Haydi Yine Yeniden...

Selam güzeller aşırı yoğun kafamın dolu dolu olduğu bir gün geçirdim...

Menümü vereyim
Sabah limonlu ılık su 1 k kayısı

Kahvaltı 8.00: 2 yumurtadan mantarlı omlet
Kırmızı Koz biber 3 zeytin
2 ceviz maydanoz domates

Ara sade kahve 3 hurma

Öğle 12.30: fırında yoğurtlu dereotlu kabak

Akşam çok yorgundum uyudum uyandım

Saat 20.30: 1 kase pulbiberli yoğurt

Su 2.5 litre
Spor : 60 dakika normal
60 dakika tempolu yuryus

40 dk leslie
10 dk burn to beat
20 dk ev egzersizleri yaptım şükürler olsun kahvemide içtim bu kilolar gidecek kaçış yok çok emek veriyoruz karşılığını fazlasıyla göreceğiz bu hafta artı görebiliriz ama haftaya güzel sayıları hep beraber başaracağız süperiz kimse bizi tutamaz hepimiz kendi tarzımıza vaktimize göre uğraşıyoruz hep beraber fit olacağız

Dostum yapma böyle biliyorum zor olacak daha aktif olacaksın bunu sindireceksin olumlu düşünelim sana yardımcı olacak annen var ikincisi aktiflik sana eksi olarak gelecek strese sokma kendini sen güçlüsün
Menü spor güzel eksiler kaçınılmaz

ekim2009 canım Rabbim kardeşini korumuş kaza korkunç bişey yaşadığım için biliyorum şükürler olsun Rabbim onu sevdiklerine bağışlamış şimdi sen onu turp gibi yaparsın oda çok kısmetli senin gibi şahane bi ablası var tekrardan geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah

Rabbim cumanın hayrı üzerimize olsun gönlümüzden geçenlere hayırlısıyla ulaşmayı nasip etsin güzel düşünelim güzel olsun huzurlu sağlıklı mutlu bir günümüz olsun

Lütfen uzulme sen değil o kaybeder senin gibi kaliteli bi insan artık hayatında yok kuzum emin ellerde bugünlerde geçecek sen iyi gözükmezsen yavrum daha çok üzülür lütfen sabret
Ya butinn duzenimi alt üst etti.. oğlum sabah uyanmış onu aramış odalarda.
Kizim okul çıkisi onu yolda görmüş sarılmış ağlamış..
Benim çocuklarımı iki ay kala böyle yapmasına çok kziyorum ve üzülüyorum

Hersey olacagina varir canim uzme kendini ... menun ve sporun guzel canim afiyet olsun ..

Cok haklisin haber vermeliydi sana galiba calisan annelerin kaderi bu benim yegenimide birakmisti bakicisi annem gitmisti .. simdi 2 yasinda ve krese gidiyor mecburen hayata kucucukken basladi kuzum senin yine annen var canim iki ay sabredin insallah guzel olacak hersey ...

Bizimkiler daha inmedi yoldalar.hazir musaitken menümü yazayım

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir

Öğlen 13.30
1 tabak patlıcanlı sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Jalapeno biber ve acur turşusu

Akşam 19.30
6 yk ıspanak
3 yk yoğurt

Su 2.5 lt

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Domates salatalik
Uc catal patates kizartmasi
Oglen 15 00
Bir dilim ekmek kivircik birer dilim kasar salam
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Iki kasik sebzeli bulgur pilavi
Bir kasik kadar haslanmis tavuk
Su 2 litre oldu
Spor yok evi temizledim ....

Ne kadar guzel bir menu canim afiyet olsunn..

Çok sade sağlıklı bir gün olmuş bol eksi getirsin inşallah teyzemler sağ salim gelsinler inşallah slm söylersin
Akşam tavuk Biraz artırsan daha güzel olurdu temizlik bencede spordur eksi getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…