- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.821
Moralim yerle bir canım..Aaa boyle ismi olur yaa insan bi haber verir bir hafta onceden sende ona gore hareket ederdin ..
Hic hos olmamis .. Ee napacaksin canim bi care düşündünmü ? Cok zor bi durum allah yardimcin olsun canim ....
Iyiki annelerimiz var canim cok yorulacak kadincagiz ama sen insallah bir yolunu bulacaksin .. babalarda yaslaninca cocuk gibi oluyor hep bi ilgi hep bi yanimda dursun istiyolar hanimlarini .. idare edeceksiniz artik canim oglusun icin cok uzuldum ama ..Sorma tomurcuğum bu devirde kimseye güvenmeyeceksin .. şimdilik anneme söyledim, ama zaten bizim okullulari idare ediyordu annem getir götür.. simdi iki ay daha cok yorulacak birde kadinin bahce isleri de basladi eminim babamin da zaman zmaan tribini çekecek.. offf of..
Uzulme canim aksamdan hazirlanabilecek seyler yaparsin olmazsa .. gerci bi beslenme duzeniniz vardir bizim ogretmenimiz bu konuda cok rahat hic sıkmıyor bizi cocuk ne yerse kokmasin yeter diyo .. saclarinida artik sen yapican canim sanada zor olacak ama .... uzulme bozma moralini rabbim yardim eder ...Moralim yerle bir canım..
Annem idare edecek ama kadına çok zor olacak bana da... çünkü bakıcı kızımın saçını ve beslenmesini ayartıyordu ben erken çıkıyordum.. Annem bunları yapamaz evden gelecek ve buna vakti olmayacak
Oğlum ona o kadar alışmıştı ki haftasonları beni görünce teyzem yok mu diyordu.. bazen şımarıp ondan bana gelmiyordu.. O kadar ağladım ki..Iyiki annelerimiz var canim cok yorulacak kadincagiz ama sen insallah bir yolunu bulacaksin .. babalarda yaslaninca cocuk gibi oluyor hep bi ilgi hep bi yanimda dursun istiyolar hanimlarini .. idare edeceksiniz artik canim oglusun icin cok uzuldum ama ..
Aynen canım Rabbim bir kolaylık verecek inşallah..Uzulme canim aksamdan hazirlanabilecek seyler yaparsin olmazsa .. gerci bi beslenme duzeniniz vardir bizim ogretmenimiz bu konuda cok rahat hic sıkmıyor bizi cocuk ne yerse kokmasin yeter diyo .. saclarinida artik sen yapican canim sanada zor olacak ama .... uzulme bozma moralini rabbim yardim eder ...
Valla canım menülerin gayet iyiydi sıfır kaçamaklı hatta detox gibiydi.spor desen fazlasıyla yaptın.bence dünkü stresinden ödem oldun senGünaydın dostlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.9
63.2
Fark +300
Spordan mi yoksa stresten mi bilmiyorum...
Tablomuz dökülüyor resmenEki Görüntüle 2133187
HAFTANIN BİRİNCİSİ
M Melrin -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
lastrose6 +0,6 kg
angelina35 +0,5 kg
tevafuk55 +0,3 kg
Bu nasıl bi nankörlük kimseye hakettiğinden fazlasını vermemek lazım pek düşüncesizmiş ufaklık için üzüldüm alışacak ama biraz zaman lazımKizlar okuldan geldim yorgun argin zaten moralim de bozuktu...
Bakicim bana iş bulduğunu ve yarın gelemeyeceğini söyledi....
Yaşadığım şok ve üzüntüyü tarif edemem..
Bir suru agladim 2.5 yıllık ışın karşılığı bu mu yani...
Şükürler olsun annen var işte tam annenin karşılığı fedakarlık teyzemin işi zor ama canımız kanımız bizi yarı yolda bırakmayacak tek kişiSorma tomurcuğum bu devirde kimseye güvenmeyeceksin .. şimdilik anneme söyledim, ama zaten bizim okullulari idare ediyordu annem getir götür.. simdi iki ay daha cok yorulacak birde kadinin bahce isleri de basladi eminim babamin da zaman zmaan tribini çekecek.. offf of..
Çok iyi bir menü olmuş spor süper eksiler Seninle hepimizle olsunSabah 8.30
1 kase süt içine 2 yk yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia
2 gün kurusu
3 ceviz
Öğlen 14
4 yk tavuk sote
1 kase yoğurt
Ara 16
Kibrit kutusu kadar trilece (ikramdi)
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
El büyüklüğünde tavuk göğüs eti
Su 2.5 lt
Spor 1 saat koşu bandı bisiklet karisik
Bu hafta 61 olursun diye dusunuyordum 3 gunun detox gibiydi cunku galiba stresten odem oldun yada uyumadiysan dun ondanda olmustur neyse moral bozmak yokGünaydın dostlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.9
63.2
Fark +300
Spordan mi yoksa stresten mi bilmiyorum...
Eline saglik kuzum M Melrin canim tebrikler toblo hic ic acici degil haftaya mukemmel bi tablo olsun insallah ..Eki Görüntüle 2133187
HAFTANIN BİRİNCİSİ
M Melrin -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
lastrose6 +0,6 kg
angelina35 +0,5 kg
tevafuk55 +0,3 kg
Guzel menu canim bundan sonra daha az kacamak yapalim cunku malum hemen arti geliveriyor afiyet olsun .. sporun cok iyi zatenSabah 8.30
1 kase süt içine 2 yk yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia
2 gün kurusu
3 ceviz
Öğlen 14
4 yk tavuk sote
1 kase yoğurt
Ara 16
Kibrit kutusu kadar trilece (ikramdi)
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
El büyüklüğünde tavuk göğüs eti
Su 2.5 lt
Spor 1 saat koşu bandı bisiklet karisik
Hurma cok olmus diyecektim tam sporu gorunce susss dedimUyanınca limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Salatalık,kırmızı biber
Yarım simit
1 tatlı kaşığı kaymak bal
Ara 16:30
Muz
Akşam 18:30
3-4 yk zeytinyağlı bakla
Brokoli haslama
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 5 hurma, 2 ceviz, Avuçiçi leblebi
Spor
40 dk eliptik bisiklet
40 dk dambılla karışık ev egzersizi
40 dk yürüyüş Yapıldı
Üzerine bugün nöbetçiydim Çok yorulmuşum
Allah seni kiz ne leslie si daha ne yapican diycem ama coktan yapmissindir sen onudaBirazdan Leslie yapcam
Senin için uygun yürüyüşle desteklenmiş güzel bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Sekersiz ilik cay
Oglen 15 30
Bir dilim ekmek uzerine salam ve kasar koyup yedim
Aksam 18 30
Dort kasik patlican yemegi
Bir kase yogurt
Su 2 litre
Spor 13 580 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?