- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.621
Inan bugün yediğimi kusmak istedim midemde istemedim.yeme bağımlısı olmuşum resmendiyet psikolojisinden gülüm o yüzden böyle oluyor diyetin d sini düşünme aklına bile getirme sağlıklı besleniyorum , canım bir şeyi çok çekerse acıktığım zaman bir parça yerim demeye başlayınca ancak bu psikolojiden kurtulabiliriz yani yasak yememelisin demiyoruz zihin altını korkutmuyoruz böyle:)
Ben haricInşallah hepimiz yarına güzel eksiler görürüz
Sagol canim.herseyim 42 beden.deri ceket dahil.hic yol alamamışım uzun süredir onu anladimohh ohh çok iyi olmuş hepsini güle güle kullan tomurcuğum alışverişe dolanırken baya yorulmuşsundur spor o kadar yormazdı zaten gülüm
Bu spora hangi yag dayanir erir hepsi.menunde gayet iyi canimUyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaşığı kaymak bal
1 dilim kepekli ekmek
Yeşil çay
Ara 16:45
Elma
Akşam 18:30
4-5 yk fırında soğan kebabı
1 yk pirinç pilavı
Salata Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Avuçiçi kuruyemiş
2 dilim armut
1 tuzlu kurabiye ( yarın ufaklığın okuluna gidecek tat kontrol yaptım)
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk dambılla karışık ev egzersizi
50 ip atlama
30 dk yürüyüş Yapıldı
Yılgınlık yok tomurcuğumYarın bismillah sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlayayım diyorum.boylelikle güne daha motive başlamış olurum.ogleni ve akşamı da kontrollü tutup bir de spor yaparsam ne alâ
Olmaz böyle karamsarlık sen idolsün bi kere bu kadarını başardın gerisi çok daha güzel olacak sakın pes etme hareketlerinde kendimi görüyorum lütfen sabret başaracağız hep beraber başaracağızYarın bismillah sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlayayım diyorum.boylelikle güne daha motive başlamış olurum.ogleni ve akşamı da kontrollü tutup bir de spor yaparsam ne alâ
Çok geçmiş olsun canım.bende kaç zamandır pek aktif değildim.sabit yazarim zaten 2. Liste zamanı geldi.
Sonuclarin temiz çıkar insallah
Çok g3cmis olsun canım Rabbim şifa versin.. Sen nasıl rahat edersençok teşekkür ederim. kusura bakmayın gruba geldiğim ilk birkaç gün çok motiveydim ama sonra araya aksilikler girdi toparlayamadım nedense.
hakkınıza da girmek istemiyorum.
ben hazır olunca listeye girsem sorun olur mu??
mr sonucumda kısmen temiz çıktı. yüzüm kafam iltihap doluymuş. ilaç tedavisine başladık. inş. çabucak geçer de kurtulurum. Rabbim tüm hastalara da bol şifa versin inş.
ohhh içim açıldı valla.Tebrik ederim canım.emek karşılığı budur işte.darısı diğer kızların ve benim başımaAyağımı surteyim de hepimizin böyle olsun
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.9
Fark 1 kilo
Eki Görüntüle 2129619
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım.çok teşekkür ederim. kusura bakmayın gruba geldiğim ilk birkaç gün çok motiveydim ama sonra araya aksilikler girdi toparlayamadım nedense.
hakkınıza da girmek istemiyorum.
ben hazır olunca listeye girsem sorun olur mu??
mr sonucumda kısmen temiz çıktı. yüzüm kafam iltihap doluymuş. ilaç tedavisine başladık. inş. çabucak geçer de kurtulurum. Rabbim tüm hastalara da bol şifa versin inş.
Maşallah canım sana.tebrik ederim.Ayağımı surteyim de hepimizin böyle olsun
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.9
Fark 1 kilo
Eki Görüntüle 2129619
Tomurcuğum yine 74 ler 75 lerGünaydın canlar
Geçen hafta 73,5
bu hafta 74,5
Fark +1 kg
Eksi güzel dostum ama geçen haftaki artı neden verilemediGünaydın kızlar.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark 1.2
70leri haftaya göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?