- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.021
bu arada canlarr ben bi karar aldımm... perşembeye kadar listeeki herkesin dualarını tamamlayıp artık listelerinize katılamıcamsevdiğim kişiden vazgeçtim artık onu dilemek istemiyorum artık baktım ki rabbim razı değil ben ne kadar dua etsem de rabbim dilemicek.. .Hepinize çok teşekkür ederim beni tanımadan,görmeden dualarınıza kattınız hepinizi yürekten çook seviyorum iyi ki tanıdım sizi :)) size her daim dua edicem dua kardeşlerim olarak kalıcaksınız hep rabbim hepinize hayırlı eşlerle bir ömür mutlu yuvalar nasip eder inşallah
Ben de duaya katılmak istiyorum belirlediğiniz bi sayı mı var yardımcı olur musnuz
bu arada canlarr ben bi karar aldımm... perşembeye kadar listeeki herkesin dualarını tamamlayıp artık listelerinize katılamıcamsevdiğim kişiden vazgeçtim artık onu dilemek istemiyorum artık baktım ki rabbim razı değil ben ne kadar dua etsem de rabbim dilemicek.. .Hepinize çok teşekkür ederim beni tanımadan,görmeden dualarınıza kattınız hepinizi yürekten çook seviyorum iyi ki tanıdım sizi :)) size her daim dua edicem dua kardeşlerim olarak kalıcaksınız hep rabbim hepinize hayırlı eşlerle bir ömür mutlu yuvalar nasip eder inşallah
nereye kuzum ya ne zaman ne olacagını bilemezsin ne oldu böle olumsuz düsünmeye basladın
Canım epey yorulmuşum ama güzeldi çok şükür Allah razı olsunnnŞimdi de Rainbyte ın dualarını tamamlıycam inşallah
Canlarım beraber dua ettik beraber dertleştik söyliyim dedim beni istiyorlar ama ben sıcak bakmıyorum çünkü ailemden uzak birde ben depresyona girdim birden evlilikten korkar oldum =(
Herkese hayırlı akşamlar
bugün off oldumyani adetlendim ama tefriciyeyi okudum Allah kabul buyursun inşallah bugünkü arkadaşın okumaları kaldı doğal olarak kim alır acaba
ve yarın bende e ben yarında okuyamıycam kendimeonu kim alır ki
yarın senin ayetel kürsileri ben okurum canım
Canlarım beraber dua ettik beraber dertleştik söyliyim dedim beni istiyorlar ama ben sıcak bakmıyorum çünkü ailemden uzak birde ben depresyona girdim birden evlilikten korkar oldum =(
tek tek alinti yapamadim canlarim ama Allahim hepinizden razi olsun.benim de sizin de insallah gonlundekini ve en hayirli olani Rabbim insallah hayirlisiyla versin. AMIN bir sevdigim de var platonik. bakalim dualarimiz nasil denk gelecek merakla beklemekteyimm
ben yarin ona sosyal paylasim sitesinden msj atmayi planliyorum. ama ne yazacagima karar veremedim :))
Canim Allah yardimcimiz olsun. ben onu bir daha goremeyecegim mesela, staj yaptigim yerde calisiyor kendisi, yarin da benim son gunum.
Canım ne yaptın mesaj attın mı
aybirgencim dualarının hepsini okudum Allah kabul eylesin.
Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.Ya Erhamerrahimin.insallah Allah gönlündeki ve hakkındaki hayırlı kişi ile en yakın zamanda hayırlı bir evlilik yapıp,mutlu hayırlı bir ömür sürecek yuvanda saglıklı salih saliha tatlı cocuklarla şenlenmesini nasip etsin inşallah.Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
amin amin amin
aybirgencimbende dualarını okudum rabbim hayırlı bir eş nasip eder inşallah :))
canım senin için okumamız gereken duaların hepsini okudum....İnşallah tez zamanda hayırlı,gönlündeki insanla hayırlı bi evlilik yapabilmeniz nasip olur ve bu evliliğin sonsuza dek mutlu sürmesini Rabbim nasip etsin İnşallah bu evlilikten de sağlıklı,hayırlı,güzel ve salih saliha evlatlarınızın olabilmesini Rabbim nasip eder İnşallah...
Herkese hayırlı akşamlar
bugün off oldumyani adetlendim ama tefriciyeyi okudum Allah kabul buyursun inşallah bugünkü arkadaşın okumaları kaldı doğal olarak kim alır acaba
ve yarın bende e ben yarında okuyamıycam kendimeonu kim alır ki
o kadar kolay degil ki canim. sanirim atmayacagim vazgectim. oyle uzaktan sevmeye devam, dua ede ede..
neresinden tutsam elimde kaliyor, nerden ne yazsam bi turlu bilemiyorum. biraz zaman gecsin tekrar dusunucem.
o zamana kadar dualariniza guveniyorum
Canlarım Allah razı olsun, Allah hepinizin gönlüne göre versinmasumyüzlüce canım bugün okuycan Ayetel Kürsileri ben okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?