Haydi Yine Yeniden...

Aaa boyle ismi olur yaa insan bi haber verir bir hafta onceden sende ona gore hareket ederdin ..
Hic hos olmamis .. Ee napacaksin canim bi care düşündünmü ? Cok zor bi durum allah yardimcin olsun canim ....
Moralim yerle bir canım..
Annem idare edecek ama kadına çok zor olacak bana da... çünkü bakıcı kızımın saçını ve beslenmesini ayartıyordu ben erken çıkıyordum.. Annem bunları yapamaz evden gelecek ve buna vakti olmayacak

Iyiki annelerimiz var canim cok yorulacak kadincagiz ama sen insallah bir yolunu bulacaksin .. babalarda yaslaninca cocuk gibi oluyor hep bi ilgi hep bi yanimda dursun istiyolar hanimlarini .. idare edeceksiniz artik canim oglusun icin cok uzuldum ama ..

Uzulme canim aksamdan hazirlanabilecek seyler yaparsin olmazsa .. gerci bi beslenme duzeniniz vardir bizim ogretmenimiz bu konuda cok rahat hic sıkmıyor bizi cocuk ne yerse kokmasin yeter diyo .. saclarinida artik sen yapican canim sanada zor olacak ama .... uzulme bozma moralini rabbim yardim eder ...

Oğlum ona o kadar alışmıştı ki haftasonları beni görünce teyzem yok mu diyordu.. bazen şımarıp ondan bana gelmiyordu.. O kadar ağladım ki..
Aynen canım Rabbim bir kolaylık verecek inşallah..

Günaydın dostlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.9
63.2
Fark +300
Spordan mi yoksa stresten mi bilmiyorum...

Günaydın dostlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.9
63.2
Fark +300
Spordan mi yoksa stresten mi bilmiyorum...
Valla canım menülerin gayet iyiydi sıfır kaçamaklı hatta detox gibiydi.spor desen fazlasıyla yaptın.bence dünkü stresinden ödem oldun sen

Sabah 8.30
1 kase süt içine 2 yk yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia
2 gün kurusu
3 ceviz

Öğlen 14
4 yk tavuk sote
1 kase yoğurt

Ara 16
Kibrit kutusu kadar trilece (ikramdi)

Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
El büyüklüğünde tavuk göğüs eti

Su 2.5 lt
Spor 1 saat koşu bandı bisiklet karisik

Bu nasıl bi nankörlük kimseye hakettiğinden fazlasını vermemek lazım pek düşüncesizmiş ufaklık için üzüldüm alışacak ama biraz zaman lazım
Şükürler olsun annen var işte tam annenin karşılığı fedakarlık teyzemin işi zor ama canımız kanımız bizi yarı yolda bırakmayacak tek kişi
Sende akşam biraz hazırlarsın sabah saçını halledersin Allahtan okul bitimine az kaldı

Çok iyi bir menü olmuş spor süper eksiler Seninle hepimizle olsun

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Salatalık,kırmızı biber
Yarım simit
1 tatlı kaşığı kaymak bal

Ara 16:30
Muz

Akşam 18:30
3-4 yk zeytinyağlı bakla
Brokoli haslama
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi, 5 hurma, 2 ceviz, Avuçiçi leblebi

Spor
40 dk eliptik bisiklet
40 dk dambılla karışık ev egzersizi
40 dk yürüyüş Yapıldı
Üzerine bugün nöbetçiydim Çok yorulmuşum

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Sekersiz ilik cay
Oglen 15 30
Bir dilim ekmek uzerine salam ve kasar koyup yedim
Aksam 18 30
Dort kasik patlican yemegi
Bir kase yogurt
Su 2 litre
Spor 13 580 adim

Guzel menu canim bundan sonra daha az kacamak yapalim cunku malum hemen arti geliveriyor afiyet olsun .. sporun cok iyi zaten

Hurma cok olmus diyecektim tam sporu gorunce susss dedim masallah ne spor yapmissin canim benim spor kus kadar kaldi ya seninkinin yaninda

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Sekersiz ilik cay
Oglen 15 30
Bir dilim ekmek uzerine salam ve kasar koyup yedim
Aksam 18 30
Dort kasik patlican yemegi
Bir kase yogurt
Su 2 litre
Spor 13 580 adim
Senin için uygun yürüyüşle desteklenmiş güzel bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…