- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.641
Tebrikler canım aynı sistem bu hafta da devam etsin ve 7 ler gelsinGünaydın kızlar.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark 1.2
70leri haftaya göreceğim.
Canim oğlum daha iyi çok şükür. Bugün de eksideyim umarım sende eksodesondirhem de ne iş telaşı :)))
kuzun nasıl oldu gülüm doktor antibiyotik yazmış
ben pazar artıdaydım ya sonrası tartılıp bakmadım hiç dünden beri belim çok ağrıyor bu gün de karnım benim aylık periodun zamanı gelmiş ondan mı artı çıktım geçen gün acaba diye de düşündüm biraz sonun da amaaaan neden se neden şimdiye kaç kere artı görüp yola devam edip eksilere çevirdik bunu mu halledemiycem dedim sen de pazartesi artıyı görmüşsün aynısı senin için de geçerli :) başladığımız noktayla olduğumuz noktaya bak moralin hemen yerine gelir gülüm
Canim kursa gidene kadar biraz daha sıkı saril diyete. Orda da alırsın. Fırsat buldukça yüz. Protein ağırlıklı beslen otelde. Dikkat et 74.5 ten yukarı çıkma emi.Günaydın canlar
Geçen hafta 73,5
bu hafta 74,5
Fark +1 kg
Dost acı söyler tevafukum çok haklısın.yeter artık 7 ler.kız sana söz elimden gelenin fazlasını yapıcam ve kurtulucam artık şu pis 7 denTomurcuğum yine 74 ler 75 ler
Moralini bozmalı miyim teselli mi etmeliyim bilmiyorum..Ama.artik 7 ler yeter be canım..
Şu an gerçekten üzgünüm..
Eksi güzel dostum ama geçen haftaki artı neden verilemediO artı verilseydi 7 li rakamlarda olacaktik
Tamam canım çok dikkatli olucam emin ol.40 kilo verdim ben,yine başarabilirim.istemek yeterli.sağol canımCanim oğlum daha iyi çok şükür. Bugün de eksideyim umarım sende eksodesondir
Canim kursa gidene kadar biraz daha sıkı saril diyete. Orda da alırsın. Fırsat buldukça yüz. Protein ağırlıklı beslen otelde. Dikkat et 74.5 ten yukarı çıkma emi.
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin , şükür mr sonucun temizmiş moralini bozma sakın, ilaçlarını kullan iyileşmeye sağlıklı olmaya odaklan gülümçok teşekkür ederim. kusura bakmayın gruba geldiğim ilk birkaç gün çok motiveydim ama sonra araya aksilikler girdi toparlayamadım nedense.
hakkınıza da girmek istemiyorum.
ben hazır olunca listeye girsem sorun olur mu??
mr sonucumda kısmen temiz çıktı. yüzüm kafam iltihap doluymuş. ilaç tedavisine başladık. inş. çabucak geçer de kurtulurum. Rabbim tüm hastalara da bol şifa versin inş.
eline emeğine sağlık gülümEki Görüntüle 2129660
21.03.2018 tarihli liste
HAFTANIN BİRİNCİSİangelina35 -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtevafuk55 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜtomurcukkk -0,2 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
lastrose6 +1,5 kg
M Melrin +0,7 kg
heyyt yavrum beeee maşallah maşallah kilo kilo eksin olsun hep inşallahAyağımı surteyim de hepimizin böyle olsun
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.9
Fark 1 kilo
Eki Görüntüle 2129619
vavvv şahane sana da maşallah çok güzel vermişsin, bu hafta bitmeden geliyor 70 lerGünaydın kızlar.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark 1.2
Aynen öyle canım.. bak sözümü aldım artık başka da soz kabul etmemDost acı söyler tevafukum çok haklısın.yeter artık 7 ler.kız sana söz elimden gelenin fazlasını yapıcam ve kurtulucam artık şu pis 7 den
Regl beni de çok etkiliyor canım haftalardır elsi görüyorsun bu gözüme batmadıselam:)
bir artı da benden tomurcuğum tek mi kalsın
geçen hafta 84.9
bu hafta 85. 7
fark + 800 gr
regl başlıyor ondan bu artı o yüzden takmıyorum kafama tam başlayıp bitsin güzel eksi görürüm allahın izniyle
Amin canimheyyt yavrum beeee maşallah maşallah kilo kilo eksin olsun hep inşallah
Gule gule giy canim yeni cicileriniGüya bugün spor yapacaktım.is çıkışı eşimle buluştuk.carsidan biraz alışveriş yaptım.egitime giderken biraz yeni birşeyler giyeyim istedim.aldim bikac parca üst baş ayakkabı.bi canta kaldi onu da hallederim gitmeden.
malum dışarda yedik sonrasında da.ordan eşimin kuzenine geçtik kahve içmeye eve yeni geldik.hic spor yapacak mecalim kalmadi ama yarın bahanesiz başlamak istiyorum artık.
Tebrikler canim guzel rakam ..Ayağımı surteyim de hepimizin böyle olsun
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.9
Fark 1 kilo
Eki Görüntüle 2129619
Canim lutfen uzme kendini ben sana inaniyorum sen istersen herseyin ustesinden gelirsinGünaydın canlar
Geçen hafta 73,5
bu hafta 74,5
Fark +1 kg
Gecen hafta demistim canim haftaya cok guzel eksi goreceksin diye bak gordun tebrikler ...Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark 1.2
Sende benim gibi regl oncesi kurbani olmussun neyse insallah oluruz da biter bu sislikler ..selam:)
geçen hafta 84.9
bu hafta 85. 7
fark + 800 gr
regl başlıyor ondan bu artı o yüzden takmıyorum kafama tam başlayıp bitsin güzel eksi görürüm allahın izniyle
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım.
Dediğin gibi kendini hazır hissettiğinde gelirsin,daha aktif olursun.yine de çok salma bu ara dikkatli ol.sağlık sorunu diyetten uzaklaştırır kilo alımına sebebiyet verir.Rabbim şifa versin
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin , şükür mr sonucun temizmiş moralini bozma sakın, ilaçlarını kullan iyileşmeye sağlıklı olmaya odaklan gülüm
O kadar hakettin ki tebrikler dostum daha güzel sayılar da görelim inşallahAyağımı surteyim de hepimizin böyle olsun
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.9
Fark 1 kilo
Eki Görüntüle 2129619
Kelin köre dili yokmuşGünaydın canlar
Geçen hafta 73,5
bu hafta 74,5
Fark +1 kg
Süpper oh gelsin 7 lerGünaydın kızlar.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark 1.2
En azından sebebi varmışselam:)
geçen hafta 84.9
bu hafta 85. 7
fark + 800 gr
Allah tan küçük bir artıGecen hafta 71 300
Bu hafta 71 500
Fark + 200
Regl olmam gerek tam gunundeyim ama yine gelen giden yokcok ama cok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?