- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Basiniz sağolsunBenim kizkardesim 32 yasinda 8 ay once kanserden vefat etti. Herseyde hayir var bu durum icin söylenemez gercekten. Ben de cok sorguladim neden diye de cevapsız konular.
Ama böyle diye diye insanlar yaptiklarinin sorumluluğunu almıyor. Önce tedbir sonra tevekkül. Her şeye hemen nasip değilmiş,bunda da bir hayır vardır,sınav dünyasindayiz.Çünkü başka türlü katlanamayız, sınavlae veriyoruz ve daha iyi şeylere vesile olduğunu düşünmeliyiz yoksa akıl sağlığımızı koruyamayız, her şey daha kötü olur.
Evet keske herkes kendine saklasa" the hafiz✌"Dini ve siyasi düşüncelerini herkes kendine saklasa 1 konuda 100 kişi banlanmaz mesela bunda bir hayır var
Konu açıp dusuncelerimden bahsetmedim 'Thé hafizligim da ' bana kalmış birseyEvet keske herkes kendine saklasa" the hafiz✌"
Saygi duyuyorum. İyi forumlar :)Konu açıp dusuncelerimden bahsetmedim 'Thé hafizligim da ' bana kalmış birsey
Beybisi millet ayetler yazmış durumuna bi ton bu bacım da ben hepsini ezbere biliyom yazmış öyle düşün.Evet keske herkes kendine saklasa" the hafiz✌"
Kanser olan kişiye hayır var dendiğini ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?