Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv öncesi 10.00: türk.kahvesi 1 incir 2 k kayısı

Kahv 12.15: 1.5 yumurtadan yumurta salatası
3 zeytin kk peynir
Yarım dilim t bekmegi

Ara 16: 1 muz

Akşam 17.00: 3 köfte ve t kanat ızgara ekmeksiz
2 koz biber ve biraz söğüş salata

Ara türk kahvesi ve avuç içi çerez

Bitki çayı ve 2.5 litre su

Gelelim spora
1 saat dağ tepe koşmalı yürüyüş
1000 ip

Bunun üzerine menü olmaz sanırım şahane hem de çok şahane bol eksi getirecek inşallah

Cok gecmis olsun canim cabuk atlatirsin ins.. adaçayı içiyor arkadaşlar sende dene kuzum..
Afiyet olsun canım protein dolu güzel bir menü
Spor da menü de hele akşam.menusu harika afiyet olsun

Yeni bir kür hazırladım
Haşlanmış limon kürü
Inşallah işe yarayacaktır içeriği
Limon
Zencefil
Sarmısak
Bugün tvde bi kadın izledim 100 kilodan 68 kiloya 3 ayda süper spor ve diyet eşliğinde ulaştı acaip güzel gözüküyordu istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok yaza az kaldı toparlanma ve hedefe ulaşmak için engelimiz yok

Yap bakalım kuzum bizd yaparız ise yararsa

Iyi geceler

Selam canlarım,mutlu haftalar.bizde dün tüm gün dışarıdaydık.eşim yine rahat durmadı arabayı değiştirmeye karar verdi.bu adamın araba sevdası beni öldürecek.neyse karar verdik artık bugün bizimki satılıyor,yenisini alacağız öğleden sonra yada yarın.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Dünkü menüm alt üst karbon ağırlıklı.bugün telafisini yapacağım,aç geziyorum resmen.

Günaydın arkadaşlarım
Limon kürümle gözümü açtım üzerine
30 dk eliptik bisiklet
25 dk plates
5 dk dambılla
Yapıldı ohhh çok keyifli güne başladım
Canım bol eksilerin olsun yeni kürünle.sporunu da yapıp güne enerjik tam motive ile başlamışsın ne mutlu sana

İnşallah ise yarar . spor mükemmel olmuş. Bende sabah beri ev topluyorum.

Hakkınızda hayırlısı inşallah canım. Telafiyi yapacağına inanıyorum. Vücudu kıtlık moduna. Sokma . ayran yoğurt iyi bir tercih olabilir.

Selam canlarimm uzuncaa bir aradan sonra tekrar geldimmm
Cok sukur annemin evi puru pak ettim her yer misss gibi oldu cok sukur temizlenmedik tek bir kose tek bir dolap birakmadim her yeri doktum sildim temizledim atilacaklari attimmm
Bol bol dua aldim geldim evimee
Diyet konusunda baya bosladim surekli yoruldun sunu ye aman kizim hasta olursun sundanda yelere maruz kaldim
Bugun biraz biraz diyetime tutunayim dedim gecmisi okumadim daha 74 mesaj var bos bir vakitte okurum insallah
Ee sizler naptiniz bakiyimm ...

başınız sağ olsun emoşum allah eşine çocuklarına tüm sevdiklerine sabırlar versin

Başınız sağolsun Allah sevenlerine sabır metanet versin canım.Mekanı cennet olsun abimizin

Cok tesekkur ederim arkadaşlarım. Herkesin hem umudu vardı hem durumun ağırlığı korkutuyordu bir yandan takdiri ilahi. Dediginiz gibi Rabbim ailesinin uzerine sabir yagdirsin... 3 gunluk taziye bitti artik arada gider herkes benim de misafirlerim oldu bu sure icin de hem orda yardim ettim hem kayinpederin evinde yemekli misafir hem benim evimde yatmali misafir gercekten cokk yoruldum. Bugun baygin gibi kalktım cocuklari okula gonderdim tekrar yattim bi daha kalkip ogle yemegi yapip yedirip tekrar yattim 3 te uyandim eltim sagolsun gelip bir kahve yapinca ayildim biraz..

Masallah ben simdiden is bitmiş gibi hissediyorum bazen adama hayran olmamak elde degil

Günaydın a dostlar
@emoslandd nasılsınız canım

Bubarada regglimin tüm belirtileri var ama kendisi yok

Elhamdulillah canım insanoglu herseye alışıyor. Artık elimden gelen tek şey arkadaşıma elimden geldigince destek olmaya çalışmak. Sağol sordugun için..

Menü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi

Kahv: kk peynir 1 has yumurta
Maydanoz ve 1 d tbekmegi

Ara sade nescafe

Öğle 12.00: 1 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı ve yogurt

Akşam 16.30: 1 tabak pulbiberlihaslanmis ıspanak ve 1 kase yoğurt

Ara 20.30: türk.kahvesi 1 incir 1 k kayısı

Su 2.5 litre ve bitki çayları

Spor: 45 dakika normal yurüyus
Leslie 5 mil 70 dakika

Sabah 10 30
Bir bucuk dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Birer ck tereyag bal
Sekersiz cay

Ara 14 50
Sekersiz dibek kahvesi

Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir tane kucucuk dolmabiber
Iki kasik kurufasulye
Bol yesillikli salata

Su 2.5 litre oldu
Spor yok

Benim yediklerim
Sabah 8.30
2 yumurta
1 kızarmış ekmek

1 yeşilçay

13.00
3 küçük karniyarik
4 kaşık yoğurt
Salata

19.30
6 kaşık kuru biber ile yemek yaptım onu yedik
4 kaşık yoğurt
1.5. Elma

2.5. Lt su
40 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…