Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım benim isinmayinca konuşmak gelmez insanın içinden biliyorum. ..hiç yüzyüze gorustun mü. ..
huyu suyu nasıl biliyor musun...
Canım şöyle oldu. Bir arkadaşım 2 yıl kadar oldu gorusmuyorduk (evli bu arkadaşım) bigün msj attı merkeze geliyorum seni çok özledim gelirsen görüşelim diye.bende tamam dedim, Buluştuk. Biraz sonra eşi ve kayını geldi .ben bişeyler olduğunu anladım tabi.bire bir konuşmadık hiç.sonra eve geldim ben, arkadaşım aradı , seni çok beğenmiş görüşmek istiyor senle dedi. Ben de yok dedim görüşmek istemedim. 4 -5 ay geçti hala soruyormus arkadaşıma ne diyo bir defa konuşalım falan diyormus. Bende "tamam ver numaramı ama bu evet demek değil "dedim.ogle arasında aradı ama konuşmak bile istemedim(daha doğrusu konuşması fena değil ama. gıcık olurum bu kelimeye ama "elektrik alamıyorum" galiba yinede hayırlıysa nasip olsun insallah yoksada benden uzak olsun. ....

tşk ederim eğer toplu duaya başlayacaksanız ben katılabilirim . tefriciye, ya da tevbe suresi 129. ayetinin okumaları gibi. bilginize.

bu arada toplu dua listemiz başlıyor ,ayetel kürsi okumaları. bilginize katılmak isterseniz eğer. hak yemek olmasın ama belki ihtiyacı olanlar vardır diye belirttim. iyi günler

anlıyorum canım seni benzer durumları duyguları yaşadım. .. Elektrik denilen şey önemli bence yani evlilik programlarindan sonra çirkin bir hal almış olsada...
karşına çıkan insana karşı ilk izlenim ilk duygu önemli... ama kader planında ne gizli bilmiyoruz. ..
mesela benim tüm arkadaşlarım evli...
bazen takılıyorum nasıl evlendiniz diye...
çoğu valla hayatta evlenme bu adamla demiştim 2 ay sonra aşık oldum diyenler var...
mesela ben anlayamıyorum ilk görüşmede içim isinmayinca adım atamuyorum. ..
ama işte olunca oluyor yada kader Hayır dedirtmiyor. ..
üzme kendini canım dua ediyoruz inş hersey güzel olacak hayırlısı olsun... istersen biraz tanı sonra karar ver...
yalnız değilsin buralardayiz yaz canım. ..

Simdilik görüşüyoruz ama çok umut vermemeye çalışıyorum çünkü olmazsa onun vebali var, ama her zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum ben. ...

Simdilik görüşüyoruz ama çok umut vermemeye çalışıyorum çünkü olmazsa onun vebali var, ama her zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum ben. ...

canım yüzyüze görüşmeden elektrik alamadım deme, hiç belli olmaz, lilruba haklı, benim de birçok arkadaşım ilk görüştüğümüzde asla evlenmem dediği adamlarla evli, biz kadınlar ısınabiliyoruz, erkeklerin ısınması daha zor, bırak o seni senin onu sevdiğinden daha çok sevsin, böylesi daha iyi.
elektrik alamama sebebin bilinçaltındaki bir sorun veya vesvese olabilir. hemen hayır deme.

kısmet zaten, sen hayır diycem diye gidersin, bir bakarsın nişan tarihini konuşuyorsunuz
hakkınızda hayırlısıysa Allah güzel gösterir zaten.

yine de sen bilirsin ama şöyle düşün, 35 yaşında bekar olsan ve bu adam karşına çıksa, yine de hayır der miydin ?

Bilmiyorum canım ama hiç isinamiyorum .bide anlamadığım hiç msj atmıyor, facesi açık ordan yazıyor hep .

Bilmiyorum canım ama hiç isinamiyorum .bide anlamadığım hiç msj atmıyor, facesi açık ordan yazıyor hep .
Canım yazdıklarını okudum. Anlıyorum seni çook çok hem dr. Ben de yaşadım, dedin ya neden faceden yazıyor diye herşeyi gözüne batıyor tuhaf geliyor eminim. benimki de hiç aramıyordu sabah günaydın akşam iyi geceler yazıyodu bsadece :) ama arkadaşın da dediği gibi evli bayanlardan eğer aşk çok erken çok severek bir evlilik değilse üniden filan, başta ıyy dedim sonra şimdi evliyim ve çok seviyorum cümleleri uçuşuyor. Kadınlar seviyor galiba, bi de çocuk iyiyse ve sen ısınmamışsan hala bu çocuk doğru kişi oluyor gördüğüm:) kadınlar bizi uğraştıran ve daha havalı tipleri seviyoruz genelde:)

Ben çok kararsız biriyim,istiyorum ki biri (özellikle annem) bence iyi kızım bi düşün.bu cümleyi duysam belki birini kabul edicem. Birde Bu çocuğun tipini mi sevmedim anlamıyorum fotoğrafı var facede görmek bile istemiyorum .aradığında konuşmak istemiyorum, msj yazıyor faceden(bu tuhaf geliyor zaten) ordan konuşurken sıkılıyorum bi bahane bulup çıkıyorum, bunlardan anladığım olmayacak bu iş

Yüz yüze bir görüşün en kisa zamanda. O zaman net kararınızı verirsiniz

Canım bir istihare yapsan belkı aklında netleşir en azından

Canım gerçekten bir yüzyüze görüşün derim şans ver derin, sabret bakalım ablıyorum seni miden bulanıyor gibi oluyor, fotoları gıcık geliyor, ama zamanla değişebilir gözübde. Olmazsa nolcak artık bırakırsın zamana. Annen gördü mü çocuğu?

Kızlar gece kalktım teheccüde dua ettim ama namaz kılnadan yattım ya bu gece kalkıp yine namaz kılacağım bu sefer nokur kusuruma bakmayın nasıl uyuyakaldım ya namazı kılamadan..

Kızlar gece kalktım teheccüde dua ettim ama namaz kılnadan yattım ya bu gece kalkıp yine namaz kılacağım bu sefer nokur kusuruma bakmayın nasıl uyuyakaldım ya namazı kılamadan..

Canım bu gece ben regli olduğumdan kilamicm zaten. Ama kalkıp dua edicem

Canım çocukla aynı ilde değiliz, yaklaşık 15 saatlik bi mesafe var aramızda yüzyüze görüşmemiz bir kaç ayı bulur, birde ben ilgi görmek istiyorum ama bu bugün hiç aramadi beni sabah yine faceden Günaydın msj ı atmış ondan sonra ne aradı ne sordu boyleleri hep beni bulur

Ah ah böyleleri beni de buluyor canım acaba bu erkekler belli yaştan sonra genellikle böyle mi sabah günaydın, arada bişey yok gece oniki gibi iyi geceler bitti. Aynen bu tiple karşılaştım aileme kalsaydım çoktan onunla evliydim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…