- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.041
o kadar kolay degil ki canim. sanirim atmayacagim vazgectim. oyle uzaktan sevmeye devam, dua ede ede..
neresinden tutsam elimde kaliyor, nerden ne yazsam bi turlu bilemiyorum. biraz zaman gecsin tekrar dusunucem.
o zamana kadar dualariniza guveniyorum
artik birbirimiz gorebilmemiz imkansiz. benim stajim bitti.bir şekilde kendini göstermen gerekiyor ama :44:
Ben de duaya katılmak istiyorum belirlediğiniz bi sayı mı var yardımcı olur musnuz
Valla canım kaldı işte malum sebepten şimdi okuma sayısıda herkesin değişti doğal olarak... listeyi tekrar güncelleyin isterseniz
hakkınızı helal edin lütfen
Canım adetli olanların yerine gün kiminse o okusun olmazsa, acaba başka var mıydı özel günlerinde olan?
artik birbirimiz gorebilmemiz imkansiz. benim stajim bitti.
Allah nasip edecekse kolaylaştırsın, onun kalbini sana ısındırsın, Allah nasip etmeyeceği birşeyin peşine de düşürmesin hiçbirimiziHakkında hayırlısı olur inşallah canım, üzülme
nolur dua et aybirgenim. kocamaaan aminnnn
ben cikayim da siradaki arkadasin dualarini okuyayim simdiden okunmus bilsin listeden ismine bakmadim
opuyorum cok gorusuruz yarin
not: siradaki senmissin ahahah :))))))))
nolur dua et aybirgenim. kocamaaan aminnnn
ben cikayim da siradaki arkadasin dualarini okuyayim simdiden okunmus bilsin listeden ismine bakmadim
opuyorum cok gorusuruz yarin
not: siradaki senmissin ahahah :))))))))
[h=2]masumyüzlüce okumalarının hepsini okudum :)) rabbim hayırlı bir eş nasip eder tez vakitte inşallah :))[/h]
masumyüzlüce canım senin için okumamız gereken duaların hepsini okudum.... İnşallah tez zamanda hayırlı,gönlündeki insanla hayırlı bi evlilik yapabilmeniz nasip olur ve bu evliliğin sonsuza dek mutlu sürmesini Rabbim nasip etsin İnşallah bu evlilikten de sağlıklı,hayırlı,güzel ve salih saliha evlatlarınızın olabilmesini Rabbim nasip eder İnşallah...
yazdım canım bilgisayarına kayıt et istersen ben öyle yapıyorum datlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?