Hayırlı eş için birlikte dua edelim

hayırlı kandiller canım benim ben dün gece kalktım sahur yapmadan önce kıldım . İnşallah bu akşamda kalkabilirim bende dua ettim herkes için hayırlısı neyse o olsun diye

Bu gece kalkmak daha önemli canım. Duaların reddedilmedigi 5 geceden biri. Iyi değerlendirelim inşaallah

amin inşallah 'Secdede Son Nefes' diye bi kitap var Halit Ertuğrulun okudunuz mu bilmem ama harika bi kitap secdede geçen bi ömrü anlatıyor
Okumadim da canım yakinda kurani kerim in tefsirine başlıcam. O kadar çok kitap okuduk ki , ders kitapları, romanlar, hikayeler vs. Ama hangimiz asıl kitabın tamamini okudu?

Okumadim da canım yakinda kurani kerim in tefsirine başlıcam. O kadar çok kitap okuduk ki , ders kitapları, romanlar, hikayeler vs. Ama hangimiz asıl kitabın tamamini okudu?
haklısın ben başlayıp bırakıyorum hep bi ara ofisteyken bi sure okuyayım her gün diye düşünmüştüm ama açık olduğum için olmaz diye yapmadım

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar, 3 aylarda hazirlik yapalim, manen temizlenelim, hatimlere simdiden baslayalim ki oructa birden bire alistik alusiyoruz derken, ay bitiyor,
Allah hayirlisiyla Ramazana eristirsin bizleri

SA kızlar regl sebebiyle ayrı kaldım ama bu gece inşallah bomba gibi başlayalım ne dersiniz. Hayırlı kandiller hepimize dua edelim.
Bu arada salavatımız vardı onu ekliyorum

70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........2.100
2)esrazambak......4.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........4.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000

Okunan= 28.800
Kalan=41.200

İyi geceler kızlar
1000 tane salevat aldım.
Mübarek günler dün çok dua ettim sizlerede kadınlar kulübündeki bekar arkadaşlarımı da diye ekledim
Ekliyorum salavatı canım

Herkese hayırlı kandiller. ..
ben hâlâ özel gunumdeyim
böyle günlerde üzülüyorum. ...
dualarimiz kabul olsun inş. ..

Kızlar ne zamandır çok durgunlasti burası artık dualara başlasak diyorum yoksa ben ayrilicam aranizdan çünkü ne zamandır düzenli devam etmiyoruz

Bi de ben artık her cuma gecesinde teheccüde kalkacağım ve hacet namazı kılacağım.

Kızlar Rabbim e sonsuz şükürler olsun direksiyon sınavını geçtim . Öyle çok dua ettim ki. 313 ayetel kürsi okudum. Regaip te çok dua ettim. Bazı olumsuzluklara rağmen gecmisim. Kızlar bu Allah ın kudreti mucizeydi aslında gecmem çünkü dalginliklarim oldu kullanırken.

Rabbim dualari kabul ediyor kızlar işte kanıtı size. Çok dua edelim çoook. Ha bu arada ehliyeti aldım sırada ingilizce ve müzik aleti kursları var :) yuppiii

Rabbim dualari kabul ediyor kızlar işte kanıtı size. Çok dua edelim çoook. Ha bu arada ehliyeti aldım sırada ingilizce ve müzik aleti kursları var :) yuppiii
Canım benim Rabbim dualara cevap veriyor eğer hayirliysa nasip ediyor yok hayırlı değilse seni mutlu edecek başka bişey nasip ediyor. Mesela bana araba almayı nasip etti :) çok şükür, işallah birgün yuva kurmamızı da nasip eder :)

Canım bizim çok dua edecegimizi Rabbim evvelden biliyordu ya kaderlerimize insaALLAH hayırlı salih eşler yazmıştır. Biz ümitsiz olmayalım yeter ki

arkadaslar hepimize toplu olarakmi okuyacagiz. DIger turlu uzun surer. Hepimizin duasi ayni, toplu okursak bende varim

Hayır canım herkes kendine okuyacak ve gün gün yazacak okuyup okumadigini buradan birbirimizi takip edip destek olacağız.

Toplu olarak değil de kişinin kendine okuması daha makbul bazı dualar bence. Mesela 313 ayetel kürsi, 41 yasin, 4444 salavatı tefriciye...

Misal Cübbeli ahmet hoca hapisten çıkmak için 4444 salavatı tefriciye yi kendi başına okumuş ve çıkmış. Bu gibi dualar ne eksik ne de fazla okunmaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…