- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.781
hoşgeldinn o zaman aramıza :)Merhaba arkadaşlar, aranıza katılabilmek için bir üyelik edindim ben de. Yeni grubunuza ben de dahil olmak istiyorum.
Hosbuldum, Allah dualarimizi kabul etsin insallahhoşgeldinn o zaman aramıza :)
aminnn canımm inşaallahHosbuldum, Allah dualarimizi kabul etsin insallah
786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin
1-gülbera
2-nara87
3-love_story
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr
katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bildirsin
canım günaydın şimdi besmeleyi 786 her gün mü çekeceğiz yoksa bi kere mi onu anlamadım benkızlar müsait olan Yasin okumaya başlayabilir regl döneminde olanlar bol bol besmele çeksin Rabbim tez zamanda kabul etsin inşaallah :)
günaydın canım o konuyu kesinleştirmedik aslında arkadaşlar nasıl ister bilmiyorum ama bence okuyabilen okusun sayı şartı koymak istemiyorum ben önemli olan samimiyetle okumak sayı tamamlamak için okunmuş olmasın en son okunan sayıyı toplarızcanım günaydın şimdi besmeleyi 786 her gün mü çekeceğiz yoksa bi kere mi onu anlamadım ben
tamam canım elimden geldiğince okumaya çalışırımgünaydın canım o konuyu kesinleştirmedik aslında arkadaşlar nasıl ister bilmiyorum ama bence okuyabilen okusun sayı şartı koymak istemiyorum ben önemli olan samimiyetle okumak sayı tamamlamak için okunmuş olmasın en son okunan sayıyı toplarız
sayı dağıtalım herkes belli miktar okusun denilirse de her gün yaklaşık 71 tane okuruz günlük 786 tane okunmuş olurtamam canım elimden geldiğince okumaya çalışırım
Benim için farketmez ortak karara uyarım bensayı dağıtalım herkes belli miktar okusun denilirse de her gün yaklaşık 71 tane okuruz günlük 786 tane okunmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?