- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.641
Peygamber Efendimizin sav şefaatine nail olmak için duasıyla okuyabiliriz70 000 salavat okuyalim ama bunu evlilik duasi olarak okumayalim. Baska bir dua okuyalim bunla birlikte
evet bencede bu dua ileokuyalim. Evlilik duasi olarakta baska birsey okuyalimPeygamber Efendimizin sav şefaatine nail olmak için duasıyla okuyabiliriz
Kızlar geçen hafta gelen goruculer bugün aramış cumartesi günü geliyorlar çocukta gelecekmis.annem evde bi birbirinizi görün ondan sonra dışarda bulusursunuz dedi o yüzden eve geliyolar :)
:) hahaha .hayırlısıysa olsun yoksa hiç gelmesinler bileUygundur efenim :) inşallah hayırlısı ile olur bu iş. Burada duaların kabul buyutuldugunu görmek çok güzel bişey.
bir hafta boyunca hergun furkan suresinin 74 uncu ayetini okuyalim ve Ya fettah okuyalim mi 489 kez sirayla her arkadasimiza. br gunde bitsin ama
bir haftayi 7 kisiyi gecmiyoruz diye soyledim. Hergun birimize 7 ser kez okuyalim, ya fettah ile birlikte. Liste yapalim mi?Bir hafta boyunca değil de hepimiz her gün özellikle farz namazlarindan sonra bu duayı okursak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Canim hadi hayırlısı. .. nasıl heyecan vardı şimdi sende... hiç gormusmuydun daha önce foto felan...:) hahaha .hayırlısıysa olsun yoksa hiç gelmesinler bile
1000 Salavat ta ben alıyorum kızlar. ..70.000 salavat
1)nisa1234 ...........1100
2)esrazambak......100
3)frikadelle...........1000
4)love-story...........1000
5)
6)
ayrica bunu okuyalim mi
Evlenmek ve hayırlı bir eş için Furkan Suresi 74.ncü ayeti kerimesi 7-21 yada 41 defa okunmaya devam edilir.
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”
Yok canım heyecanlı değilim :) ama nasıl biri merak ediyorum. Fotoğrafını falan görmedim ilk defa yarın gorusucez :) .bana dua edin kızlar hayirliysa olsun diye :)Canim hadi hayırlısı. .. nasıl heyecan vardı şimdi sende... hiç gormusmuydun daha önce foto felan...
Yok canım heyecanlı değilim :) ama nasıl biri merak ediyorum. Fotoğrafını falan görmedim ilk defa yarın gorusucez :) .bana dua edin kızlar hayirliysa olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?