Haydi Yine Yeniden...

Günaydın menü veremediğimden de anlaşıldığı üzere artıdayım arkadaşlar.
Geçen hafta 74,5
Bu hafta 75
Fark +500 gr

Dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Annen geldi tabi yapti guzel yemekleri ee anne yemegine dayanmak ne mumkun insallah antalya donusu super baslarsin canim yarin gidiyorsun dimi .....

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Iki ince dilim salam
Kucuk bir kase salata
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kepce corba
Dort kasik tavuk sote
Iki kasik yogurt
Bol salata
Su 2 litre
Spor 11137 adim hizli tempoda

Menümü vereyim

Sabah 1 kuru kayısı ve su

Kahv 8.15: 7 zeytin 1 has yumurta
Kk peynir , 1 kepekli galeta
Domates salatalık maydanoz
Yarım yeşil elma

Ara 1 ceviz 2 badem ve şekersiz nescafe

Ogle 12.00: türk.kahvesi 10 çiğ fındık
3 küçük hurma 2 badem

Akşam 17.20: 4 kaşık yumurtalı ıspanak
1 baget, naneli pulbiberli ayran

Ara olarak eğer wc ye çıkamazsam kefir içmeyi düşünüyorum.
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor : 40 dakika normal
40 dakika tempolu yürüyüş

Selam canlar kardeşimin büyük bir menisküs yırtılması varmis profesör ameliyat olmasına şu an gerek yok zaten aşırı ödem var 2 aya ağrı geçmese ameliyat düşünülebilir ağrı gecerse yırtık da olsa o sekilde cok sorun olmadan yaşamına devam edebilirsin demiş ilaçlarini vermiş zeytinyağı ile her gün masaj yap demiş .allaha şükür şu an ameliyatsiz iyilesme olabilir çok sevindik. Kilo isine gelirsek tam 15. Gün bu gun hala regl bitmedi azıcık artidayim ama kendim de hic ağırlık hissetmiyorum

Ay iyi bakalım ekimim çok s3vindim.. gelecek mi yanınıza ameliyat olmayacak diye vaz mı g3cti. Bununla g3cmis olsun canım. Regl Benim de g3lmek üzere belirtileri geldi ama kendileri yok :)

Ameliyat olmamasına sevindim Rabbim tez zamanda tüm hastalarımıza şifa versin
Adetin bu kadar uzun sürmesi sıkıntılı 10 günden sonrası doktora gitmelisin diye düşünüyorum artı gider yeter ki sağlık yerinde olsun

Istikrarlı gidiyosun regl tartıda yüzünü güldürmese de sonuç muhteşem olacak

Sabah 2 dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz roka
Domates salatalik
Cay kasigi ile bal

Aksam 18 00
Ceyrek ekmekle tavuk doner yesillik
Bir bardak ayran
Su 2 litre
Bugun disaridaydim ufaklik dil sinavina girdi buyuk oglusuma balo kiyafeti aldik bu yil veda balolari var evde yemek olmayinca disarda yedik mecbur

Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı
Kahvaltı 9.00:1 yum omlet kk peynir dantes salatalık 1 dikim tam buğday
3 zeytin

Ögle 13.00: 3 kaşık melemen ve yoğurt yedim

Ara türk kahvesi 1 hurma

Akşam 18.30: fırında derisi alınmış tavuk
1 kase cacık

Su 2.5 litre
Spor 1 saat yuryus

Selam canlarım ben geldim
Eğitimim çok güzel geçti hem bilgi hem tatil bakımından.çok iyi geldi bana arındım resmen.yüzdüm bol bol eğlendim fırsat buldukça.baya da yedim ve sadece 1 kilo almışım.burda 1 gün kaçamak yaptığımda alıyordum o kiloyu normalde.ama tamamen bilinç altı ile ilgili sanırım.aman alırsam da alırım dönünce veririm dedim giderken.hiçbirşeyi kısıtlamadım belki bi akşam yemeğinde 3000 kalori aldım ama şükür çok artı yapmadı belkide yüzmek iyi geldi...
bugün sıfırdan hem diyet hep spor programına başlıyorum.ramazana kadar elimden gelenin fazlasını yapacağım

çok şükür yaa inşallah tamamen iyileşir süreç içerisinde ve ameliyata gerek kalmaz canım.bununla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…