- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.001
yenı lısteye benı de ekler mısınız? bır de butun sayfaları okuyamadım ne yapmam lazım sıze zahmet kısaca belırtır mısınız?
Rabbım dualarımızı denk getırsın ınsallah hayırlısıyla
duanın kabul olmaması diye birşey söz konusu değildir sen kendini nasıl şartlarsan karşılığını öyle alırsın sen ilk önce bir inşirah suresi okuda kalbin ferahlasın kalbin ferahlayınca inancında belki oluşur olacağına dair...
dünyada karşılığı verilmezse ahirette verilir karşılığı yada başına gelecek kötü bir şeye set olur... hiç bilemezsin hem rabbim kabul etmiyeceği duayı ettirmez kuluna
biz en hayırlı yoldan cabalıyoruz yoksa konu evlilikse 3 güne bakar adam bulup evlenmek ama bunun iki yönlüsüde var sırf dünya için değil yani...
tek tek alinti yapamadim canlarim ama Allahim hepinizden razi olsun.benim de sizin de insallah gonlundekini ve en hayirli olani Rabbim insallah hayirlisiyla versin. AMIN bir sevdigim de var platonik. bakalim dualarimiz nasil denk gelecek merakla beklemekteyimm
çok teşekkür ederiz duygucumm sayende çok gzl şeyler öğrendikk.... anlamınıda ben yazmak istedmm... :26: Allahım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin. Salavat-ı mecule... :123:
Kızlar bu arada ben yarın akşam kısmetse yola çıkacağım tatile gideceğim. Ama gitsem de sırayla günü gelene duasını okuyacağım söz veriyorum. Bilginiz olsun diye söyledim. Kısmetse yarın akşam yola çıkıp. Gelecek cumartesi istanbul a geleceğim.
tek tek alinti yapamadim canlarim ama Allahim hepinizden razi olsun.benim de sizin de insallah gonlundekini ve en hayirli olani Rabbim insallah hayirlisiyla versin. AMIN bir sevdigim de var platonik. bakalim dualarimiz nasil denk gelecek merakla beklemekteyimm
canımm benimm inşallah rabbim hayırlısı ile o kişiyi sana hayırlı kılar..inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınızseni çok iyi anlıyorum benimde platonik bir sevdiğim var
ben yarin ona sosyal paylasim sitesinden msj atmayi planliyorum. ama ne yazacagima karar veremedim :))
Canim Allah yardimcimiz olsun. ben onu bir daha goremeyecegim mesela, staj yaptigim yerde calisiyor kendisi, yarin da benim son gunum.
.canım benim güle güle kazasız belasız git gel.sorun degil canım dualarında olmak dilegiyle
Ne olur banada dua edin canim aciyor
aybirgencim ne yaptın nasıl gecti görüsmen:18::18::18:
Canım epey yorulmuşum ama güzeldi çok şükür Allah razı olsunnnŞimdi de Rainbyte ın dualarını tamamlıycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?