- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.121
sağlığınıza duacıyız efenim :) çok şükür iyiyiz sadece çok uykum var geç yatınca zor oluyor çalışmakçok şükür sizler nasılsınız :)
:) öğretmenmişsiniz çocukken istediğim tek şey öğretmen olmaktı ama şartlar el vermedi maalesef olamadımsaolun efenimm :) ah uyku ne güzel bişisin sen:) sabah zor uyandım bende
zordur ama severek yaparsanız çok da keyiflidir öğretmenlik. nasipten ötesi olmuyor işte hayırlısı böyle demek ki sizin için bende ara vermek zorunda kaldım inşaallah geri döneceğim zamanı dört gözle bekliyorum :):) öğretmenmişsiniz çocukken istediğim tek şey öğretmen olmaktı ama şartlar el vermedi maalesef olamadım
o zaman tez zamanda gelir inşallah canım benim özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum bende inan o kadar sıkıldım ki ev hanımlığına özenir oldumzordur ama severek yaparsanız çok da keyiflidir öğretmenlik. nasipten ötesi olmuyor işte hayırlısı böyle demek ki sizin için bende ara vermek zorunda kaldım inşaallah geri döneceğim zamanı dört gözle bekliyorum :)
Aleyküm selam bacim :) sen de hosgeldin. Elanur arkadaşımız ekler birazdan sanırım. Sizi de tanıyalım efenim :)
Sen bendende küçüksün canım benim ya Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahHosbuldum canim
Sen bendende küçüksün canım benim ya Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Hosbulduk bacim.
Hemen tanitiyim.
20 yasindayim, yakinda 21 olucam insallah..
Yurtdisinda kaliyorum. Ogrenciyim.
Diyetisyenlik okuyorum, su an birinci senemdeyim. Hic evlenmedim, bi evliligin esiginden dondum 1 buck sene once. Soz/ nisan olmadan gercek yuzunu gordum ve ayrildim. Su an pek hazir degilim evlilige tum olanlardan dolayi, ama yavas yavas inanmaya basliyorumki: kaderim biyerlerde beni bekliyor. Konunuzu gordum ve kaderim diyebilicegim kisiyle gerck manada mutlu olmak adina katilmak istedim sizin dualariniza.
23 oldum bendeSen kac yasindasin?
Amin canim amin insallah hepimizi birden.
Kuzum 20 yaş nedir ki? Bence erken bir yaş ama tabi şimdiden dua et. Geç kalmak da iyi değil ama en azından insan kendini tanımak ve geliştirmek için zaman buluyor. Yine de kısmet bu
yok be canım Allaha şükür yok bi yaram eskiden derlerdi yaşlar çok çabuk ilerliyor diye inanmazdım 23 yaşıma ne zaman geldim hatırlamıyorum o yüzden öyle üzgün surat koydum normalde çok karamsar biriyimdir ama benimki farklı bi karamsarlık :)Ne bu karamsarlik??
Noldu yaranimi destim
yok be canım Allaha şükür yok bi yaram eskiden derlerdi yaşlar çok çabuk ilerliyor diye inanmazdım 23 yaşıma ne zaman geldim hatırlamıyorum o yüzden öyle üzgün surat koydum normalde çok karamsar biriyimdir ama benimki farklı bi karamsarlık :)
Her konuda genelde ben olumsuz düşünürüm olumlu olursa çok güzel oluyor olumsuz olursada zaten öyle düşünüyordum deyip geçiştiriyorumEvet yaslar cabuk ilerliyor maaselef ya.
Ablam 20 den snra saymayi birakicaksin derdide inanmazdim.
Simdi aynen o durumdayim.
Canim o dedigin karamsarligin ne konu bi karamsarlikki?
inşaallah canım hakkımızda hayırlı neyse o olsun. maşallah senin işinde çok güzell evet insan arada bir nefes almak istiyor her meslekte öyle ama özel sektör biraz daha yoğundur sanırım.o zaman tez zamanda gelir inşallah canım benim özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum bende inan o kadar sıkıldım ki ev hanımlığına özenir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?