Hayırlı eş için birlikte dua edelim

786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin

1-gülbera
2-nara87
3-love_story
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr
9-denizinmavisi

katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bildirsin

iyi akşamlar, yeni listeye beni de ekler misiniz? teşekkürler..

Benide listeye yazarmisiniz. Birde salat-i tefriciyede okuyalim. Regl olan arkadaslar yasin okuyamaz. Onlarda tefriciyeyi cok okurlat beraber bitiririz ikisinide

Bide yarin bugun baslayalim mi.persembe aksamiya.Yasin okumak guzel okut listedekilerin hepsi en az bir tane okusun, dua edelim sonrada isimleri tek tek sayip.

786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin

1-gülbera
2-nara87
3-love_story
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr -------- 2 Yasin
9-denizinmavisi
10-frikadelle
11-nisa1234
12-

katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bildirsin

kızlar müsait olan Yasin okumaya başlayabilir regl döneminde olanlar bol bol besmele çeksin Rabbim tez zamanda kabul etsin inşaallah :)

canım günaydın şimdi besmeleyi 786 her gün mü çekeceğiz yoksa bi kere mi onu anlamadım ben
günaydın canım o konuyu kesinleştirmedik aslında arkadaşlar nasıl ister bilmiyorum ama bence okuyabilen okusun sayı şartı koymak istemiyorum ben önemli olan samimiyetle okumak sayı tamamlamak için okunmuş olmasın en son okunan sayıyı toplarız

tamam canım elimden geldiğince okumaya çalışırım

kızlar o zaman herkes günlük en az 72 tane besmele okusun 792 yapıyor. her gün en azından 786 tane okunmuş olur daha fazla okumak isteyen olursa yine okusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…