Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ben de çook duygulandım şu an Dua etmek çooook güzel, son 4 günde hayatım çok değişti, allah sonuna kadar hayırlı eylesin
Allah'ıma sonsuz şükürler olsun

şükürler olsun hamd olsun rabbimize.dualarda bulusmak cok güzel baskalarının dilekleri için dua etmek cok güzel.amin canım allah hayırlı eylesin sonunuzda hayırlı olsun insallah.sevgili peygamberimiz hz muhammed mustafa s.a.v hürmetine insallah sonunuzda hayırlı olsun.hepimiz insallah mutlu olalım

Güzel mutlu huzurlu hayırlı bir ömür sürecek ve hergün allaha sükredecegimiz yuvamıza en yakın zamanda kavusalım insallah.sevenleri allah birbirine hayırlı eylesin Amin amin amin

Son düzenleme:
allah razı olsun canım allah kabul eylesin cok sevindim ben yaaaaaaaaaaaa

Allah herseyi hakkında hayırlı eylesin insallah hersey güzel olsun

Amin canımmmm Allah hepimize hem bu dünyada hem de ahirette güzellikler versin, Allah sana da sevdiğinle çoooook mutlu olmayı, birlikte hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Amin amin amin

Ne olur banada dua edin canim aciyor

insallah esinle barısırsınız ve yuvanız bir ömür devam etsin hiç ayrılmayın insallah Allah yardımcınız olsun sizi birbirinize tekrarısındırıp kalplerinizi birbirinize baglasın ve esin sana dönsün insallah.amin amin amin fatiha ve ihlas okudum canım

Son düzenleme:

Bi başkası için gönülden istemek, bi başkasının senin için dua ettiğini bilmek gerçekten çoook güzel, Allah mutluluğumuzu, şükrümüzü eksiltmesin, burdaki isteyen tüm kardeşlerimin de gönlüne göre versin

Insallah canlarim canim aciyor benimle konusmuyor bana gurur yapiyor

hergün 286 YA RAUF CELLE CELALÜHÜ
232 YA KEBİR C.C
YA VELİYY C.C 46 KEZ
YA EVVEL C.C 37 KEZ
YA ALLAH YA VEDUD YA CAMİ C.C. 1000
YA MANİ C.C 161 KEZ
YA HAKİM C.C 78 KEZ
YA KERİM C.C 270 KEZ
YA KADİR C.C 100 KEZ
YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM 1100 DEFA OKU CANIM HER GÜN ADETLİYKENDE OKUNUYOR

Son düzenleme:

amin canım insallah dua kardesiyiz birbirimiz için varız burda insallah hepimizin duaları kabul olsun insallah.dualarda yüreklerde bulusuyoruz allah görüyo bunu.insallah ellerini acıp birbiri için dua eden tüm arkadaslarımızdan allah razı olsun hepinizi cok seviyorum

Minimanig sen bilgilisin dualarda ben internete boyle birsey okudum 2 rekat namaz kiliyorsun yerinde kalkmadan sesizce bagiriyorsun mesala icinden bagiriyorsun oguz kibariye ara diye ariyormus dogrumuboxle birsey varmi oyle birsey

minimanig sen bilgilisin dualarda ben internete boyle birsey okudum 2 rekat namaz kiliyorsun yerinde kalkmadan sesizce bagiriyorsun mesala icinden bagiriyorsun oguz kibariye ara diye ariyormus dogrumuboxle birsey varmi oyle birsey

canım dediğini ilkkez duydum estagfirullah canım bilgili degilim tam tersi acemiyim hatta.üstteki yazdıgım siteden (MUTLULUGUNSİFRESİ.COM)ögrendim okudum dedigim gibi güzel bir site mutlaka girip bir bak.SANA YARDIMCI OLACAKLARDIR ORDA...DERDİ VEREN ALLAH İNSALLAH DERMANINIDA VERİR

Son düzenleme:
yapamam canim.. olmuyor cünkü..
yani edecek inancim yok, yani Allaha degil, olacagina inancim yok..
söyle düsün : 1.60 boyundasin, 1.90 olayim diye dua ediyorsun sürekli..
olmayacagini bile bile..

duanın kabul olmaması diye birşey söz konusu değildir sen kendini nasıl şartlarsan karşılığını öyle alırsın sen ilk önce bir inşirah suresi okuda kalbin ferahlasın kalbin ferahlayınca inancında belki oluşur olacağına dair...

dünyada karşılığı verilmezse ahirette verilir karşılığı yada başına gelecek kötü bir şeye set olur... hiç bilemezsin hem rabbim kabul etmiyeceği duayı ettirmez kuluna

biz en hayırlı yoldan cabalıyoruz yoksa konu evlilikse 3 güne bakar adam bulup evlenmek ama bunun iki yönlüsüde var sırf dünya için değil yani...

Minimanig sen bilgilisin dualarda ben internete boyle birsey okudum 2 rekat namaz kiliyorsun yerinde kalkmadan sesizce bagiriyorsun mesala icinden bagiriyorsun oguz kibariye ara diye ariyormus dogrumuboxle birsey varmi oyle birsey

Ben onu denemiştim telapatik olmak lazım onunlada valla çok şey denedim oldu düzeldide ama kısmetin değilse olmuyor be ....
kolundan tutmayıp oturtmayan adam için birşey yapasım gelmiyor
sende bir düşün istersen

Hümeyracım okudum canım senin için Allah'ım sevdiğini hakkında hayırlı eylesin, sizi birbirinize hayırlısıyla nasip eylesin, mutlu, huzurlu bir yuvanız, hayırlı evlatlarınız olsun inşallahhh. Amin amin amin

Benim arkadasimin arkadasi daxisin kizana yapmis gercekten kiz daha obur odaya gecmeden aramis cocuk onu ya rica etsem benim icinde yaparmisin lutfen rica etsem ben namaz kilmaxi bilmixorum lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…