Hayırlı değilse neden ?

Elbet herkes kadar benimde hatalarım olmuştur . Ama kimsenin kalbinde ki yara olmadım bu zamana kaadar.

Ben sandım ki ayrılmazsak , sevdiğimizi görürseler olumlu yaklaşırlar.

Doğru söylüyorsun ama ne oldu bilmiyorum , bende ki bağlılık ahmaklık biliyorum . Ama kabul etsemde içime sinmiyor.

Ahmaklık değil, biraz işin içine bunu başarırız hırsı da girmiş. Sevgin için mücadele isteği var ama aşılacak gibi bir engeliniz yok önünüzde. Ya çocuk her şeyi yakıp yıkacak ve tek sen kalacaksın hayatında ya da birbirinizin hayatında iyi bir anı olarak kalmak için daha fazla üzülmeden, kötü olmadan bitireceksiniz.

Elbet herkes kadar benimde hatalarım olmuştur . Ama kimsenin kalbinde ki yara olmadım bu zamana kaadar.

Geç bu arabesk sözleri.
Daha önceki ilişkilerinden bahsetmiyorum. Bu ilişkinde nerede hata yaptın onu düşün. Ona buna yükleme hataları.
İstemişsin olmamış işte. Ne bu dünyam karardı, isyan ediyorum halleri. Gören de canını almışlar sanacak.

Bu konuda ne oldu acaba

50 dakika içerisinde 13 sayfa hayra alamet değil

Bu arada sorgulamak iyidir bana sorarsan
Düşüncelerini oturtursun
Sonuçta inanmayı da inanmamayı da seçsen kendini ve düşüncelerini daha uygun bir kalıba koymuş olursun

Benim de hatalarım olmadı değil. Çok konuştum susmadım , yordum , ağladım. Ben ağladıkça onu mutlu edemiyorum benim yüzünden mutsuz tribine girdi. Ben daha çok ağladım , çözeriz diye inat ettim. Karşımda ağlama dedi tutamadım ağladım. Kötü olduk hemde çok kötü bu süreçde. İnat ettim , hırs ettim.

Herkesin acısı kişiseldir. Ne yaşadığını , ne kadar ağır geldiğini bilemeyiz. Canım böyle , bukadar acıyor demek ki .

Geçmiş olsun gözlerim doldu okurken..

Ben sandım ki ayrılmazsak , sevdiğimizi görürseler olumlu yaklaşırlar.

eğer çocuk "bu benim hayatım, kesin sesinizi" deseydi bile seni zorla kabul ederlerdi, arada iğnelerlerdi belki ama eşin müdahil olur belki seni onlarla görüştürmezdi ama çocuk arızalı Tariş, en güzel zamanların neden sürekli kavga halinde geçsin ki?

O beni tanıdıklar oldukları için :)
Sorunsuz , kavgasız konum :))

Herkesin acısı kişiseldir. Ne yaşadığını , ne kadar ağır geldiğini bilemeyiz. Canım böyle , bukadar acıyor demek ki .

Sen istemezsen kimse sana yardım edemez. Ve sen istemiyorsun.
Aşk acısı falan değil bu, hırs sadece. Elde edememe hırsı.
Senin için yapacak bişey yok. Ne desek boş. Ben konudan uzaklaşıyorum.

Haklısın belki benim kabul etmediğim onun hiç uğraşmadığı .

Evi terketme boyutuna kadar geldi. Ama ikna olmadılar edemedi. Çünkü çarşaflı annesi. Yahu benim kimseye zararım olmadı , kızı giibi olurdum. Ama tanımadı bile.

işte yeterince güçlü değilmiş

duramamış arkasında

ya kv gelip bunları demese idi evlendirseydi seni

düğün ertesi de ya kapan ya kapı önü deseydi bak kocan olacak adam da arkanda duramayacakmış işte

Ne iyi, ilgi alanınızmış, aynı şekilde benimde.
Nitekim sallayarak konuşan insanlardan hiç hoşlanmam.
Konuyu dağıtmak istemem ancak bir konuda haklısınız. Nihayi amaç tüm yahudilerin Avrupa dan sürülmek zorunda bırakılarak İsrail de toplanmaya zorlanması ve burada bir yahudi devletinin kurulmasıydı.
Bu nedenle lobi sorumludur.
Ancak ben o cümleyi yazarken sorumluluk almak istemeyenlerden değil, sorumluluğu veya suçu bulunmayanları konu etmiştim.
Sizin kaçırdığınız da bu zaten.
Konu sahibi üzgünüm konuyu dağıtmak istemezdim.

Sen istemezsen kimse sana yardım edemez. Ve sen istemiyorsun.
Aşk acısı falan değil bu, hırs sadece. Elde edememe hırsı.
Senin için yapacak bişey yok. Ne desek boş. Ben konudan uzaklaşıyorum.

Anılarınız mı depreşti anlayamadım , konumda agrasifleşecek birşey yok.
Teşekkürler , hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…