Haydi Yine Yeniden...

Ölçülü bir menü olmuş canım.tecrubelerin konusmus

Saatler biraz ileri kaymış ama çok ölçülü öğünler olmuş.afiyet olsun canim

Menu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi

Kahv 8.15: 1 has yumurta kk peynir
Küçük domates ve 1 dilim ekmek

Ara 2 ceviz 1 badem 1 fındık

Öğle 12.00: 1.5 servis taze fasulye, 4 çatal patlıcan turşusu (doymadım ama)

Ara sütlü kahve ve kiraz sapı çayı

Akşam 17.00: yogurtlu kabak sote+ içine 1 ceviz
2 baget

Su 2.5 litre

Spor 50 dakika yürüyüş
60 dakika tempolu yürüyüş
250 ip atlama

En güzelini yapmışsın sabah yakmışsındır menün gayet güzel bol eksi getirsin inşallah
Kusursuz bir gün olmuş bol bol eksi getirsin inşallah

Selam canlarimm kusura bakmayın unutmuşum yogunluktan tarti günü oldugunu. Dirilisten aklıma geldi.misafir fasli bugun de vardi aksam yenisi de gelecekti ama son anda iptal oldu cok yoruluyorum.. ve artik kalkip tekrat baslamam lazim nasil ayni morali bulacagim bilmiyorum neyse rabbim sihhat versin

Gecen hafta 90.3
Bu hafta 91.5
1.2 fark hem sagliksiz gidalara gecis hem de regl zamaninin yaklasmasi etkiledi

Zor anlar geçirsende isteyincee gayet sağlam gidiyosun en azından gelip menü versen daha ölçülü beslenme durumuna geçersin sana güveniyoruz sen de güven

Kepek ekmeği kansızlık.yapiyot canım tam tahilli veya tam buğdaylı
Ama.menu şahane )
Dostum.incir miktarı fazla çünkü
1 incir = 2 hurma= 3 kuru kayısı ya esitmis.
Kalanı harika hele spor şahane
Harika canım menü. sütlacı da akşam.yememen çok doğru karar

günaydınlar. dün çok zor geçti ya. migrenim tuttu üzerine dişimde ağrıyınca berbattı. ama bugün daha iyiyim çok şükür. diyetin ilk günleri de zor oluyor. mide kocaman olmuş tabi. az gıda girince gurul gurul susmuyor

Güzel tam diyetisyenlik bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallah

ahh teşekkür ederim çok saol cnm

ne güzel spor yapmışsın. bol eksilerin olsun inş.

hiç ekmek yememek şahane vallahi. o öğlenkileri ben ekmeksiz yiyemezdim. eksiler getirsin inş

Ölçülü bir menü olmuş canım.tecrubelerin konusmus

Saatler biraz ileri kaymış ama çok ölçülü öğünler olmuş.afiyet olsun canim

teşekkür ederim cnm. çok saol..

spor müthiş.. hele şu akşamları böyle az yiyip doymayı başarman harika.. haftaya tartı baya gülümser bence.. maşallah.

misafiri severim ama ben de çok fazla stres yapıyor. temizlik hazırlık derken pilim bitiyor. çok takıntılıyım. yüz kere elimi yıkarım yeni kıyafetler giyim saçlarımı baya tarayıp toparlarım. aman kıl tüy düşmesin ama toz olmasın, 50 kere de eşime baktırırım içinde bir şey yok de mi diye. benim misafir olayım berbat bu yüzden seni terbik ederim sürekli misafir ağırlamak zor yani.
ve bence hemen sahalara dönmelisin. kilo çizelgen müthiş. bir ilkokul çocuğu atmışsın vücudundan nerdeyse. bak yazda geliyor biran önce toparlan cnm..

sonundaoldu hoşgeldin canim tanisiriz kaynasiriz inşallah. Umarim bir gun hepimiz sonunda oldu diyebilecek duruma geliriz:)

tekrar hoşbuldum. çok sıcak karşıladınız hepiniz saolun. eminim çabucak kaynaşırız

doğru ben de duymuştum. evde ondan vardı bitince inş tam buğdaya geçerim teşekkürler

tevafuk55 canım dostum ben bilmiyodum bu eşitliği artık daha dikkatli olurum uyarı için teşekkür ederim öğrenciler canımı yediği vakit canım çok tatlı istiyo çikolata yemeyince buna sardım ama bundan sonra tedbirli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…