Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım Allah yardımcımız olsun. O içinden sabırla geçirdiğin ayetler inşallah kabul olmuştur. En kısa zamanda hayırlı evlilik nasip etsin bize Rabbim.

FETİH SÜRESİ VE SALAT I TEFRİCİYYE OKUMAMIZ

1. Esrazambak =
2. Frikadelle= 7 fetih +
3. Nisa1234 = 2 Fetih S.+ 100 tefriciyye
4. Turta yagmuru = 10 fetih +
5. Namaria =
6. Lilruba =
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada = 3 fetih +
9. Eminamin 2 fetih +
10. Elanur84 =
11. love_story = 1 fetih + 100 tefriciyye
12. Huyluduygu = 370 tefriciyye + 4 fetih

...................................................................

41 FETIH SURESI
Okunan=29
Kalan= 12

Salatı Tefriciyye (4444# tane)
Okunan: 570
kalan:3874

[
QUOTE="love_story, post: 39966887, member: 458161"]Ben fetih okuyamıcam bu hafta bugünlük 100 tefriciye alıyorum inşallah )[/QUOTE]

bende Fetih suresi okuyamiyorum, 100 tane tefriciye kuycam bugunluk.
Rabbm dualarimizi kabul etsin hayirlisiyla insallah
Ekliyorum Kızlar

Kızlar çok yavasladik farkindaysaniz.23 Nisan regaip kandili 21 nisan Peygamberimizin doğum günü bu yüzden duaları artıralım.Namaza basliycam reglim bitsin işallah RABBİM nasip ederse

Kızlar çok yavasladik farkindaysaniz.23 Nisan regaip kandili 21 nisan Peygamberimizin doğum günü bu yüzden duaları artıralım.Namaza basliycam reglim bitsin işallah RABBİM nasip ederse

Canım Rabbim hayırlı duaları hep kabul ediyor. Mesela ben ortunmek için dua etmiştim, oldu. Bi günahtn vazgeçmek için dua ediyorum hemen oluyor. Dolayısıyla sen de namaza baslayacaksin buna inanıyorum. Rabbim duani kabul eder başlatır seni namaza ama seytanla başbaşa kaldığında ona yenilmemen gerek burada Allah seni sinar işte. Bir de evlilik dualarimizin tez vakitte kabul olması için olabildiğince günahlardan sakinip gunahsiz bir yürekle ce dille dua etmeliyiz diye düşünüyorum

Canım ben de senle aynı fikirdeyim ben çok günah işledim tövbe ettim yine günah işledim ama yine Rabbimin kapısına geldim "o kapıdan ayirmasin beni RABBİM AMA kalbim temiz mi(degil) beynim temiz mi(degil ) Günahım çok işallah affeder ALLAHIM .Nasıl temizliycem ben kalbimi ruhumu elimden geldiğince dua ediyorum başka bir şey gelmiyor elimden ...Şeytan benle öyle bir oynuyor ki ufak bir savsaklamami bekliyor beni yolundan döndürmek için RABBİM uydurmasin şeytana

şurdan başlamalı : gıybeti bırakalım mesela, kul hakkına girmemeye çalışalım. hele ki namazsız dua çok yavan kalır sanki. yine de Rabbim bilir, biz bilemeyiz. bunlar en büyük günahlardan. bunları bırakırsak emin ol kalbin temizleniyor bi nebze.

ayrıca ben de inanılmaz günahlar işledim, tövbe ettim yine işledim ama artık eminim bazı konularda kendime güveniyorum. unutma insan suya düştüğü için değil sudan cıkamadığı için bogulurmuş. biz de o sudan cıkacagız inşALLAH boğulmadan arkadaşım

Kızlar bana dua edin birazdan gorucu gelecekmis, duam kabul mu oldu sizce :) .RABBİM hayırlısını nasip etsin

Kızlar bana dua edin birazdan gorucu gelecekmis, duam kabul mu oldu sizce :) .RABBİM hayırlısını nasip etsin
Canım çok güzel haber hadi inşallah için ısınır. hatta şimdiden söyliyim görmeden direk olumlu bak ve tanımaya çalış. İnşallah dualarımuz kabul olmuştur. Günahsız insan var mı ki canım. Ben de günaha düştüm belki onlara yeterince tevbe etmediğim için dualarım kabul olmuyor. Bir yerden duymuştum özellikle tevbe çok önemliymiş. Mesela erkek arkadaş haram sevdalar çoğu kişinin olmuştur. dedikodu hemen hemen her gün çoğu ortamda oluyor. Ben artık dedikodu yapmamaya çalışıyorum. Gıybet zinadan da kötüymüş. Hepsine tevbe etmeliyiz. Namaz kılmak da çok önemli, nanaz kılmamakta şirke giden yol varmış çok tehlikeli , tabi ince düşününce insanın mantığına hatıyor bunlar..
Bence sen niyet et canım namaz kıkmaya başlayacağım diye inşallah Rabbim nasip eder. Ve zaten bak ne kadar güzel dualar efiyoruz namazın arkasından yapılan dualar çok makbul, namazla taçşandıralım dualarımızı.

FETİH SÜRESİ VE SALAT I TEFRİCİYYE OKUMAMIZ

1. Esrazambak =
2. Frikadelle= 7 fetih + 500 tefriciyye
3. Nisa1234 = 2 Fetih S.+ 100 tefriciyye
4. Turta yagmuru = 10 fetih +
5. Namaria =
6. Lilruba =
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada = 3 fetih +
9. Eminamin 2 fetih +
10. Elanur84 =
11. love_story = 1 fetih + 100 tefriciyye
12. Huyluduygu = 370 tefriciyye + 4 fetih

...................................................................

41 FETIH SURESI
Okunan=29
Kalan= 12

Salatı Tefriciyye (4444# tane)
Okunan: 1070
kalan:3374

200 tefriciye alıyorum inş canım. ..

Bugün gelmediler kızlar heralde haftasonu gelirler ben haftaiçi çalışıyorum ya heralde o yüzden gelmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…