- Konu Sahibi huzurolsun
-
Benim arkadasimin arkadasi daxisin kizana yapmis gercekten kiz daha obur odaya gecmeden aramis cocuk onu ya rica etsem benim icinde yaparmisin lutfen rica etsem ben namaz kilmaxi bilmixorum lutfen
Benim arkadasimin arkadasi daxisin kizana yapmis gercekten kiz daha obur odaya gecmeden aramis cocuk onu ya rica etsem benim icinde yaparmisin lutfen rica etsem ben namaz kilmaxi bilmixorum lutfen
Ben niye yokkum kizlar benim cok ihtiyacim var
ben niye yokkum kizlar benim cok ihtiyacim var
benim arkadasimin arkadasi daxisin kizana yapmis gercekten kiz daha obur odaya gecmeden aramis cocuk onu ya rica etsem benim icinde yaparmisin lutfen rica etsem ben namaz kilmaxi bilmixorum lutfen
Ne olur banada dua edin canim aciyor
yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby-Hümeyra (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)
4-masumyüzlüce (için 24.08.2013)
5-minigmanig-Duygu (için 25.08.2013)
6-dreamer22 (için 26.08.2013)
7-nur_44 (için 27.08.2013)
8-fulya1234 (için 28.08.2013)
9-pozitiff3 (için 29.08.2013)
okunacaklar
1)313 ayetel kürsi (herkes 35 er tane okuyacak, kendi günü olan 33 okuyacak)
2)41 er tane salatı tefriciye
3)evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
“rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.vecalna lil muttekine imama” (41 er defa okuyabiliriz.)
meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (furkan-74)
4)kün feyekün duası (1 er tane)
canımm bunu görünce ne geldi şimdi aklımabi arkadaşımız burda adet olmuş ayet-el kürsiyi okuyamayacaktı bende onu merak ediyodum kim okıcak diye bi de baktım kendisi için okunacak ayet el kürsi sayısına ben 63 görmüştüm meğer 33 müş bugün okunacak arkadaşımızın ayet el kürsi sayısını unutmadan paylaşalım kızlarr benim için duayı okuyan herkese çoook teşekkürler sizleri seviyorumm bu arada bişey sorucam kızlarr kün fe yekun duasını herkes kendine mi okuyacak?
Canlar dualarınızı esirgemeyin, uzaktan geldiği için bugün yine görüşücez. Dua edenlere Allah kat kat güzelinii versin
Canlar dualarınızı esirgemeyin, uzaktan geldiği için bugün yine görüşücez. Dua edenlere Allah kat kat güzelinii versin
Çözülmez düğümleri çözen salavat diye anılıyor bu salavat.Her türlü olmazı oldurur denilmektedir.Deneyin arkadaşlar ne kaybedersiniz olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz.
Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir.
Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür.Abdestsiz de tabi olabilir ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir.
Maddi manevi sıkıntılar
Evlilik isteği
Rızık için
Huzur ve mutluluk için
Hastalık için
Her hangi bir istek için
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
inşallahhh kavuşuruz kısmetlerimizee.... :123Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.YA ERHAMERRAHİMİN
ALLAHIM NOLUR YARABBİM ŞU KULLARININ SANA İHTİYACI VAR NOLUR ALLAHIM BİZLERİDE HAYIRLI YUVAMIZA KAVUSTUR SEVENLERİ BİRBİRİNE HAYIRLI EYLE DİGER ARKADASLARADA HAYIRLI KISMETLERİNİ EN YAKIN ZAMANDA KARŞILARINA ÇIKAR ALLAHIM
Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
AMİN AMİN AMİN
1-assia_baby-Hümeyra (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)
4-masumyüzlüce (için 24.08.2013)
5-minigmanig-Duygu (için 25.08.2013)
6-dreamer22 (için 26.08.2013)
7-nur_44 (için 27.08.2013)
8-fulya1234 (için 28.08.2013)
9-pozitiff3 (için 29.08.2013)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?