Haydi Yine Yeniden...

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaşığı kaymak bal
1 dilim kepekli ekmek
Yeşil çay

Ara 16:45
Elma

Akşam 18:30
4-5 yk fırında soğan kebabı
1 yk pirinç pilavı
Salata Yoğurt

Ara
Türk kahvesi
Avuçiçi kuruyemiş
2 dilim armut
1 tuzlu kurabiye ( yarın ufaklığın okuluna gidecek tat kontrol yaptım)

Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk dambılla karışık ev egzersizi
50 ip atlama
30 dk yürüyüş Yapıldı

Inan bugün yediğimi kusmak istedim midemde istemedim.yeme bağımlısı olmuşum resmen
Pişmanlık duyuyorum yedikten sonra.hatta bi ara cikarayimmi dedim ama hastalık derecesine gelmesinden korkuyorum.

Bu spora hangi yag dayanir erir hepsi.menunde gayet iyi canim

Yarın bismillah sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlayayım diyorum.boylelikle güne daha motive başlamış olurum.ogleni ve akşamı da kontrollü tutup bir de spor yaparsam ne alâ
Olmaz böyle karamsarlık sen idolsün bi kere bu kadarını başardın gerisi çok daha güzel olacak sakın pes etme hareketlerinde kendimi görüyorum lütfen sabret başaracağız hep beraber başaracağız

Çok geçmiş olsun canım.bende kaç zamandır pek aktif değildim.sabit yazarim zaten 2. Liste zamanı geldi.
Sonuclarin temiz çıkar insallah

çok teşekkür ederim. kusura bakmayın gruba geldiğim ilk birkaç gün çok motiveydim ama sonra araya aksilikler girdi toparlayamadım nedense.
hakkınıza da girmek istemiyorum.
ben hazır olunca listeye girsem sorun olur mu??
mr sonucumda kısmen temiz çıktı. yüzüm kafam iltihap doluymuş. ilaç tedavisine başladık. inş. çabucak geçer de kurtulurum. Rabbim tüm hastalara da bol şifa versin inş.

Çok g3cmis olsun canım Rabbim şifa versin.. Sen nasıl rahat edersen

Sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım.
Dediğin gibi kendini hazır hissettiğinde gelirsin,daha aktif olursun.yine de çok salma bu ara dikkatli ol.sağlık sorunu diyetten uzaklaştırır kilo alımına sebebiyet verir.Rabbim şifa versin

Günaydın canlar
Geçen hafta 73,5
bu hafta 74,5
Fark +1 kg
Tomurcuğum yine 74 ler 75 ler
Moralini bozmalı miyim teselli mi etmeliyim bilmiyorum.. Ama.artik 7 ler yeter be canım..
Şu an gerçekten üzgünüm..
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark 1.2
70leri haftaya göreceğim.
Eksi güzel dostum ama geçen haftaki artı neden verilemedi O artı verilseydi 7 li rakamlarda olacaktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…