Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ezan okunmaya başlandığında tabi ki. Nasıl ki sahurda ezan okunmadan hemen önce yeme içme kesiliyorsa iftarda da ezan okunmasıyla birlikte açılabilir.

Nihat Hatipoğlu hocanın da konuyla ilgili söylemi vardı bulabilirseniz ondan da teyit edebilirsiniz

tsk ederim canim bende korktum yanlis yapiyorum diye :)

BUGÜN kADİR SURESİNİDE OKUYUN CANLAR BENDE HACET NAMAZIMI KILIP DUA EDİP YATICAM ALLAH
KABUL ETSİN DUALARIMIZI ÖPTÜMMMM HEPİNİZİ

Esrazambak senin için 60 ayet el kursi 1 kenzûl ars okudum canim Allah kabul etsin Allah gönlüne göre hayirli bir es versin

Allah razı olsun canım inşallah kabul etsin katında Rabbim.. inşallah senin de gönlüne göre verir en kısa zamanda buradan okuruz söz nişan kıyafetlerimizi gelinlik modeli konuşuruz en kısa zamandaaaa hepimiz içinnnnnn neden gelinlikli küçük bebek logosu yokki

aynen canım gelinlikli bebek logosu olsaydı keske heheh olsun canım insallah biz gelinlikli resimlerimizi koyarız tatlı uykular canlarrrrr

Hepinize iyi geceler canlar (sabah oldu ya pardon ) neyse iyi uykular, ben de birazdan hacet namazımı kılıp yatıcam, sabah namazının peşine :) Allah rahatlık versin, seviyorum sizi dua kardeşlerim

aynen canım gelinlikli bebek logosu olsaydı keske heheh olsun canım insallah biz gelinlikli resimlerimizi koyarız tatlı uykular canlarrrrr

Hepinize iyi geceler canlar (sabah oldu ya pardon ) neyse iyi uykular, ben de birazdan hacet namazımı kılıp yatıcam, sabah namazının peşine :) Allah rahatlık versin, seviyorum sizi dua kardeşlerim

ben sizi seviyorumm dua kardeşlerimm benim sevgi ptırcığı oluşturduk burada çok şükür
hacet namazımızı kılalım yarın anlatırız birşeyler görürsek inşallah canlarımm

Ben karışık karışık rüyalar, bi de alakasız alakasız kişiler gördüm, ne görmem gerekiyodu onu da bilmiyorum hayrolsun inşallah

ben istihare namazını kastetmiştim, hacet namazı farklı oluyor galiba, ayrıca yine bir şey göremedim

Ya ne görmemiz gerekiyodu acaba, ben çok alakasız kişiler gördüm canım sıkıldı

İnternetten araştırıyorum şimdi bunu buldum, ben bikaç gece daha kılıcam galiba bu namazı:)

Evlenmek için eşini göstermesi için Hacet namazı kılan bir arkadaşımın anlattığı:
7 gece arka arkaya hacet namazı kılmış Fakat bir ruya görememiş aradan 2 gece geçince, ruyasında, evlilik merasiminin yapıldığı salon gösterilmiş, yanındaki kişiyi de görmüş ama kim olduğu hakkında ve yüzünün şekli konusunda bilgiyi uyandığında unutmuş Sonra "tekrar gösterilir belki" diye tekrar 7 gece arka arkaya kılmış Yine bir şey görememiş Sonra bu durumu mürşidine sormuş O da "daha zamanı gelmemiş, onun için gösterilmemiş" diye yorumlamış

Bu namazla evlenicemiz kişiyi görürüz belki ama ben çok alakasız birini gördüm

Ya ne görmemiz gerekiyodu acaba, ben çok alakasız kişiler gördüm canım sıkıldı

istiharede renkler görmek gerekiyor, kırmızı yeşil beyaz gibi ya da kişi ya da olaylar... benim çok uykum vardı odaklanamadım olmadı o yüzden. hoş daha önceki denemelerimde de olmamıştı...

istiharede bir kişinin hayırlı olup olmadığını görüyorsun ama bazıları evleneceği kişiyi de görüyor. hacet namazı farklı mı oluyor... alakasız dediğin kişiyle olur belki ileride, iyi mi gördün o kişiyi, nasıl gördün peki, ne yapıyordu yani...

Canım istihare namazı kılmıştım daha önce, siyah renk görmüştüm ama o kişiyle devam ettim, etmez olaydım Hacet namazı daha farklı, aralarda uyandım o rüyayı uyandıktan sonra görmüş olabilirim, bi kaç gece daha kılıcam ben hacet namazını.

anladım canım, dediğin gibidir umarım. ben de araştırayım hacet namazını o zaman.

canlar ben Kenzül Arş duasını ve Ayetel Kürsiyi okudummm Allah kabul etsin dularımızııı.Allah sevdigimi hakkımda hayırlı etsin beni ona onu bana hayırlı kılsın hayırlı bir evliliğimiz olsun bi ömür sürsün insallah Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V hürmetine kabul olsun dualarımız.Allah herkese hayırlı yuva nasip etsin hepimize insallah.Allah sizlerdende razı olsun Allah dua eden bütün arkadaslarıma hayırlı kısmetler nasip etsin sevenleride sevdigine kavustursun amin amin amin

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de karışık şeyler gördüm. ama sabah namazından sonra kıldım belki gece kılsam daha iyi olacaktı. inşallah bir daha deneyeceğim.. bir arkadaş sormuş ya istihare namazını benim daha öncekinde biri yatmıştı siyah görmüş sonra devam ettik ve sonu hüsran oldu ozaman kesseydik daha iyi olacakmış

istihare namazı 2rekat ;
İlk rekatta Fâtiha ve Kâfirun Suresi okunur.
İkinci rekatta sadece Fâtiha ve İhlas suresi okunur.
Oturuşta ise diğer namazlarda olduğu gibi: Ettehiyyâtü , Allâhümme Salli , Allâhümme Barik , Rabbenâ duaları Rabbenââtina ve Rabbenâğfirlî okunur.
Ardından istihare duası yapılır.

“Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es’eluke min fadlike’l-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta’lemu vela â’lemu ve ente allâmu’l-ğuyûb. Allâhumme in kunte ta’lemu enne hâzâ’l, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâ’lemu enne hâza’l-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu va’kir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih.”

Anlamı: “Allâh’ım, Sen’den hayır talep ediyorum, zira Sen birsin. Sen’den hayrı yapmaya kudret talep ediyorum, zira Sen vermeye kadirsin. Rabbim, yüce fazlını talep ediyorum, Sen her şeye kadirsin, ben âcizim. Sen bilirsin, ben câhilim. Sen gaybları bilirsin.

Allâh’ım, şüphesiz biliyorsun ki, bu iş benim dinim, hayatım ve sonum için hayırlıysa, bunu bana takdir et ve yapmamı kolay kıl. Sonra da onu hakkımda mübarek kıl. Eğer bu iş bana dinim, hayatım ve âkıbetim için zararlıysa, onu benden çevir, beni de ondan çevir. Hayır ne ise, bana onu takdir et, sonra da bana onu sevdir” (Buhârî)

Tesbih isteğe bağlı olarak yapılır.
Namazı kıldıktan sonra dünya kelamı etmemek, sağ tarafa ve kıbleye doğru yatmak, uymaya çalışırken kalpten “Allah Allah” demek iyidir.

Bir daha deneyelim canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…