- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.161
41 adet fetih suresi okunabilir etkili bir sure olduğu için bana tavsiye edilmişti ama okunuşu bir haftada yapılıyor ben okunuşunu anlatayım isterseniz dağılımını düşünürüz zor olur derseniz isteyen arkadaş bireyselde yapabilir:)
cumartesi günü öğlen 2 rekat hacet namazı kılıyorsunuz sonra;
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih
salı 7 fetih
çarşamba 7 fetih
perşembe 7 fetih
cuma 11 fetih (cuma güne sela vaktine kadar 11 adet fetih suresi okunmuş olmalı)
daha sonra sela ile ezan arasında dua ediyorsunuz.
Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-zâlimîn”Olabilir.
Hz yunusun duasi ne kızlar
Ayrı ayrı yaparsak çok uzun olur zaten hepimiz için dua ediyoruz onu bitirip diğer dualarda buluşmak daha güzel olur diye düşünüyorum ama bu benim düşüncem eğer arkadaşlar tek tek okuyalım derseler isim isim okuruz herkese canımHerkes hemfikirse 12.000 hz . Yunus ' un duasını okuyalım bu arada her kişi için ayrı ayrı mı okuyalım yoksa hepimiz için 12.000 tane mi?
Ben de böyle düşünüyorum çünkü hepimizin niyeti, duası aynı o halde Hz . Yunus' un duasını hepimizin niyetine okuyoruz.Ayrı ayrı yaparsak çok uzun olur zaten hepimiz için dua ediyoruz onu bitirip diğer dualarda buluşmak daha güzel olur diye düşünüyorum ama bu benim düşüncem eğer arkadaşlar tek tek okuyalım derseler isim isim okuruz herkese canım
hayırlısıyla salavatı bitirelimde okuruz inşallahBen de böyle düşünüyorum çünkü hepimizin niyeti, duası aynı o halde Hz . Yunus' un duasını hepimizin niyetine okuyoruz.
Canım bugün veya yarın biter salavat, o yüzden vakit kaybetmeyelim en azından listemizi oluşturalımhayırlısıyla salavatı bitirelimde okuruz inşallah
bugün kandil diye ben esmaül hüsna çekiyorum canım salavat eğer yarın bitmezse çekip yazarımCanım bugün veya yarın biter salavat, o yüzden vakit kaybetmeyelim en azından listemizi oluşturalım
Canım bugün veya yarın biter salavat, o yüzden vakit kaybetmeyelim en azından listemizi oluşturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?