- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.861
Çok Çok güzel olmuş bol bol eksi olsun inşallahMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı
Kahv 10.30: 2 has yumurta 1 dikim kız. tbekmegi
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz
Ara 13.00: türk kahveis 2 ceviz 3 hurma
Ara 16.00: 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 19.30: 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika normal
1 saat tempolu yuryus
Canim disari cikilinca biraz oyle oluyo canim .. Antalya da tabi acik bufe guzel hava deniz kum gunes yedirecektir artik donuste devam edersin canim ... Arkamizdan atli kovalamiyor ya ; herhangi bi yaris icindede degiliz veririz elbet sikma caniniSelam canlar,haftasonum bol gezmeli tozmalı keyifli geçti ama menü bakımından vasattı.Ben Antalyadan dönene kadar da düzene giremem öyle görünüyor.
Geçmiş olsun kuzum,üzülünce böyle şeyler çıkıyor ortaya.Selam kizlar nasilsiniz ben biraz rahatsizim dudagimda koca bir ucuk sol lenf bezim sisti ...cuma gunu okulda tatsiz biseyler olmus canim sikildi baya ondan oldu galibacumartesi gunu dogum gunu vardi oradaydik pazarda is guc sinav var diye biraz ders calistirdim oglusu
Benden haberler boyle iste ....
Aynen öyle canım,her zaman geçmiyor bu fırsatlar ele.Allah can sağlığı verdiği sürece devam edeceğiz inşallahCanim disari cikilinca biraz oyle oluyo canim .. Antalya da tabi acik bufe guzel hava deniz kum gunes yedirecektir artik donuste devam edersin canim ... Arkamizdan atli kovalamiyor ya ; herhangi bi yaris icindede degiliz veririz elbet sikma canini
Aynen canim rabbim sagligimizi daim etsinde kilo her zaman verilir insallah ...Aynen öyle canım,her zaman geçmiyor bu fırsatlar ele.Allah can sağlığı verdiği sürece devam edeceğiz inşallah
Ne kadsr sade guzel bir menu afiyet olsun canim ..Bugunki yediklerim
Sabah 9.00
1 yumurta
El kadar kömbe
2 dilim peynir
2 tatlı kaşığı bal
14.00
4 kaşık yoğurt
1 incir
18.30
6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 elma
1 elma kabukları çocukların.
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 lt olacak inşallah.
Canim zaten buraya yazmayinca insan kaçırıyor ipin ucunu.hayırlısı hepimiz için.Selam canlar,haftasonum bol gezmeli tozmalı keyifli geçti ama menü bakımından vasattı.Ben Antalyadan dönene kadar da düzene giremem öyle görünüyor.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Insallah tez zmanada duzelirsin.Selam kizlar nasilsiniz ben biraz rahatsizim dudagimda koca bir ucuk sol lenf bezim sisti ...cuma gunu okulda tatsiz biseyler olmus canim sikildi baya ondan oldu galibacumartesi gunu dogum gunu vardi oradaydik pazarda is guc sinav var diye biraz ders calistirdim oglusu
Benden haberler boyle iste ....
Canim günün güzel geçmiş hafif. Benim bal biraz fazla geldi ama umarım yürüyerek yakmisimdir. Bir inemedim nolcak benim bu halim. 70 leri görmek istiyorum.Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz dereotu
Uc kup kasar
Cok az tel peynir
Sekersiz caySende
Ara 15 00
Bir fincan yesil cay
Dort tane erik kurusu
Aksam 18 30
Bir kepce sebzeli kiymali et sulu sehriye corbasi
Dort kasik kabak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Spor yok malesef
Bal dogal ise biseycik olmaz yag ile olsa baya kalorili olurda .. 70 leri gormek sonucta ondalik devirmek demek o yuzden siki tutarsan cabucak gorursun diye dusunuyorum .. En kisa zamanda gelsin 7 ler canim ...Canim günün güzel geçmiş hafif. Benim bal biraz fazla geldi ama umarım yürüyerek yakmisimdir. Bir inemedim nolcak benim bu halim. 70 leri görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?