- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
canımm yaa ben regl oldum yeni listedeki duaları nasıl okucam?
''Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun..'' *Hz. Ömer
evlilikle de mi ilgili acaba böyle.. bazıları da içiniz ısınmasa da görüşün vakit geçirin filan diyor ? biraz şans verin diyorlar?
canalrım ben yarın biraz yogun olucam ama duaları aksam okurum gece nete girer yazarım cok öpyom hepinizi
Çok özletme kendini, çabuk gelll
gelecegim canımmmm hihi hiç sizden ayrı durabilirmiyim telden gircem :) cok öptümmmm
Bu gece de kılıcam galiba ben hacet namazı, esrazambakcım sen de kılıcak mısın?
evet canımmm kılmayı düşünüyorum inşallah ama yine sabah namazına kalacağım heraldeRabbim verir inşallah nimetleri sonsuz O nun .. Rabbim kabul etsin aybirgencimm senin hacet namazını da şimdiden bizlere de et duaaaaaaaa
Allah kabul etsin canımmm, hep dualarımdasınız siz artık, ben de sabah namazının peşine kılıcam, namazımı kılıp duamı edip yatıcam, Allah rahatlık versin, ben rüya kısmına çok takılmıycam, önemli olan Allah'a acziyetimizi bildirip dua etmek, Allah hepimizin gönlüne göre versinnnn
Allah kabul etsin canımmm, hep dualarımdasınız siz artık, ben de sabah namazının peşine kılıcam, namazımı kılıp duamı edip yatıcam, Allah rahatlık versin, ben rüya kısmına çok takılmıycam, önemli olan Allah'a acziyetimizi bildirip dua etmek, Allah hepimizin gönlüne göre versinnnn
evet canım yaa ben de rüya kısmına takılmıyacağım.. çok güzel dedin önemli olan Allah'a acziyetimizi bildirip dua etmeksiz de dualarımdasınız benim iyi ki tanıdım sizi belki birgün yüzyüze de görüşürüz Allah kabul etsin canım ibadetlerini de.. Allah rahatlık versin :119::119::119:
:119::119::119:Çok sevdim bunuuuselamun aleyküm canlarrr Bugün de dualarımız azrazehra için olacak inşallah
ve aleyküm selaaaaamm canlar azrazehra senin için inşallah okuyoruzzzz
had yaYA FETTAH çek istersen canım sen de hepimiz için 489 tane..
listeyi yeniden düzenleyelim o zaman sayılarınasıl yapsak ???????
evlilikle de mi ilgili acaba böyle.. bazıları da içiniz ısınmasa da görüşün vakit geçirin filan diyor ? biraz şans verin diyorlar?
kızlar hepinize çok dua ettim umarım hayırlı eşler ve güzel günlerimiz olur hepinize tşkler ve hepinize dua ediyorum aklımdasınız
Canım ben de bilmiyorum ki ama aklıma geldi bugün bu söz, acaba kalbim ısınmadı diye uzak durmak ön yargı mı olur bilemedim ki ama Hz Ömer söylediyse de muhakkak bi bildiği vardır, belki tanıdıktan sonra kalbin ısınmadığı insanları kastetmiştir.
Çok özletme kendini, çabuk gelll
gelecegim canımmmm hihi hiç sizden ayrı durabilirmiyim telden gircem :) cok öptümmmm
Ben de çoook öptümmm
evet canımmm kılmayı düşünüyorum inşallah ama yine sabah namazına kalacağım heraldeRabbim verir inşallah nimetleri sonsuz O nun .. Rabbim kabul etsin aybirgencimm senin hacet namazını da şimdiden bizlere de et duaaaaaaaa
Aleykum selam kizlar aksam okuyacagim cok seviyorum siziiiiii
Biz de seniiii
HOŞGELDİN konya17 canımm.. ekleyelim seni de inşallah.. daha okuyacaklarımıza karar vermedik ..parça parça şu an..
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013
7. dreamer22 (için 12.08.2013)
8. konya17 (için 13.08.2013)
YENİ LİSTEMİZDE NELER OKUYACAĞIZ?? (arkadarşalr ben birşeyler yazayım siz de ekleyin inşallah..)
1. AYETEL KÜRSİ (herkes 39 tane, kendisi için okunan 40 tane okuyacak)
2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina"
ayet olduğu için abdestli okumak şarttır.. 9999 kere okunur.. en fazla üç gün içinde bitirilmesi gerekir..(herkese 1249 tane düşüyor, kendisi için okunana 1256 düşüyor)
3. YA FETTAH 489 kez okunacak
daha da yazmadım 1 günde fazla gelebilir belki siz ne düşünüyorsunuz canlar
ben ya mücib diye de düşündüm günde 55 kezz sizce nasıl ?bu mübarek zikride ekleyelimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?