- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.921
Canimm hos geldinSelam canlarım ben geldim
Eğitimim çok güzel geçti hem bilgi hem tatil bakımından.çok iyi geldi bana arındım resmen.yüzdüm bol bol eğlendim fırsat buldukça.baya da yedim ve sadece 1 kilo almışım.burda 1 gün kaçamak yaptığımda alıyordum o kiloyu normalde.ama tamamen bilinç altı ile ilgili sanırım.aman alırsam da alırım dönünce veririm dedim giderken.hiçbirşeyi kısıtlamadım belki bi akşam yemeğinde 3000 kalori aldımama şükür çok artı yapmadı belkide yüzmek iyi geldi...
bugün sıfırdan hem diyet hep spor programına başlıyorum.ramazana kadar elimden gelenin fazlasını yapacağım
Sagol canim hosbuldum.benim de yalnız başıma görüp görebileceğim tatil bu sanırım.ta ki bir daha eğitim olana kadar.Canimm hos geldin
Ohh ne güzel yaa bende istiyorum tatil hem de çok
Verilir kuzum iyi bile dönmüşsün süpersin
Kolay gelsin canım,bir tempolu gün daha başlamış.Allah kolaylık versin.sen üstesinden gelirsin amaGünaydınlar düştünm yollara
Kalk son bulaşıkları makineye diz
Kızının beslenmesi benim beslenmem
Kızı uyandır griydir .
Salını ütüle limonlu suyunu iç ve koşar adım çık evden
Valla bu yıl aşırı yoruldum canım inşallah layığıyla bitiririmKolay gelsin canım,bir tempolu gün daha başlamış.Allah kolaylık versin.sen üstesinden gelirsin ama
Hoşgeldin arkadaşım beyin olayını bence de merkez noktasına almalıyız yüzmekte süper gelmiştir benim de çok ama çok tatile ihtiyacım var ruhen çöktüm dinlenmek istiyorum huzur istiyorumSelam canlarım ben geldim
Eğitimim çok güzel geçti hem bilgi hem tatil bakımından.çok iyi geldi bana arındım resmen.yüzdüm bol bol eğlendim fırsat buldukça.baya da yedim ve sadece 1 kilo almışım.burda 1 gün kaçamak yaptığımda alıyordum o kiloyu normalde.ama tamamen bilinç altı ile ilgili sanırım.aman alırsam da alırım dönünce veririm dedim giderken.hiçbirşeyi kısıtlamadım belki bi akşam yemeğinde 3000 kalori aldımama şükür çok artı yapmadı belkide yüzmek iyi geldi...
bugün sıfırdan hem diyet hep spor programına başlıyorum.ramazana kadar elimden gelenin fazlasını yapacağım
Geldim canım kafam bi dünya olunca geç kaldım hayat beni çok çok yoruyo bunaldım mutsuzluğumla sizleri de boğmamak için uğramadımNeden hic kimse kilosunu bildirmemiss
Kiyamamm canim neyin var neden bu kadar bunaldin yazik degilmi canina ...Geldim canım kafam bi dünya olunca geç kaldım hayat beni çok çok yoruyo bunaldım mutsuzluğumla sizleri de boğmamak için uğramadım
Olsun canim arti dehilsin en azindan az az da olsa gidecekGeçen hafta 67.3
Bu hafta 67.0
Bu kadar spora dikkate az gitti sinir yağlar bi beni bırakmadı gitti
Menunde cok iyiymis canim spor zaten sahane afiyet olsun ..Gelmişken menü vereyim
Uyanınca tarçınlı limonlu su
Kahvaltı 10:30
Nesfit süt karışımı
12:10
1 haşlama yumurta
Ara 16:30
Elma
Akşam 18:30
3 yk zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Brokoli haslama
Yarım dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Küçük kase kuruyemiş
Spor
06:45 te stada gittim 45 dk yürüyüş
Eve gelince 15 dk ev egzersizi
11:00 da 40 dk eliptik bisiklet
20 dk dambılla karışık ev egzersizi yapıldı
21:00 leslie düşünüyorum
Bu arada artık tarçınlı su içmeye başladım inşallah işe yarayacak
Hosgeldin kuzumm bu tatil sana cok iyi gelmis .. ohhh kafayi bosalttin geldin cok iyi oldu senin icin artik ramazana kadar daha iyi sarilirsin diyeteSelam canlarım ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?