- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.261
Ilık su iç bol bol. İnşallah çabucak duzelirsin.En güzelini yapıyorsun o halde afiyet olsun boğazım hala geçmedi konuşmadığım an daha iyiyim ama iş yüzünden sürekli konuşunca ağrı geçmiyor
Bunun üzerine menü olmaz sanırım şahane hem de çok şahane bol eksi getirecek inşallahMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv öncesi 10.00: türk.kahvesi 1 incir 2 k kayısı
Kahv 12.15: 1.5 yumurtadan yumurta salatası
3 zeytin kk peynir
Yarım dilim t bekmegi
Ara 16: 1 muz
Akşam 17.00: 3 köfte ve t kanat ızgara ekmeksiz
2 koz biber ve biraz söğüş salata
Ara türk kahvesi ve avuç içi çerez
Bitki çayı ve 2.5 litre su
Gelelim spora
1 saat dağ tepe koşmalı yürüyüş
1000 ip
Regl geldi gelmek üzereBunun üzerine menü olmaz sanırım şahane hem de çok şahane bol eksi getirecek inşallah
Cok gecmis olsun canim cabuk atlatirsin ins.. adaçayı içiyor arkadaşlar sende dene kuzum..Günaydın arkadaşlarım pazar günü güneş sıcak ohhh çok keyifli bir hava var bugün ev temizlenecek erken biterse dışarı çıkmak istiyorum dün akşam ütüler bitti
regl varla yok arası yaşıyorum öksürük zirve yaptı hastalık tamamen bana geçti şükür çocuklar biraz daha iyi
Afiyet olsun canım protein dolu güzel bir menüİyi akşamlar
Sabah 8.30
1 yumurta
1 kızarmış ekmek
12.30
2 büyük karniyarik 6 yemek kaşık kadar
4 kaşık yoğurt
1 kase salata
18.30
1 tabak et sote 7 kaşık gelir sanırım
1 kase salata
1.5. Elma
Su 2.5 lt.
Spor da menü de hele akşam.menusu harika afiyet olsunKahvaltı 12:30
1 tereyağında yumurta
1 krep
2 kk peynir
7 zeytin
1 çay kaşığı çikolata
Van cacığı
Ara 15:15
Türk kahvesi
3 ceviz, az siyah kuru üzüm
Akşam 20:00
Fırında balık( limonlu sarımsaklı soğanlı )
Bol yesil salata
Ara
Türk kahvesi
Spor
2 saatten fazla yürüdüm
Yap bakalım kuzum bizd yaparız ise yararsaYeni bir kür hazırladım
Haşlanmış limon kürü
Inşallah işe yarayacaktır içeriği
Limon
Zencefil
Sarmısak
Bugün tvde bi kadın izledim 100 kilodan 68 kiloya 3 ayda süper spor ve diyet eşliğinde ulaştı acaip güzel gözüküyordu istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok yaza az kaldı toparlanma ve hedefe ulaşmak için engelimiz yok
Canım bol eksilerin olsun yeni kürünle.sporunu da yapıp güne enerjik tam motive ile başlamışsın ne mutlu sanaGünaydın arkadaşlarım
Limon kürümle gözümü açtım üzerine
30 dk eliptik bisiklet
25 dk plates
5 dk dambılla
Yapıldı ohhh çok keyifli güne başladım
günaydın kuzummm
İnşallah ise yarar . spor mükemmel olmuş. Bende sabah beri ev topluyorum.Yeni bir kür hazırladım
Haşlanmış limon kürü
Inşallah işe yarayacaktır içeriği
Limon
Zencefil
Sarmısak
Bugün tvde bi kadın izledim 100 kilodan 68 kiloya 3 ayda süper spor ve diyet eşliğinde ulaştı acaip güzel gözüküyordu istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok yaza az kaldı toparlanma ve hedefe ulaşmak için engelimiz yok
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım. Telafiyi yapacağına inanıyorum. Vücudu kıtlık moduna. Sokma . ayran yoğurt iyi bir tercih olabilir.Selam canlarım,mutlu haftalar.bizde dün tüm gün dışarıdaydık.eşim yine rahat durmadı arabayı değiştirmeye karar verdi.bu adamın araba sevdası beni öldürecek.neyse karar verdik artık bugün bizimki satılıyor,yenisini alacağız öğleden sonra yada yarın.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Dünkü menüm alt üst karbon ağırlıklı.bugün telafisini yapacağım,aç geziyorum resmen.
başınız sağ olsun emoşum allah eşine çocuklarına tüm sevdiklerine sabırlar versin
Başınız sağolsun Allah sevenlerine sabır metanet versin canım.Mekanı cennet olsun abimizin
Yav he he
kork.tabi
ama haftaya regl.haftam bende korkuyorum
Çok geçmiş olsun...
moralini yüksektutmaya çalış canım her şeye iyi gelecek bak goreceksin
Cok.üzüldüm canım yetim.cocuklari aklıma geldikçerabbim rahmet etsin ailesine sevdiklerine sabır versin.
Yoğunluk tempo okul ev çocuk eş bi sürü iş bitek kendimize zaman yok çalışan anneler hep bu durumda bazen bende tükendiğimi düşünüyorum sonra silkelenip kendime geliyorum nöbet olduğu gün eve zor dönüyorum zor bir işimiz var buna şükür eğitmek öğretmek inşallah layığıyla yapıyoruzdur
Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşallah
Emeğine sağlık arkadaşım haftaya hep beraber daha güzel sayılar görelim inşallah
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin Rabbim. Bende biraz önce bassagligindan geldim. Gün gibi hazırlamış tabakları canım arkadaşım babasını kaybetti. 3 hafta oldu. Adanalı yeni geldi buraya . çok üzgün dü. Bizimle biraz kafası dağıldı.
Ellerin dert görmesin arkadaşım.hepinizi tebrik ediyorum kızlar.
Masallah ben simdiden is bitmiş gibi hissediyorum bazen adama hayran olmamak elde degilCanlarim...
Bugün okul Sonrasi bir söyleşi var dediler gittik
Salon tıklım tıklım...
Söyleşiyi veren adam öğretmen kökenli ama profesör olmuş.
Tam 83 yaşındaydı..
Adamı görmeniz lazımdı stand-up ci gibi sahneden atlıyor salonda aktif. Arkalara koşuyor mikrofon götürüyor..
Şok oldum adam seyircileri sahneye alıyor espriler müthiş..
Ve müthiş dolu konusuyor.. sağlam bir birikimi var...
Resmen hayran oldum gençliğinden utandım resmen..
Söyleşi bitince hocam sen ne yiyor ne iciyorsun dedim bu kadar enerjik maşallah.
Doğal.yiyirum dedi öğlen salata yogurt yedim.mesela dedi şeker kullanmıyorum dedi
M Melrintomurcukkk ekim2009 @emoslandd lastrose6 angelina35
Günaydın a dostlar
@emoslandd nasılsınız canım
Bubarada regglimin tüm belirtileri var ama kendisi yok
Spor candır canım tebriklerGünaydın arkadaşlarım
Limon kürümle gözümü açtım üzerine
30 dk eliptik bisiklet
25 dk plates
5 dk dambılla
Yapıldı ohhh çok keyifli güne başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?