Hayırlı değilse neden ?

Herkesin acısı kişiseldir. Ne yaşadığını , ne kadar ağır geldiğini bilemeyiz. Canım böyle , bukadar acıyor demek ki .
Bence bunu Allah a bağlama çünkü gereksiz
Demek ki bu çocuk seni yeterince sevmiyor ki evi terkedip de gelmemiş sana hani yazmjşsın ya neredeyse terk edecekti diye.. Ondan diyorum.
Sana o kadar değer vermeyen insanı hala sevmen ne kadar mantklı
Belki sizi başkaları değil aslında onun bu dirençsizliği ayırdı ...

offf Sep yapma yahu çok geçmiş olsun içim sızladı okurken.. İnşallah bu günlerini hatırlamayacak kadar güzel zamanlar yaşar ablacığın, unutur bütün pislikleri.

Anılarınız mı depreşti anlayamadım , konumda agrasifleşecek birşey yok.
Teşekkürler , hoşçakalın.

Yok ben hiç bir erkeğin arkasından bu kadar heba etmedim kendimi. Gözyaşı bile dökmedim inan. Hiç kimse benden önemli ve değerli değil çünkü.

İlk başta da dedim ya ilişkileri bitti diye kendilerini yerden yere vuran kadınlara kızıyorum. Sana yumuşak davranayım dedim ama dayanamadım. Yardım istemiyorsun çünkü, pohpohlanmak istiyorsun, karşı tarafa tü kaka denilsin istiyorsun.

inancın kalmadıysa sevgiline kalmasın..
seçtiği sevdiği kadının arkasında bile duramamış..
madem ailelerinde açık kimse yok niye seni seçmiş sana gelmiş..
madem geldi neden anasına ben açık istiyorum diyememiş..
önemli olan annesinin sizi kabul etmesi değildi ki sevgilinizin sizi kabul ettirmesiydi zira tercihi sizdiniz..
bakış açın çok yanlış.. suçu kadere ona buna atmanı gerektirecek bir durum yok ortada..
basiretsiz sevgilinden başka..

Zaten işin en büyük suçlusu o , hataların bir kısmıda bende.

offf Sep yapma yahu çok geçmiş olsun içim sızladı okurken.. İnşallah bu günlerini hatırlamayacak kadar güzel zamanlar yaşar ablacığın, unutur bütün pislikleri.

Sorma ofişim, çok zor günler yaşadık, yaşıyoruz. Ama neler atlattık, bunu da atlatırız diyoruz hep birlikte. Geçecek gidecek bu da güzel günler gelecek yine.
İnanır mısın yoğun bakımdan çıktığı gün doktoruna "ne biçim kesmişsin karnımı, ben nasıl bikini giycem şimdi" dedi. O kadar hayat enerjisi yüksek bir kadın.
Neyse konuyu baltalamayayım daha fazla. Konu sahibi feyz alır diye yazdım ama pişman oldum.

Bunu officenin alıntısından sonra gördüm.
Çok üzüldüm , bende ablamı kaybettim 9 sene önce.
Herşeyin acısını biliyorum.
Ama kaldırabildiğim sınırlı ve şuan duygusal olarak beni çöktürüyor.
Ablana üzüldüm , allah size bağışlasınn.

Hayatta birşeyleri yaşayacağızki ders çıkaralım.. Bunlar yaşanmadan hiç bir şeyi net anlayamıyorsun. Hepimiz o yollardan geçtik herkes inancını kaybetse ne olurdu bir düşün sene :) geçmiş geçer inan daha güçlü olursun bu saatten sonra

Bence bitmesi en hayırlısı olmuş.
Erkekler de değil Sadece insanlar aile yapısı nasılsa, o şekilde yaşamak istiyorlar genellikle.
Şimdi sana geri dönüp tamam ailemi ikna ettim kapanma vs dese bile ileride evlenince mutlaka bu konu tekrar açılacak. Ve gerçekten cok yıpranırsın.
Sonuçta senin kendine göre düşüncelerin, belli bi tarzın var . Bunu eşinin ailesine uyum sağlamak amacıyla degistirirsen hayat sana cehennem olur .
Suan üzülürsün ama zamanla iyiki bitmiş dersin .
Her zaman evlenecek iki insanın hayata bakışı, düşünceleri hatta inançları bile birbirine yakın olmalı.

Zaten işin en büyük suçlusu o , hataların bir kısmıda bende.

tamam işte sende hatalarından ders çıkarıp bir daha yapmazsın..
sevgiline gelincede nasıl sevmeye kendini heba etmeye devam ediyorsun aklım almadı sevilecek bir adam değilmiş..
bak eğer annesinin ikna olmasıyla evlenmiş olsaydınız bile elbet gene patlak verirdi bir yerlerde huzurun olmazdı.. hele çocuk olduktan sonra bu aile ilişkileri daha bir sarpa sarar..
eğer kendi isteğini kabul ettirebilecek kadar aile içinde saygı duyulan isteklerine önem verilen bir adam olmuş olsaydı evlendiğinizde ancak o zaman mutlu olabilirdiniz..
işte senin şu an göremediğin hayır tam bu noktada..

Hayır beni kızdıran hayırlısı değilmiş falan denmesi.
Ben bağlamıyorum aslında sorguluyorum böyle olamaz diye.

Tamam işte, birlikte mutsuz olacağınıza başka hayatlarda daha mutlu olacağınızı düşünmelisin. Kendine kısa zamanda gelmezsen, ileride bugünlerin için çok üzülürsün.

Kabul etseler evlensek ne olacaktı ? Aynı şeyler yaşanabilirdi.
Bilmiyorum hayırlı olan nedir ?

Ben inandığım şeylere saygı duyuyorum. Seviyorum, inanıyorum. Bir insan olarak hatalarımın sonuçlarına katlanmaya çalışıyorum ve sorumluluk alıyorum. Müslümanım. Hiçbirşey için Allah ' ı suçlamıyorum. Kaçak dövüşmüyorum. Selamlar...

Asıl acı bu işte.
Umarım bundan sonra ablanızın bedeni de karakteri kadar güçlü olur.
Çok çok geçmiş olsun in vino veritas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…