Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ben varım başka kimse yok galiba noldu canm neden canın sıkkın :26:

bu cumartesi görüstüğüm kişinin ailesiyle tanısmaya gidecektim ama işinden dolayı bir ay sonraya kaldı moralim cok bozuk nasıl ümitlendim hazırlandım giycegimi aldım.simdi görüstüğüm kişiyide göremicem ne zaman annesiyle tanısacagımda mechul önümüzdeki aya dedi

bugün 3 tane arkadasım düğün için davet etti insan özeniyor.moralim cok bozuk acıya dayanmaktan yoruldum

gözüm gelinliklerde kaldı hayallerde kaldı cok yoruldum canım yemek yemek bile istemiyo.yatıp duruyom uyumak istiom hep

Son düzenleme:
En iyi ve kabule en uygun dua,şartlarına ve sebepler dairesinde kabul edilmeye uygun olarak yapılan duadır.Çünkü bazı şartlar dahilinde dua kabul edilir.Kabul şartlarının bir arada toplaması nispetinide duanın kabulü çabuklaşır.
Dua edileceği vakit,tövbe-istiğfar ile manevi olarak temizlenmeli,sonra makbul dua olan salavatı,şefaatci gibi kaubl edip okumalı sonunda yinesalavat getirlerek dua bitirilmelidir.Çünkü iki makbul duanın ortasında bir dua kabul olur.
Ayrıca birine dua etmek yada ettirmek de duanın çabuk kabulüne vesiledir.Çünkü Ebu’d-derdâ (r.a’den nakledilen hadis-i şerifte bildirildiğine göre ,Hz.Peygamber (s.av) gıyaben yapılan duaların kabule daha uygun olduğunu söylemiştir.
“Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mümin yoktur ki melekler de:”Bir misli de sana olsun” demesin.
Ebu Davut’un rivayetinde şu ziyade vardır.”Melekler:âmin,bir misli de sana olsun”derler.”Haliyle meleklerin “âmin” dediği dualarkabule en uygun dualardır.
Kaynakr.Arif Arslan(Dua ile ruhsal tedavi)

olsun canım sen hiç üzülmeee merak etme başımıza gelen her şeyy bizim için en hayırlısıdırrr bu yüzden üzülmene gerek yok canımm......... hem bi yandan daha çok hazırlanmaya vaktin olurr bizde senin için daha çok dua ederizzz hiçç üzülme cnm merak etme her şeyinn hayırlısı olsunnn..........

benimde kuzenlerim gittiiiler peş peşeee :85: beni hiç isteyen yokk neyse cnm herşeyin hayırlısı İnşallah bizede güzel bi kısmet çıkar hep dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez..........

kuzum bu pazar tanıscam küçük bir üzüntü yasadım gecti sükür sagol iyiki varsnız üzüntümü sevincimi paylasıyorum ne güzel burda cıkarsız içten duygularımızı paylasıyoruz hepimizde birbirimizin acısınada sevincinede ortak oluyoruz.cok sagol canım Allah razı olsun insallah hersey hepimiz için hayırlı ve güzel olur

benimde kuzenlerim gittiiiler peş peşeee :85: beni hiç isteyen yokk neyse cnm herşeyin hayırlısı İnşallah bizede güzel bi kısmet çıkar hep dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez..........

insallah canım biz dularımızı eksik etmeyelim insallah hepimizin yüzü gülsün bunu cok istiyorum sizleri tanımıyorum ama burda dert ortagı olduk farklı bir bagım var sizlere insallah canım o gül yüzün gülsün hayırlı kısmetin en kısa zamanda cıksın insallah
bak simdi kızlar girmedi kimsecik yok özledim esrazambak kuzum sesin cıkmıyo nerelerdesin özledik

Son düzenleme:

çok sevindm senin adına inşallah görüşmen çok güzel geçerrr cnm benim için de dua edermsn benimkide beni biran önce bulsun artık :85:

çok sevindm senin adına inşallah görüşmen çok güzel geçerrr cnm benim için de dua edermsn benimkide beni biran önce bulsun artık :85:

insallah canımetmememi canım her duamda sizlere yer veriorum insallah hayırlı ve sevecegin mutlu olacagın insan en yakın zamanda karsına cıksın insallah Rabbimiz hepimizin yüzünü güldürsün insallah dualarımızı kabul eylesin hepimiz mutlu olalım amin amin amin

çok teşkk ederm cnm inşallah kabul olur kabul olcağı günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorummm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…