- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.181
Hastayken okunuyor mu acabaKızlar listeye katılmak istiyorum diyin o zaman listeye ekliyorum isimlerinizi
Adetliyken okunmuyor galiba bilgin var mı canımBugun kandil ve ben bugun baslamak istiyorum.bir sorun olmaz sanirim
Kızlar listeye katılmak istiyorum diyin o zaman listeye ekliyorum isimlerinizi
Canım benim okunuyor diye biliyorum ama Hz. Yunus ' un duası Kuranı kerim de geçiyor o yüzden okumamayı daha doğru buluyorum ben, canım hem katılamayanlarda dualarımızda yer alıyor onlara da dua ediyoruzHastayken okunuyor mu acaba
Canım ortak hareket edelim yarın başlayalımBugun kandil ve ben bugun baslamak istiyorum.bir sorun olmaz sanirim
Canım ortak hareket edelim yarın başlayalım
Canım ben hadislerde şunu okudum hz. Muhammed" her kim ki hz.yunusun balığın karnındayken yaptığı dua ile dua ederse Allah o duayı kabul eder" demiş o yüzden bu dua ile ne dilesen olur hadislerde yer alıyorElanurcum bu duanin faydası zalim birinin zulmunden kurtulmak için diye biliyorum ben. Evlilik için okuduğunu nerede gördün ki?
Canım ben hadislerde şunu okudum hz. Muhammed" her kim ki hz.yunusun balığın karnındayken yaptığı dua ile dua ederse Allah o duayı kabul eder" demiş o yüzden bu dua ile ne dilesen olur hadislerde yer alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?