- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.921
hayırlı kandiller canım benim ben dün gece kalktım sahur yapmadan önce kıldım . İnşallah bu akşamda kalkabilirim bende dua ettim herkes için hayırlısı neyse o olsun diye
inşallah kalkabilirim . tesbih namazı kılmayıda ihmal etmeyin canım benimBu gece kalkmak daha önemli canım. Duaların reddedilmedigi 5 geceden biri. Iyi değerlendirelim inşaallah
Okumadim da canım yakinda kurani kerim in tefsirine başlıcam. O kadar çok kitap okuduk ki , ders kitapları, romanlar, hikayeler vs. Ama hangimiz asıl kitabın tamamini okudu?amin inşallah 'Secdede Son Nefes' diye bi kitap var Halit Ertuğrulun okudunuz mu bilmem ama harika bi kitap secdede geçen bi ömrü anlatıyor
haklısın ben başlayıp bırakıyorum hep bi ara ofisteyken bi sure okuyayım her gün diye düşünmüştüm ama açık olduğum için olmaz diye yapmadımOkumadim da canım yakinda kurani kerim in tefsirine başlıcam. O kadar çok kitap okuduk ki , ders kitapları, romanlar, hikayeler vs. Ama hangimiz asıl kitabın tamamini okudu?
Ekliyorum salavatı canımİyi geceler kızlar
1000 tane salevat aldım.
Mübarek günler dün çok dua ettim sizlerede kadınlar kulübündeki bekar arkadaşlarımı da diye ekledim
o da Allahtan gelen bir şey canım benim . zikirlerinle Allaha yakın olabilirsinHerkese hayırlı kandiller. ..
ben hâlâ özel gunumdeyim
böyle günlerde üzülüyorum. ...
dualarimiz kabul olsun inş. ..
Canım bence olur hemen listeyi oluşturup başlayalım41 yasine ve furkan 74 ayetine başlayalım mi?
Şöyle düşündüm herkes kendisine 41 yasin okuyacak ve her okuduktan sonra furkan 74 ayetini okuyacak hemen arkasından.
Tamam.Canım bence olur hemen listeyi oluşturup başlayalım
Canım benim Rabbim dualara cevap veriyor eğer hayirliysa nasip ediyor yok hayırlı değilse seni mutlu edecek başka bişey nasip ediyor. Mesela bana araba almayı nasip etti :) çok şükür, işallah birgün yuva kurmamızı da nasip eder :)Rabbim dualari kabul ediyor kızlar işte kanıtı size. Çok dua edelim çoook. Ha bu arada ehliyeti aldım sırada ingilizce ve müzik aleti kursları var :) yuppiii
Canım benim Rabbim dualara cevap veriyor eğer hayirliysa nasip ediyor yok hayırlı değilse seni mutlu edecek başka bişey nasip ediyor. Mesela bana araba almayı nasip etti :) çok şükür, işallah birgün yuva kurmamızı da nasip eder :)
arkadaslar hepimize toplu olarakmi okuyacagiz. DIger turlu uzun surer. Hepimizin duasi ayni, toplu okursak bende varim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?