- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.141
fazlasıyla yoğun ve firmada büyük olunca daha da sıkı oluyor :)inşaallah canım hakkımızda hayırlı neyse o olsun. maşallah senin işinde çok güzell evet insan arada bir nefes almak istiyor her meslekte öyle ama özel sektör biraz daha yoğundur sanırım.
amin canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin içinarkadaşlar Rabbim neyi dilerse o olur sıkmayın tatlı canınızı hakkımızda neyin hayırlı neyin şer olduğunu biz bilemeyiz gönül hemen oluversin istiyor ama herkes için aynı yaşta olmuyor evlilik. imtihan dünyasındayız elbet bir şeylerle sınanıcaz. herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor.
Rabbim dünyamız,dinimiz, ahiretimiz için hakkımızda hayırlı kolay ve güzel olanı nasip etsin inşaallah
Her konuda genelde ben olumsuz düşünürüm olumlu olursa çok güzel oluyor olumsuz olursada zaten öyle düşünüyordum deyip geçiştiriyorum
Rabbime bin şükür bencede güzelHaha.
Guzel taktik.
Bendede vardir o.
Stressliysem olucak en kotu senaryoyu cizerim kafamda.
Mesela sinavlarda felan.
Sonra en kucuk olumlu seyde bile sevinirim.
Hayattta hep mutlu olmayi ogreniyosn boyle.
Hayat guzel yaa
Kizlar dualaeiniz kabul olsun. Beni de araniza alirmisiniz?
Allahım şöyle helal süt emmiş boylu poslu bir adam nasip eyle
Rabbim Ol derse her şey olur O'na güvenin O'na inanın imanınızı ümidinizi sakın yitirmeyin evlilik bu dünya ahiret bütün hayatımızı etkileyecek. içinize sinmeyen birine sadece evlenmek için evet denilmiyor işte kendinizi suçlamayın mümkün oldukça etrafınızdakilere de takılmayın evet kolay değil hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri ama nasip edecek olan Rabbim değil mi? siz bol bol dua edin inanarak eğer nasibimizde evlenmek varsa zamanı gelince olacaktır. şu mübarek zamanlarda Rabbim tez zamanda bütün sıkıntılarınızı gidersin bunca zamandır beklediğinize deyecek içinize sinecek dünya ahiret mutluluğu yaşayacak bir eşiniz olur inşallaaah amin :)Ben kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım yıl olarak 31 hattabir kamu kurumunda memurum evliliği çokkkkk istememe rağmen kısmet olmadı şimdiye kadar.beni isteyenler ya maaşım için istedi beni ya ailesinin durumu iyi deyip istedi. Kuzenime istemişlerdi çok çok iyi bir insan olduğunu bildiğim halde kuzen olduğumuz için Hayır dedim.sonra çıkan hiçbir kısmetimle olmadı.gecen sene biriyle tanıştım çok sevdim deli gibi sevdim olmadı fikirler uymadı ayrıldık, ayrıldıktan 7 -8 ay sonra bi mesaj attı tanimadim hatta onun olduğuna ihtimal vermedim. O mesajla bana iftira bile etti şükür Rabbime nasip etmediği için.
En büyük pismanligim bizim kurumda çalışan birine istediler beni kadrolu işçiydi.aynı kurumdaydik ama görücü usulüyle tanıştık o beni görüyormuş ama ben ilk defa görmüştüm aracı olan kişi çok övdü çocuğu."ondan sana bir zarar gelirse, onun değil, gel benim yakama yapış"dedi o kadar övgü dolu sözler söyledi , Buluştuk gobekli, kaba, hatta biraz görgü eksikliği vardı olmaz dedim , annem ısrarla kabul et dedi olmaz dedim .çok iyi bir eş olurdu eminim çok iyi bir baba olurdu ama sevemezdim onu (çok özür dilerim ama utanirdim belki ondan, arkadaşlarımın ,akrabalarımın yaninda) benden ayrıldıktan sonra başka biriyle nişanlandı ve evlendi .şimdi en büyük hatam bu teklifi kabul etmemek oldukısmet değilmiş ....ama hayırlı olsa RABBİM güzel gösterirdi nasip ederdi, şimdi nerdeyse hiç görücü gelmiyor bana bana gelen goruculer in nerdeyse hepsi evlendi RABBIM bana da ve isteyen herkese de nasip etsin isallah..........
Inşallah canım amin :) ümidimi hiç yitirmedim (çok şükür )Rabbim Ol derse her şey olur O'na güvenin O'na inanın imanınızı ümidinizi sakın yitirmeyin evlilik bu dünya ahiret bütün hayatımızı etkileyecek. içinize sinmeyen birine sadece evlenmek için evet denilmiyor işte kendinizi suçlamayın mümkün oldukça etrafınızdakilere de takılmayın evet kolay değil hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri ama nasip edecek olan Rabbim değil mi? siz bol bol dua edin inanarak eğer nasibimizde evlenmek varsa zamanı gelince olacaktır. şu mübarek zamanlarda Rabbim tez zamanda bütün sıkıntılarınızı gidersin bunca zamandır beklediğinize deyecek içinize sinecek dünya ahiret mutluluğu yaşayacak bir eşiniz olur inşallaaah amin :)
Canım benim şimdi 70.000 salavat okuyoruz az kaldı bitmesine, daha sonra yeni dualar okuycaz liste olusturup elbette katilabilirsin :) aramıza hoşgeldin :)listeye yeni isim ekliyor musunuz bende katılabilirim :)
Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş Rabbim senin nasibinide çıkaracaktır karşına en hayırlısından tez zamanda sana eş bizede adam gibi bi enişte nasip etsin RabbimBen kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım yıl olarak 31 hattabir kamu kurumunda memurum evliliği çokkkkk istememe rağmen kısmet olmadı şimdiye kadar.beni isteyenler ya maaşım için istedi beni ya ailesinin durumu iyi deyip istedi. Kuzenime istemişlerdi çok çok iyi bir insan olduğunu bildiğim halde kuzen olduğumuz için Hayır dedim.sonra çıkan hiçbir kısmetimle olmadı.gecen sene biriyle tanıştım çok sevdim deli gibi sevdim olmadı fikirler uymadı ayrıldık, ayrıldıktan 7 -8 ay sonra bi mesaj attı tanimadim hatta onun olduğuna ihtimal vermedim. O mesajla bana iftira bile etti şükür Rabbime nasip etmediği için.
En büyük pismanligim bizim kurumda çalışan birine istediler beni kadrolu işçiydi.aynı kurumdaydik ama görücü usulüyle tanıştık o beni görüyormuş ama ben ilk defa görmüştüm aracı olan kişi çok övdü çocuğu."ondan sana bir zarar gelirse, onun değil, gel benim yakama yapış"dedi o kadar övgü dolu sözler söyledi , Buluştuk gobekli, kaba, hatta biraz görgü eksikliği vardı olmaz dedim , annem ısrarla kabul et dedi olmaz dedim .çok iyi bir eş olurdu eminim çok iyi bir baba olurdu ama sevemezdim onu (çok özür dilerim ama utanirdim belki ondan, arkadaşlarımın ,akrabalarımın yaninda) benden ayrıldıktan sonra başka biriyle nişanlandı ve evlendi .şimdi en büyük hatam bu teklifi kabul etmemek oldukısmet değilmiş ....ama hayırlı olsa RABBİM güzel gösterirdi nasip ederdi, şimdi nerdeyse hiç görücü gelmiyor bana bana gelen goruculer in nerdeyse hepsi evlendi RABBIM bana da ve isteyen herkese de nasip etsin isallah..........
o duada çok güzeldir hangisi olsa ben inş katılacağım :)Kızlar 70.000 salavat'ı tamamlamamıza az kaldı :) o yüzden hangi duayı okuyacağımıza karar verelim,bence 12.000 hz. Yunus duası okuyalım onu okumadık hatırladığım kadarıyla, farklı bir dua okumak isterseniz benim için sorun degil onuda belirteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?