Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Tefriciye alıcaktım bitirdik sanıyorum.. Şimdi ne okuyoruz?? Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah cümleten hayırlı günler

70.000 salavat
1)nisa1234 ...........100
2)esrazambak......100
3)
4)
5)
6)

Kızlar geçen hafta gelen goruculer bugün aramış cumartesi günü geliyorlar çocukta gelecekmis.annem evde bi birbirinizi görün ondan sonra dışarda bulusursunuz dedi o yüzden eve geliyolar :)

Uygundur efenim :) inşallah hayırlısı ile olur bu iş. Burada duaların kabul buyutuldugunu görmek çok güzel bişey.

70.000 salavat
1)nisa1234 ...........1100
2)esrazambak......100
3)frikadelle...........1000
4)love-story...........1000
5)
6)
ayrica bunu okuyalim mi
Evlenmek ve hayırlı bir eş için Furkan Suresi 74.ncü ayeti kerimesi 7-21 yada 41 defa okunmaya devam edilir.

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”

Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”

bir hafta boyunca hergun furkan suresinin 74 uncu ayetini okuyalim ve Ya fettah okuyalim mi 489 kez sirayla her arkadasimiza. br gunde bitsin ama

Bir hafta boyunca değil de hepimiz her gün özellikle farz namazlarindan sonra bu duayı okursak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Furkan suresi 74. Ayet (7 kez) ve 489 Ya Fettah

“Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”

1) neyisada............
2)nisa1234............

1000 Salavat ta ben alıyorum kızlar. ..
peki bitirince duasını nasıl yapıyoruz...Mesela 70.000 bitince bagislanmasi gerekiyor ya ben eksik birsey yapmayayim diye sormak istedim

Canim hadi hayırlısı. .. nasıl heyecan vardı şimdi sende... hiç gormusmuydun daha önce foto felan...
Yok canım heyecanlı değilim :) ama nasıl biri merak ediyorum. Fotoğrafını falan görmedim ilk defa yarın gorusucez :) .bana dua edin kızlar hayirliysa olsun diye :)

Yok canım heyecanlı değilim :) ama nasıl biri merak ediyorum. Fotoğrafını falan görmedim ilk defa yarın gorusucez :) .bana dua edin kızlar hayirliysa olsun diye :)

Allah hayırlısıyla olumlu bir şekilde sonuçlandırır inşaAllah (amin)

bol şanslar :) darısı da bizim başımıza.. sende bize dua et :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…