Haydi Yine Yeniden...

Kuzum benim Kahvaltı olmasa da çok güzel menü olmuş eksiler Seninle hepimizle olsun

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Limonlu brokoli
Iki zeytin
Sekersiz cay

Ara 16 00
Yesil cay
Iki kup kasar

Aksam 18 30
Bir kepce corba
Uc kasik bezelye yemegi
Iki kasik pilav
Bir kase yogurt
Bol salata
Su 2 litre
Spor 12 540 cok hizli yurudum hata 10 dk kostum

Sabah kahvalti olmamasi iyi olmamis canim ayrica uc fincan kahve cok tatlim malum kendisi odem ve selulit yapiyor gerisi sahane afiyet olsun ..

Sabah kahvalti olmamasi iyi olmamis canim ayrica uc fincan kahve cok tatlim malum kendisi odem ve selulit yapiyor gerisi sahane afiyet olsun ..
Günlerdir duzenli kahvalti yaoiyirum bugün farklilik olsun dedim.. sabahki aslında 1 bardak süt üzerine 1 çay kaşığı granül kahve.
Ödem.ve selülit için ip atlıyorum canım..

Spor ve Motivasyon Üzerine

"Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Mustafa Kemal Atatürk

“Vücudunuza iyi bakın. Yaşamak zorunda oIduğunuz tek yer orasıdır.”
Jim Rohn

"YaşIandığımız için egzersiz yapmayı bırakmıyoruz, egzersiz yapmadığımız için yaşIanıyoruz."
Dr Kenneth Copper

“Sabahları beynim ne yaptığımı çözene dek egzersiz yapmalıyımdır.”
Marsha Doble

O zaman kalkalım

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir 1 salatalik

Ara 11.30
1 kuru incir

Öğlen 14.30
2 yk yulaf ezmesi 3 yk yoğurt içine 2 kuru incir 1 hurma

Ara 17
Sade türk kahvesi 1 kare bitter

Akşam 18.30
5 yk kıymalı yeşil mercimek
3 yk kuru fasulye
Bol yeşil salata

Ara 21
1 avuç çiğ fındık

Su 3 litre
Ve spor 1 saat kondüsyon bisikleti
10 dk twist 10 dk kol

Çok huzurluyum

Çok ölçülü ve sağlıklı bir menü canım.afiyet olsun

Menü spor şahane gelsin eksiler canim

Ne küçük menü bol yürüyüş bol eksi getirsin inşallah
Canim kan ilaclari kilo yapiyor malesef birde bogazin cok agridi sporda yapamadin haliyle arti oldu .... onca kilo verdin gerisinide verirsin sen
Öyle umut ediyorum son kutuyu o yüzden içmedim boğazım tam iyileşmedi ama artık spora tekrar başladım
Huzur kesinlikle olmalı menü spor hepsi mükemmel eksiler Seninle olsun

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Yeşil çay
1 tuzlu kurabiye

Ara 16:30
Süt,muz

18:20
Türk kahvesi, Avuçiçi kuruyemiş

Akşam 20:00
2 yk makarna
4-5 yk tavuklu mantar sote
Salata Yoğurt

Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk dambılla karışık ev egzersizi
50 mekik
60 ip atlama
5 dk sandalye egzersizi yapıldı

Çok iyi bir menü ve sporla eksiler senin canim

Akşamları pilav olmamalı canım bol salata bizi zaten doyuruyor geri kalanı süper..
Suoer menü tomurcuğum bu menülerle artıyı gönderip fazlasıyla eksi görürüz kuru fasulye şişirirse bitki çayı kurtarır..
Kurabiye makarna.. melrinim bunlar olmasa da olur. Sporunn sahane menu de genel.olarak şahane

Haklısın ama spor yapınca abartmadan Karbonhidratlı olmalı deniyor o yüzden azda olsa tüketiyorum artık spor büyük oranda hayatımda olacak nerde hareket orda bereket

Haklısın ama spor yapınca abartmadan Karbonhidratlı olmalı deniyor o yüzden azda olsa tüketiyorum artık spor büyük oranda hayatımda olacak nerde hareket orda bereket
Kuzum sağlıklı karbonhidrat mesela. Kurabiye yerine. Sporsuz gitmiyor artık cok dogru karar bende o fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…