Hayırlı eş için birlikte dua edelim

:) öğretmenmişsiniz çocukken istediğim tek şey öğretmen olmaktı ama şartlar el vermedi maalesef olamadım
zordur ama severek yaparsanız çok da keyiflidir öğretmenlik. nasipten ötesi olmuyor işte hayırlısı böyle demek ki sizin için bende ara vermek zorunda kaldım inşaallah geri döneceğim zamanı dört gözle bekliyorum :)

o zaman tez zamanda gelir inşallah canım benim özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum bende inan o kadar sıkıldım ki ev hanımlığına özenir oldum

Aleyküm selam bacim :) sen de hosgeldin. Elanur arkadaşımız ekler birazdan sanırım. Sizi de tanıyalım efenim :)

Hosbulduk bacim.
Hemen tanitiyim.
20 yasindayim, yakinda 21 olucam insallah..
Yurtdisinda kaliyorum. Ogrenciyim.
Diyetisyenlik okuyorum, su an birinci senemdeyim. Hic evlenmedim, bi evliligin esiginden dondum 1 buck sene once. Soz/ nisan olmadan gercek yuzunu gordum ve ayrildim. Su an pek hazir degilim evlilige tum olanlardan dolayi, ama yavas yavas inanmaya basliyorumki: kaderim biyerlerde beni bekliyor. Konunuzu gordum ve kaderim diyebilicegim kisiyle gerck manada mutlu olmak adina katilmak istedim sizin dualariniza.

Kuzum 20 yaş nedir ki? Bence erken bir yaş ama tabi şimdiden dua et. Geç kalmak da iyi değil ama en azından insan kendini tanımak ve geliştirmek için zaman buluyor. Yine de kısmet bu

Kuzum 20 yaş nedir ki? Bence erken bir yaş ama tabi şimdiden dua et. Geç kalmak da iyi değil ama en azından insan kendini tanımak ve geliştirmek için zaman buluyor. Yine de kısmet bu

Zaten once okul.
Sonra kismetse evlilik.
Erkenden evlenmeye niyetim yok, insallah oylede olur.
24/25 yasima vardgimda dusnmeye baslarim. Ve insllah o vakte kadr kimse karsima cikip aklimi bulandirmaz

Ne bu karamsarlik??
Noldu yaranimi destim
yok be canım Allaha şükür yok bi yaram eskiden derlerdi yaşlar çok çabuk ilerliyor diye inanmazdım 23 yaşıma ne zaman geldim hatırlamıyorum o yüzden öyle üzgün surat koydum normalde çok karamsar biriyimdir ama benimki farklı bi karamsarlık :)

Evet yaslar cabuk ilerliyor maaselef ya.
Ablam 20 den snra saymayi birakicaksin derdide inanmazdim.
Simdi aynen o durumdayim.
Canim o dedigin karamsarligin ne konu bi karamsarlikki?

Evet yaslar cabuk ilerliyor maaselef ya.
Ablam 20 den snra saymayi birakicaksin derdide inanmazdim.
Simdi aynen o durumdayim.
Canim o dedigin karamsarligin ne konu bi karamsarlikki?
Her konuda genelde ben olumsuz düşünürüm olumlu olursa çok güzel oluyor olumsuz olursada zaten öyle düşünüyordum deyip geçiştiriyorum

Kendimi çok yaşlı hissettim ben 30 yaşındayım bekarım ve hiç kısmetim yok .20 yaş nedir

Kızlar nacizane bir önerim olacak. Hayırlı eş adayimizi beklerken kendimizi olabildiğince geliştirmeye bakalım. Dualarimizi aksatmadan tabi. Ben yeni bir kursa başladım bir müzik aleti kursuna.

o zaman tez zamanda gelir inşallah canım benim özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum bende inan o kadar sıkıldım ki ev hanımlığına özenir oldum
inşaallah canım hakkımızda hayırlı neyse o olsun. maşallah senin işinde çok güzell evet insan arada bir nefes almak istiyor her meslekte öyle ama özel sektör biraz daha yoğundur sanırım.

arkadaşlar Rabbim neyi dilerse o olur sıkmayın tatlı canınızı hakkımızda neyin hayırlı neyin şer olduğunu biz bilemeyiz gönül hemen oluversin istiyor ama herkes için aynı yaşta olmuyor evlilik. imtihan dünyasındayız elbet bir şeylerle sınanıcaz. herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor.
Rabbim dünyamız,dinimiz, ahiretimiz için hakkımızda hayırlı kolay ve güzel olanı nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…