- Konu Sahibi huzurolsun
-
Arkadaslar ne olur benim icinde okuyun esim beni arasin yapaniyorum artik dayanamiyorum agliyorum cok kotu durumdayin
Ne olur banada dua edin canim aciyor
ben de çook duygulandım şu anDua etmek çooook güzel, son 4 günde hayatım çok değişti, allah sonuna kadar hayırlı eylesin
Allah'ıma sonsuz şükürler olsun
allah razı olsun canım allah kabul eylesin cok sevindim ben yaaaaaaaaaaaa
Allah herseyi hakkında hayırlı eylesin insallah hersey güzel olsun
Ne olur banada dua edin canim aciyor
şükürler olsun hamd olsun rabbimize.dualarda bulusmak cok güzel baskalarının dilekleri için dua etmek cok güzel.amin canım allah hayırlı eylesin sonunuzda hayırlı olsun insallah.sevgili peygamberimiz hz muhammed mustafa s.a.v hürmetine insallah sonunuzda hayırlı olsun.hepimiz insallah mutlu olalım
Güzel mutlu huzurlu hayırlı bir ömür sürecek ve hergün allaha sükredecegimiz yuvamıza en yakın zamanda kavusalım insallah.sevenleri allah birbirine hayırlı eylesinAmin amin amin
Insallah canlarim canim aciyor benimle konusmuyor bana gurur yapiyor
amin canımmmmAllah hepimize hem bu dünyada hem de ahirette güzellikler versin, allah sana da sevdiğinle çoooook mutlu olmayı, birlikte hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Amin amin amin
bi başkası için gönülden istemek, bi başkasının senin için dua ettiğini bilmek gerçekten çoook güzel, allah mutluluğumuzu, şükrümüzü eksiltmesin, burdaki isteyen tüm kardeşlerimin de gönlüne göre versin
ınsallah canlarim canim aciyor benimle konusmuyor bana gurur yapiyor
minimanig sen bilgilisin dualarda ben internete boyle birsey okudum 2 rekat namaz kiliyorsun yerinde kalkmadan sesizce bagiriyorsun mesala icinden bagiriyorsun oguz kibariye ara diye ariyormus dogrumuboxle birsey varmi oyle birsey
yapamam canim.. olmuyor cünkü..
yani edecek inancim yok, yani Allaha degil, olacagina inancim yok..
söyle düsün : 1.60 boyundasin, 1.90 olayim diye dua ediyorsun sürekli..
olmayacagini bile bile..
Minimanig sen bilgilisin dualarda ben internete boyle birsey okudum 2 rekat namaz kiliyorsun yerinde kalkmadan sesizce bagiriyorsun mesala icinden bagiriyorsun oguz kibariye ara diye ariyormus dogrumuboxle birsey varmi oyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?