- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.901
Annen geldi tabi yapti guzel yemekleri ee anne yemegine dayanmak ne mumkunGünaydın menü veremediğimden de anlaşıldığı üzere artıdayım arkadaşlar.
Geçen hafta 74,5
Bu hafta 75
Fark +500 gr
Dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Dogum gunu kutlu olsun prenslerinin rabbim uzun saglikli omurler nasip etsin canim .. guzel eksi gormussun tebrik ederim ..Geçen hafta 80.9
Bu hafta 80.3
Fark - 600
Bugün doğum günü vardı ogullarimin ortak kutladık. İkisini birden. O yüzden geciktim.
Ay iyi bakalım ekimim çok s3vindim.. gelecek mi yanınıza ameliyat olmayacak diye vaz mı g3cti. Bununla g3cmis olsun canım. Regl Benim de g3lmek üzere belirtileri geldi ama kendileri yok :)Selam canlar kardeşimin büyük bir menisküs yırtılması varmis profesör ameliyat olmasına şu an gerek yok zaten aşırı ödem var 2 aya ağrı geçmese ameliyat düşünülebilir ağrı gecerse yırtık da olsa o sekilde cok sorun olmadan yaşamına devam edebilirsin demiş ilaçlarini vermiş zeytinyağı ile her gün masaj yap demiş .allaha şükür şu an ameliyatsiz iyilesme olabilir çok sevindik. Kilo isine gelirsek tam 15. Gün bu gun hala regl bitmedi azıcık artidayim ama kendim de hic ağırlık hissetmiyorum
Ameliyat olmamasına sevindim Rabbim tez zamanda tüm hastalarımıza şifa versinSelam canlar kardeşimin büyük bir menisküs yırtılması varmis profesör ameliyat olmasına şu an gerek yok zaten aşırı ödem var 2 aya ağrı geçmese ameliyat düşünülebilir ağrı gecerse yırtık da olsa o sekilde cok sorun olmadan yaşamına devam edebilirsin demiş ilaçlarini vermiş zeytinyağı ile her gün masaj yap demiş .allaha şükür şu an ameliyatsiz iyilesme olabilir çok sevindik. Kilo isine gelirsek tam 15. Gün bu gun hala regl bitmedi azıcık artidayim ama kendim de hic ağırlık hissetmiyorum
Istikrarlı gidiyosun regl tartıda yüzünü güldürmese de sonuç muhteşem olacakMenümü vereyim
Sabah 1 kuru kayısı ve su
Kahv 8.15: 7 zeytin 1 has yumurta
Kk peynir , 1 kepekli galeta
Domates salatalık maydanoz
Yarım yeşil elma
Ara 1 ceviz 2 badem ve şekersiz nescafe
Ogle 12.00: türk.kahvesi 10 çiğ fındık
3 küçük hurma 2 badem
Akşam 17.20: 4 kaşık yumurtalı ıspanak
1 baget, naneli pulbiberli ayran
Ara olarak eğer wc ye çıkamazsam kefir içmeyi düşünüyorum.
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor : 40 dakika normal
40 dakika tempolu yürüyüş
çok şükür yaa inşallah tamamen iyileşir süreç içerisinde ve ameliyata gerek kalmaz canım.bununla geçmiş olsunSelam canlar kardeşimin büyük bir menisküs yırtılması varmis profesör ameliyat olmasına şu an gerek yok zaten aşırı ödem var 2 aya ağrı geçmese ameliyat düşünülebilir ağrı gecerse yırtık da olsa o sekilde cok sorun olmadan yaşamına devam edebilirsin demiş ilaçlarini vermiş zeytinyağı ile her gün masaj yap demiş .allaha şükür şu an ameliyatsiz iyilesme olabilir çok sevindik. Kilo isine gelirsek tam 15. Gün bu gun hala regl bitmedi azıcık artidayim ama kendim de hic ağırlık hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?