken sezeryana aldilar bebis kaka yapmis anne karnina .. eltim cok agladi teskin etmeye calistim cok sukur annede bebekte iyi .. sadece anne ameliyatli oldugu icin uc kisi emzirtiyoruz ... ayrica gur sesli bir kiz aglayinca herkesi seferber ediyo tum gun ayaktaydim dun sanki ben dogurdum oyle yorgunum yani Allahim isteyen herkese saglikli evlatlar versin insallah ...

Allah anali babalı büyütsün. Benim de kızım öyle olmuştu doktor sadece eşime söylemiş. Sezeryan olacaksın acilma olmadı demişlerdi bana.eltine bol şifa versin Rabbim. Ne mutlu bir gün onun için. Senin gibi elti de zor bulunur. Benim hiç yok. Allah razı olsun senden de zorda olana yardım ediyorsun.

Hayırlı uğurlu olsun başlangıcın. Hoşgeldin aramıza.

Hos geldin canim yogunluktan mesajlarini okuyamadim .. kendimi tanitayim yakinda 18 olacak ve 8 yasinda iki oglum var ev hanimiyim
84 le basladim bende .. 67 kadar dusmustum bir ara ama saglik sorunlarim nedeni ile tekrar kilo aldim yogunlugum biterse diyetime odaklanicam ama bitmiyor malesef
Tekrar hosgeldin canim eksin bol olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…