Haydi Yine Yeniden...

Günaydın kızlar ablamlar geldi. Biraz meşgulüm. Pek giremedim. Arada okuyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı. Iyi haftasonları diliyorum.

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı

Kahv 10.30: 2 has yumurta 1 dikim kız. tbekmegi
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz

Ara 13.00: türk kahveis 2 ceviz 3 hurma

Ara 16.00: 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam 19.30: 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

Su 2.5 litre
Spor 40 dakika normal
1 saat tempolu yuryus

Çok Çok güzel olmuş bol bol eksi olsun inşallah

Bugün temizlikle uğraştım sabah ütü yapcam öğleden sonra kv ye gitcez görümcemler ile eltimler hep beraber orada buluşacağız uğrayamadım kusura bakmayın menü bugün vasat durumda yazmasam daha iyi yarın inşallah telafi olacaktır

Menü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 kuru kayısı

Kahvaltı 11.00:

Ara türk kahvesi 1 hurma

Öğleden sonra 3.00: 1 avuç çekirdek parkta

Akşam 21.30: 1.5 bardak sütlü kahve

Su 2 litre yaklaşık 1 litre de detoks suyu

Spor 2
45 dakika normal
60 dakika tempolu yuryus

Selam kizlar nasilsiniz ben biraz rahatsizim dudagimda koca bir ucuk sol lenf bezim sisti ...cuma gunu okulda tatsiz biseyler olmus canim sikildi baya ondan oldu galiba cumartesi gunu dogum gunu vardi oradaydik pazarda is guc sinav var diye biraz ders calistirdim oglusu
Benden haberler boyle iste ....

Selam canlar,haftasonum bol gezmeli tozmalı keyifli geçti ama menü bakımından vasattı.Ben Antalyadan dönene kadar da düzene giremem öyle görünüyor.
Canim disari cikilinca biraz oyle oluyo canim .. Antalya da tabi acik bufe guzel hava deniz kum gunes yedirecektir artik donuste devam edersin canim ... Arkamizdan atli kovalamiyor ya ; herhangi bi yaris icindede degiliz veririz elbet sikma canini

Geçmiş olsun kuzum,üzülünce böyle şeyler çıkıyor ortaya.

Canim disari cikilinca biraz oyle oluyo canim .. Antalya da tabi acik bufe guzel hava deniz kum gunes yedirecektir artik donuste devam edersin canim ... Arkamizdan atli kovalamiyor ya ; herhangi bi yaris icindede degiliz veririz elbet sikma canini
Aynen öyle canım,her zaman geçmiyor bu fırsatlar ele.Allah can sağlığı verdiği sürece devam edeceğiz inşallah

Bugunki yediklerim
Sabah 9.00
1 yumurta
El kadar kömbe
2 dilim peynir
2 tatlı kaşığı bal

14.00
4 kaşık yoğurt
1 incir

18.30
6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 elma
1 elma kabukları çocukların.

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 lt olacak inşallah.

Ne kadsr sade guzel bir menu afiyet olsun canim ..

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz dereotu
Uc kup kasar
Cok az tel peynir
Sekersiz cay

Ara 15 00
Bir fincan yesil cay
Dort tane erik kurusu

Aksam 18 30
Bir kepce sebzeli kiymali et sulu sehriye corbasi
Dort kasik kabak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Spor yok malesef

Selam canlar,haftasonum bol gezmeli tozmalı keyifli geçti ama menü bakımından vasattı.Ben Antalyadan dönene kadar da düzene giremem öyle görünüyor.
Canim zaten buraya yazmayinca insan kaçırıyor ipin ucunu.hayırlısı hepimiz için.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Insallah tez zmanada duzelirsin.

Canim günün güzel geçmiş hafif. Benim bal biraz fazla geldi ama umarım yürüyerek yakmisimdir. Bir inemedim nolcak benim bu halim. 70 leri görmek istiyorum.

Canim günün güzel geçmiş hafif. Benim bal biraz fazla geldi ama umarım yürüyerek yakmisimdir. Bir inemedim nolcak benim bu halim. 70 leri görmek istiyorum.
Bal dogal ise biseycik olmaz yag ile olsa baya kalorili olurda .. 70 leri gormek sonucta ondalik devirmek demek o yuzden siki tutarsan cabucak gorursun diye dusunuyorum .. En kisa zamanda gelsin 7 ler canim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…