- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.341
Hayırlı uğurlu olsun başlangıcın. Hoşgeldin aramıza.
Hos geldin canim yogunluktan mesajlarini okuyamadim .. kendimi tanitayim yakinda 18 olacak ve 8 yasinda iki oglum var ev hanimiyim
84 le basladim bende .. 67 kadar dusmustum bir ara ama saglik sorunlarim nedeni ile tekrar kilo aldimyogunlugum biterse diyetime odaklanicam ama bitmiyor malesef
Tekrar hosgeldin canim eksin bol olsun ...
Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel bir duygu...Gunaydin kizlar dun malum hastanedeydim eltim normal doguracakken sezeryana aldilar bebis kaka yapmis anne karnina .. eltim cok agladi teskin etmeye calistim cok sukur annede bebekte iyi .. sadece anne ameliyatli oldugu icin uc kisi emzirtiyoruz... ayrica gur sesli bir kiz aglayinca herkesi seferber ediyo tum gun ayaktaydim dun sanki ben dogurdum oyle yorgunum yani Allahim isteyen herkese saglikli evlatlar versin insallah ...
Arti gitmiş ve eksiye geçilmişKizlar günaydın herkese
Bugün tartı günü. Herkesin yüzü güler umarım.
Geçen haftaki kilom 80.8
Bu haftaki kilom 80.0
Fark - 800
Angelinam maalesef monoton hayatlara sahip degiliz bu yoğunlukta beslenmeyi götürmeye çalışıyoruz. Bu yoğunluk biter başkası başlar.Gecen hafta 71 900
Bu hafta 72
Fark + 100
Valla artik toparlansam cok iyi olacak yoksa bu 72 yapisacak bana
Evet ben de öyle dedim kendimce . 79 u bir goreydim. Haftaya inşallah bir aksilik olmazsa.Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel bir duygu...
Arti gitmiş ve eksiye geçilmişne vardı bi 100 gr daha olaydı :)
Angelinam maalesef monoton hayatlara sahip degiliz bu yoğunlukta beslenmeyi götürmeye çalışıyoruz. Bu yoğunluk biter başkası başlar.
Bitmez yani.. benim öyle oluyor çünkü.
Bu hafta 7 gün menü nu gozleyecem
Hayırlısı böyleymiş canım olsun sağ salim kurtuldular o önemli.Güle güle büyütsünler bebişi gözünüz aydın yengesiGunaydin kizlar dun malum hastanedeydim eltim normal doguracakken sezeryana aldilar bebis kaka yapmis anne karnina .. eltim cok agladi teskin etmeye calistim cok sukur annede bebekte iyi .. sadece anne ameliyatli oldugu icin uc kisi emzirtiyoruz... ayrica gur sesli bir kiz aglayinca herkesi seferber ediyo tum gun ayaktaydim dun sanki ben dogurdum oyle yorgunum yani Allahim isteyen herkese saglikli evlatlar versin insallah ...
Canım yaş boy diyete ilk başlangıç kilon(tartıda gördüğün en yüksek rakam) ve en yakın hedefini yazarsan liste girişini yapayımgünaydın arkadaşlar.
hepinizi alıntılamıştım ama bilgisayardan kalk otur yapa yapa gitti .
tekrar hoşbuldum. çok güzel karşıladınız beni çok saolun hepiniz.
ve cesaretimi toparlayıp tartıldım sabah.
başlangıç 74.400
Şükür gene eksisin üzmek yok reglken buna şükürGünaydınlar ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.5
Fark _300
Geçen cuma 64.2 ydim aslında ama maalesef kaçamak olmamasına rağmen eksim artmadığı gibi azaldı
Hadi bismillah güzel olacak inşallahgünaydın arkadaşlar.
hepinizi alıntılamıştım ama bilgisayardan kalk otur yapa yapa gitti .
tekrar hoşbuldum. çok güzel karşıladınız beni çok saolun hepiniz.
ve cesaretimi toparlayıp tartıldım sabah.
başlangıç 74.400
Oh şükür Rabbim hayırlı evlat eylesin güzel günler bugünler Rabbim aratmasınGunaydin kizlar dun malum hastanedeydim eltim normal doguracakken sezeryana aldilar bebis kaka yapmis anne karnina .. eltim cok agladi teskin etmeye calistim cok sukur annede bebekte iyi .. sadece anne ameliyatli oldugu icin uc kisi emzirtiyoruz... ayrica gur sesli bir kiz aglayinca herkesi seferber ediyo tum gun ayaktaydim dun sanki ben dogurdum oyle yorgunum yani Allahim isteyen herkese saglikli evlatlar versin insallah ...
Vuvvvv haftaya 7 ler geliyor çok sevindim süpersinKizlar günaydın herkese
Bugün tartı günü. Herkesin yüzü güler umarım.
Geçen haftaki kilom 80.8
Bu haftaki kilom 80.0
Fark - 800
Napıyoruz hergün geliyoruz artı büyük değilde artık 6 lar gelsin istiyoruzGecen hafta 71 900
Bu hafta 72
Fark + 100
Valla artik toparlansam cok iyi olacak yoksa bu 72 yapisacak bana
Günaydın canım oh gene eksi harikasıngünaydııın kızlar gerçi öğle oluyor ama ben yeni kalktım :))
kilo bildirimim
geçen hafta 85.2
bu hafta 84.9
fark -300 gr
Bi eksi daha ayyy çok güzel gidiyoruzSabahtan işlerim çok yoğundu ancak gelebildim
Geçen hafta 74
Bu hafta 73,7
Fark -300 gr
Canım yaş boy diyete ilk başlangıç kilon(tartıda gördüğün en yüksek rakam) ve en yakın hedefini yazarsan liste girişini yapayım
Şükür gene eksisin üzmek yok reglken buna şükür
Hadi bismillah güzel olacak inşallah
Oh şükür Rabbim hayırlı evlat eylesin güzel günler bugünler Rabbim aratmasın
Vuvvvv haftaya 7 ler geliyor çok sevindim süpersin
Napıyoruz hergün geliyoruz artı büyük değilde artık 6 lar gelsin istiyoruz
Günaydın canım oh gene eksi harikasın
Diyete ilk başladığın kilo nedir canım.mesena benim 117.seninki kaçsa onu yazacağım listeyeteşekkür ederim cnm
yaş 29
boy 168
başlangıç 74.400
hedef 64
ay inş. çok teşekkür ederim. hep birlikte güzel rakamlar görürüz inş.
Diyete ilk başladığın kilo nedir canım.mesena benim 117.seninki kaçsa onu yazacağım listeye
Güzel tam diyetisyenlik bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallahbugünkü menümü de yazayım.
sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına kaşar
1 haşlanmış yumurta
5 zzeytin
salatalık-domates
ara
yarım nescafe 1 dilim elma
öğlen
1 enginardan sote
1 kase cacık
ara
1 elma
1 avuç leblebi
ara
yarım nescafe şekersiz
akşam
1 tavuk but fırında
salata
ayran
öğlen 30 dakika kadar yürüdüm
su da 2,5 litreyi bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?