Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Selam Kızlar kusuruma bakmayın, plansız bi seyehate çıkmam gerekti, haber veremedim ama geldim, özlemişim sizi Kızlar gittiğim yerde türbe ziyaretine de gittik, aklıma geldiniz tabiki, size de dua ettim, Allah kabul etsin Minigmanig canım bi üzülmüş bi sevinmişsin, inşallah pazar günkü tanışman hayırlısıyla çok güzel geçer, bi aksilik olmaz inşallah
Canlar ben şimdi listeyi yeniden düzenliycem, yarın başlayalım hayırlısıyla, listeyi yeniden düzenlediğimiz için adını yazmadığıma kızanlar olmuş ama bana kimse buralarda değil gibi gelmişti, onun için olanlarla yeni liste yapalım dedim, hakkınızı helal edin, arada bir ses verin ki burda olduğunuzu bileyim

Yeni listemiz
1-dreamer22 (için 15.08.2013)
2-rarip (için 16.08.2013)
3-minigmanig (için 17.08.2013)
4-aybirgen (için 18.08.2013)
5-happyforever (için 19.08.2013)
6-reddmar (için 20.08.2013)

Günü olan kişi için 41 tane salatı tefriciye okuyalım ve günde 131 defa Ya selam Celle Celalühü diyelim Allah'ın izniyle, canlar bir de günü olan kişi ona nasıl dua etmemizi istiyosa bi gün önceden belirtirse çok daha güzel olur.
Aslında bir de bunlara ek olarak 313 Ayetel Kürsi'ye devam edebiliriz bence ama benim için zor olur diyen varsa söylesin, Ayetel Kürsi okursak 1 kişiye 50 tane düşüyor. (Günü olan 63 okuyacak. )

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hosgeldinnnnnnn özledik valla forumda ses yok kızlarda tatilde sanırım hala.Allah razı olsun canım ne güzel Allah kabul eylesin insallah canım insallah hersey güzel olur.baslayalım kuzum yarın

Son düzenleme:

hayırlı ugurlu olsun canım beni 17 ne yazdıgın için sagol canım

ben bu aralarr çok yoğunlaşıcam cnm ayetel kürsiyi zor olur benim içinnn :85:

Yeni listemiz

OKUNACAKLAR
1)41 tane salatı tefriciye
2)131 defa Ya selam Celle Celalühü

Bugün dreamer 22 için okuyoruz, Allah kabul etsin

çok teşekkür ederm şimdiden herkesee inşallah tez zamanda hayırlı eşlerimize kavuşuruzz .....

canım dreamer22 için 41 tefriciye 131 Ya Selam c.c okudum Peygamberimize salat ve selam olsun.Allah kabul eylesin hayırlı kısmeti en yakın zamanda cıksın,hayırlı evliliği olsun ve bir ömür sürsün,yuvası tatlı salih saliha hayırlı cocuklarıyla senlensin insallah.Sevgili Peygamberimiz HZ MUHAMMED MUSTAFA HÜRMETİNE ALLAH kabul eylesin Peygamberimize salat ve selam olsun.amin amin amin

Yeni listemiz

OKUNACAKLAR
1)41 tane salatı tefriciye
2)131 defa Ya selam Celle Celalühü

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

çok teşekkür ederim canımm aynı dileklerim senin ve hayırlı kısmet bekleyen herkes için yarın inşallah yine seher vaktinde dua edicem hepimiz için inşallah hepimizin gönlündeki hakkında hayırlı olurr

sagol canım benim Allah razı olsun Allah kabul eylesin.pazar günüm güzel gecsin die dua et bana nolur

dreamer22 okudum senin için Allah kabul etsin Allah gönlüne ferahlık versin, karşına tez zamanda içine sinecek, gönlünün seveceği, senin için hayırlı insanı çıkarsın, çok sevip çok sevildiğin mutluluk, huzur dolu bir yuvan olsun hem bu dünyanı hem ahiretini güzelleştirecek, iyi niyetli, temiz bi insanla karşılaşırsın inşallah tez zamanda (amin amin amin)

Cuma günü sela vaktinde “1062 defa Yâ Bâis Yâ Fettâh Celle Celalühü” okumaya devam eden erkek yada kadın kim olursa kısa zamanda hayırlı ve mesut bir izdivaç yapar.Erkek çok kazançlı işler kurar ve devam ettirir.Gerek erkek gerekse kadın hayırlı evlatlara sahip olurlar.
Kaynak:Gizli ilimler hazinesi (Mustafa İloğlu)

Cuma günü sela verildikten sonra Sela ile namaz ezanı arasında aşağıdaki duayı okuyun.
“La ilahe illa ente, ya Hannanü Ya Mennanü Ya Bedias semavati Vel ard.Ya zel Celalü vel ikram.”
Okuyabildiğiniz kadar okuyum ve arkasından duanızı yapın
Duaya başlamadan önce besmele çekip,istiğfar edin ve salavat okuyun.Dua bitince tekrar istiğfar ve salavat getirin.
Allah cümlemizin hakkımızda hayırlı olan dualarını kabul etsin Aminnnn

Kizlar benim icin degil de ablam icin dua eder misiniz,benim siramda.tesekkur ederim.

Canim okudum Allah kabul eylesin.Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa S.A.V salat ve selam olsun.insallah ablan en yakin zamanda hayirli kismetine kavusur ve hayirli mutlu bir yuvasi saglikli hayirli salih saliha cocuklari olur insallah Allah kabul eylesin Peygamberimiz Hz Muhammed S.A.V salat ve selam olsun.amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…