- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.501
Allah yardımcın olsun canım , bakan baksın boşver, oynama kıskandı desin boşver, evlenmedi diye düşünenler kadere inanmıyor mu anlamıyorum ya hiç mi nasip duymadın. Ve bizi eleştiren çocuğundan çıkmasından da mı korkmuyor.. Kafanı rahat tut canım sen Allah sabredenlerle beraber..ayet varBen hep dua ediyorum gelin görmeme gerek yok ki. Bu düğüne gitmesem, babamla kavga edicez gelmiyorsun diye halalarim kuzenlerim kıskandı gelmedi diyecekler. Düğüne gitsem bakışlar hep benim üstümde olacak belki laf sokacaklar .bide kalk hadi sende oyna kısmı var tabi oynasam kocaman kız kalktı oynadı diyolar oynamasam kıskandı diyolar.İşallah bi sıkıntı olmadan atlatilir şu dugun
Canım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla evleniriz hepimiz tek olmadığımı, herşeyin kader olduğunu biliyorum ama gelde bunu çevremdeki lere anlatBirçok kişi seninle aynı kaderi yaşıyor yalnız değilsin. Düğünde yalnız olmadığını yanında olduğumuzu düşün. Ayrıca şöyle düşün benim evliligim geç olacak ama belki en mutlulari ben olacağım. Ha mutsuz da olabilirim Allah gostermesin amma Rabbimin yazdığına da boynum kildan ince. Rabbim ben sana sigindim bana çok güzel bir evlilik, hayırlı bir eş nasip et diye dua et. Unutma
Yağmurdan sonra buyurmus başak
Meyvalar sabırla olgunlasirmis.
Bi de şu söz var sanırım Mevlana hazretlerinindi:
Gecirdigimiz günler hep güneşli olsaydı ekinler yanar kavrulurdu.
Inşallah canım RABBIM sıkıntılarımızı selamete çıkarsın ama çok yoruldum bu durumdanAllah yardımcın olsun canım , bakan baksın boşver, oynama kıskandı desin boşver, evlenmedi diye düşünenler kadere inanmıyor mu anlamıyorum ya hiç mi nasip duymadın. Ve bizi eleştiren çocuğundan çıkmasından da mı korkmuyor.. Kafanı rahat tut canım sen Allah sabredenlerle beraber..ayet var
''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153)
canım ben de geçen haftasonu yaşadım benzer bir durumu.o kadar çok üstüme gelindi ki yeterince uğraşmıyorsun görüştüklerini hemen reddediyorsun diye ama kader diye bir şey var.Biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Allaha bırakıcaz.Zaten başkasına gücümüz yetmiyorCanım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla evleniriz hepimiz tek olmadığımı, herşeyin kader olduğunu biliyorum ama gelde bunu çevremdeki lere anlatkızları evlendi diye üstüme üstüme geliyorlar işallah hiçbir sıkıntı olmadan bu düğün biter
Canım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla evleniriz hepimiz tek olmadığımı, herşeyin kader olduğunu biliyorum ama gelde bunu çevremdeki lere anlatkızları evlendi diye üstüme üstüme geliyorlar işallah hiçbir sıkıntı olmadan bu düğün biter
Ekliyorum canım370 tane okudum tefriciye
Geçmiş olsun canım inşallah yarın da sıkıntısız geçer , evlenen de inşallah ömür boyu mutlu olur.Kına gecesi bitti kızlar :) şükür bi sıkıntı olmadı işallah yarın ki düğünde öyle geçer.ama çok gergindim sanki herkes bana bakiyordu yada bana öyle geliyo.
Amin canım benim işallah evlenenlere mutluluk bekarlara hayırlı kısmet işallahGeçmiş olsun canım inşallah yarın da sıkıntısız geçer , evlenen de inşallah ömür boyu mutlu olur.
Ekliyorum canım Allah razı olsun maşallah sana4 fetih okundu kızlar eklermisiniz
Rabbim hayırlısıyla herbirimize iki cihan saadeti nasip etsin inşallahDüğün de bitti ama psikolojik olarak bende bittimbi tek siz kaldınız yeter birini kabul edin diyen mi, darısı başına diyen mi, bakışıyla cokkkkk şey anlatan mı hepsi bu dugundeydi .Geline baktığımda bol bol dua ettim Furkan suresi 74. Ayeti okudum RABBIM bu süre hürmetine hayırlısıyla evlenip yuva kurmamızı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?