- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.481
489 ama baya tur oldu galiba şimdiden canım. Ben toplayıp listeye atayımkac tane okuyalim arkadaslar, ben sayi yazmadim bilmedigim icin
Tamam2 Fetih suresi
200 Ya Fettah aldim
Tamam2 fetih suresi 200 ya fettah alıyorum
TamamBen 1 fetih 300 ya fettah aldım
Tamam10 tane fetih suresi alıyorum şimdilik
1.000 Ya Fettah alıyorum
Tamam200 ya fettah aldım ben de kızlar
sende iyiki varsin canim, Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerle baska konularda birlikte dua ederiz :)kızlar iyi ki varsınız siz olmasanız herşey daha zor olurdu
Amin canım inşallahsende iyiki varsin canim, Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerle baska konularda birlikte dua ederiz :)
Tamam ekliyorum canımbir fetih suresi aliyorum, 45 Ya Fettah
Tamam ekliyorum cannnııımmm300 el Fettah okudum kızlar bu arada
Kızlar bu hayırlı cuma sabahında dua ettim bol bol hepimize. 489 ta ya Fettah okudum ekler misiniz
Ekliyorum Allah razı olsun canımKızlar bu hayırlı cuma sabahında dua ettim bol bol hepimize. 489 ta ya Fettah okudum ekler misiniz
Allah kabul etsin canım ekliyorum5 tane Fetih suresi aliyorum
Kızlar ya fettah okumalarımız tamamlandı.
Sadece fetih süresi okuyalım ve
yanında 313 ayetel kürsi okuyalım mı?
1. Esrazambak = 1.000 ya fettah
2. Frikadelle= 7 fetih, 200 ya fettah
3. Nisa1234 = 2 Fetih Suresi + 145 Ya Fettah
4. Turta yagmuru = 10 fetih
5. Namaria
6. Lilruba
7. Redvelvetcake
8. Neyisada = 3 fetih + 789 ya fettah
9. Eminamin 2 fetih + 200 ya fettah
10. Elanur84
11. love_story = 1 fetih + 300 ya fettah
12. Huyluduygu = 500 ya fettah
...................................................................
41 FETIH SURESI
Okunan=25
Kalan= 16
Ya Fettah ( 7 tur okuduk)
(1tur=489 adet)
Okunan: 489
kalan:0
Ekliyorum Allah razı olsun canım
Allah kabul etsin canım ekliyorum
Canım benim ya geçen sene de ben yaşadım bunu gerçi son senelerde her yaz yaşıyorum. İnşallah bu yaza biz evleniriz elacım. İnşallah kolay geçer düğün esnası senin açından. Bak bunu anlamaz demek istediğini erken evlenen genelde. Tavsiyem var sana bu düğünü lehine çebir canım. Yani o bakışlar sırasında, gelin damat romantik müzikte dans ederken Allah ı düşün, içinden senin için sabrediyorum Rabbim diye geçir, yazdığın kadere razıyım ben senden razıyım, nolur bana da hayırlı evlilik nasip et de.. İnşallah bu sabırlar sana sevap olarak geri döner canım. Bizi her an gözetleyen Rabbimiz var.Kızlar haftasonu düğün var kuzenim evleniyor daha 22 yasinda benden 8 yaş küçük. Kuzenlerimin hepsi evlendi bi tek kardeşim ve ben bekariz.Yarın kına gecesi pazar günü düğün, bu iki günde gözler hep bizim üzerimizde olacak dua edin bana kötü bi haftasonu gecirmeyeyim zehir olmasın şu düğün bana o kadar sitresliyim ki bir haftadır .kuzenim evleniyor sitresi ben çekiyorum (((
Ben hep dua ediyorum gelin görmeme gerek yok ki. Bu düğüne gitmesem, babamla kavga edicez gelmiyorsun diye halalarim kuzenlerim kıskandı gelmedi diyecekler. Düğüne gitsem bakışlar hep benim üstümde olacak belki laf sokacaklar .bide kalk hadi sende oyna kısmı var tabi oynasam kocaman kız kalktı oynadı diyolar oynamasam kıskandı diyolarCanım benim ya geçen sene de ben yaşadım bunu gerçi son senelerde her yaz yaşıyorum. İnşallah bu yaza biz evleniriz elacım. İnşallah kolay geçer düğün esnası senin açından. Bak bunu anlamaz demek istediğini erken evlenen genelde. Tavsiyem var sana bu düğünü lehine çebir canım. Yani o bakışlar sırasında, gelin damat romantik müzikte dans ederken Allah ı düşün, içinden senin için sabrediyorum Rabbim diye geçir, yazdığın kadere razıyım ben senden razıyım, nolur bana da hayırlı evlilik nasip et de.. İnşallah bu sabırlar sana sevap olarak geri döner canım. Bizi her an gözetleyen Rabbimiz var.
Ben hep dua ediyorum gelin görmeme gerek yok ki. Bu düğüne gitmesem, babamla kavga edicez gelmiyorsun diye halalarim kuzenlerim kıskandı gelmedi diyecekler. Düğüne gitsem bakışlar hep benim üstümde olacak belki laf sokacaklar .bide kalk hadi sende oyna kısmı var tabi oynasam kocaman kız kalktı oynadı diyolar oynamasam kıskandı diyolar.İşallah bi sıkıntı olmadan atlatilir şu dugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?