- Konu Sahibi huzurolsun
-
Arkadaslar ne olur benim icinde okuyun esim beni arasin yapaniyorum artik dayanamiyorum agliyorum cok kotu durumdayin
Merhaba kizlar..
Merak ettigim bisey var , sadece sormak istiyorum..
Dua ettiginiz kisiler gercekten hayirli bir es'le evlendi mi veya hayatina hayirli biri girdi mi ?
Hep derler dua edin diye, o yüzden merak ettim..
Arkadaslar ne olur benim icinde okuyun esim beni arasin yapaniyorum artik dayanamiyorum agliyorum cok kotu durumdayin
canım daha yeni dua etmeye basladık ama olumlu gelişmeler oluyor takdir Allahın
insallah kabul olur dualarımız
okumaya basliyorum simdi ben bugununkunu rabbim hepimizin dualarini en kisa zamanda kabul eylesin bizi sewdiklerimizden ayirmasin yarabbim amin .
ne güzel.. bende isterim hayirliysa hayatimda birini olmasini.. ve tabi hayirli bir zamansa..
ama hic dua edemiyorum.. cünkü dua etsemde olmayacakmis gibi geliyor..
simdiye kadar olmadi, bundan sonra nasil olacak diye düsünüyorum..
sen duanı et canım takdir Allahın hem bilemezsin ne olacagını.sen bastan ümitsizliğe kapılmıssın herseyden büyük Allahın var bunu unutma ...dualarımıza katılabilirsin.insan dua etmeyince büyük bir boslukta oluyor.hayat bos geliyor.ama sen duana bi basla insallah gerisi gelir...
yapamam canim.. olmuyor cünkü..
yani edecek inancim yok, yani Allaha degil, olacagina inancim yok..
söyle düsün : 1.60 boyundasin, 1.90 olayim diye dua ediyorsun sürekli..
olmayacagini bile bile..
canım Allah büyük sen duanı et gerisini Allah a bırak.yapacagın dualar ahirette kabul olacak bu dünyada kabul olmasada.sen sanmaki kabul olmuyor.ayrıca bilemezsin ümitsizliğe kapılma.Allah duada ısrarcı olanı severmiş...sen vazgecersen olmadı die olmaz.vazgecmeyeceksin.
canım sana tek diyecegim duanı et ve Allah a bırak.insallah dualarından sonra güzellikler olmaya baslayınca beni anlayacaksınkücük bir yerde yasiyorum ve karsima cikacak bana uygun yasta biri yok burda
belkide bu yüzden inancim yok..
ama cok güzel seyler söylüyorsun.. keske icimden gelse bu konuda dua etmek..
neyse canim daha fazla uzatmayayim.. sagol güzel düsüncelerin ve tavsiyelerin icin :)
Canlarımmm Allah razı olsun bana dua edenlerden sizi gerçekten çok ama çoook seviyorum Allah dualarınızın karşılığını size katt kattt versin, her türlü güzellik sizlerle olsunnn Akşama kadar sıkıntılıydım epey stres yaptım heralde ama akşam gayet güzel geçti dualarınız sayesinde, aşık olabileceğimi, sevebileceğimi, iyi anlaşabileceğimi hissettim, Allah hayırlardan ayırmasın bizi
kuzum sunları yap
100 YA KADİR C.C sevgi için
161 YA MANİ C.C Allahım aramızdaki engellere mani ol die dua et
102 YA AZİM C.C sevgi için
46 YA VELİYY C.C huzurlu yuva nasip et de
1000 YA ALLAH YA VEDUD YA CAMİ C.C sevgi için sevmesi için seni
37 YA EVVEL C.C sorunların cözümü için
10 YA RAUF C.C yumusatmak için
232 YA KEBİR C.C sevgi bagını güclendirmek için
BUNLARI OKU CANIM GİTMEDEN ÖNCE BİDE 51 ADET BESMELE OKU.YANINDAYKEN YA VELİYY C.C OKU İÇİNDEN
DUALARIMIZ SENİNLE İNSALLAH HERSEY GÜZEL OLUR SENİN İÇİN YASİN OKUYACAGIM KUZUM
senin için dua ettim canım.. inşallah her şey gönlünce olur.. istediğin hakkında hayırlı olur buluşmanız çok gzl geçerrr
aybirgencim senin için dua ettim Yasin okudum insallah güzel gecmiştir görüsmen güzel haberler bekliyoruz canım insallah güzel haberlerle gelirsin amin amin amin
aybirgencim cok merak ettim seni Allah her daim yardımcın olsun
amin amin amin...hiiiiiiiiiiiii aybirgen cokkkkk sevindim cokkkkbizde seni cok seviyoruzzzz
ayyyyyyyyyyyy Allah dualarımızı kabul eylesin hadi hayırlı ugurlu olsun insalalhhhhhhhhh
dualarımızın meyvalarını almaya basladık.hadi insallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimize.Allah büyük..
cok duygulandım canım dualarımıza devam edelimmmmmmmmmmm
canlarımmm güzel insanlar ben de sizin için yasin okuyup dua edicem birazdan, içimden geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?