- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.881
Afiyet olsun canım benim. Valla sen cok azimlisin. Allah daim etsin.Menümü vereyim
Sabah sadece su
Kahv 8.15: 2 yum omlet
Kk peynir, 5 zeytin,2 ceviz
Domates salatalık maydanoz
Ekmeksiz
Ara_ogle 12.00: yarim muz 7 çiğ badem
Birazı süt birazı sulu kahve
Ara 16.00: 2 dilim yeşil elma
Akşam 17.10 : 5 kaşık ıspanak susuz
Yarim kk peynirli Yeşil salata
Ara olarak turk.kahvesi içerim
Su 1.5 litre detoks suyu
1.5 litre normal su
Amin canim valla tartı çok oynamıyor... ıdeal kilonun altındayım ve zor gidiyorAfiyet olsun canım benim. Valla sen cok azimlisin. Allah daim etsin.
İdeal kilona gelince ne kaldı gidecek. Vücut napsin. Kendini koruyacak tabi. Neden hala vermek istiyorsun ideal kilona geldiysen. Podyuma mi cikcan yoksa :))Amin canim valla tartı çok oynamıyor... ıdeal kilonun altındayım ve zor gidiyor
Hahahha yok kizİdeal kilona gelince ne kaldı gidecek. Vücut napsin. Kendini koruyacak tabi. Neden hala vermek istiyorsun ideal kilona geldiysen. Podyuma mi cikcan yoksa :))
Haklısın aslında. Bırakınca 3 kilo garanti geri geliyor. Beslenme şekli değişince. Allah bana da nasip eder insallah az daha vereyim de garantileyim demeyi. Yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin. Az kaldı tevafuk. Bin kere maşallah sana. Darısı kalanlara canım arkadaşım.Hahahha yok kizsadece birkac kilo daha verip garantilemek istiyitum. Mesela akşam kiyafetle tartildigimda da kotu bir rakam gormemek istiyorum..
Hadi inşallah kuzum çok.isterim hepimiz hedefe ulaşıp burada koruma tüyolari paylaşsakHaklısın aslında. Bırakınca 3 kilo garanti geri geliyor. Beslenme şekli değişince. Allah bana da nasip eder insallah az daha vereyim de garantileyim demeyi. Yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin. Az kaldı tevafuk. Bin kere maşallah sana. Darısı kalanlara canım arkadaşım.
Iyi geceler canımAllah rahatlık versin. Yarın görüşürüz canlar.
Balım sindirim acısından kahvaltı da yesillik olmalı. Menün harika ufakneksikler dışında. Birde etin yanına yoğurt pek önerilmiyor canımMenunu yazayım
Sabah 6.30
2 yumurta biberli
1 dilim peynir
Çay
11.00
1 sade kahve
14.00
1 büyük kase salata
2 dilim beyaz peynir
18.30
1 büyük kase salata
5 kaşık acı biberli etli yemek
2 kaşık yoğurt
1 Elma
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş
Eksi olsun bizim olsun tebrikler canim ..Günaydın arkadaşlarım ilk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 67.0
Şükür eksideyim inşallah herkes eksidedir
Ne güzel eksiler görmüşüz şükürler olsun devamını görelim inşallahGecen hafta 72
Bu hafta 71 200
Fark -800
Dun gun vardi valla gun olmasa cok guzel bir eksi gorecekmisim neyse olsun sonucta kuran okundu maneviyatimi doyurdum cok sukur
Insallah hepimiz eksideyizdir
Tabiki olacak artık tamamen diyete odaklanmalıyız yaza az kaldıGünaydın menü veremediğimden de anlaşıldığı üzere artıdayım arkadaşlar.
Geçen hafta 74,5
Bu hafta 75
Fark +500 gr
Dönüşüm muhteşem olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?