Hayırlı eş için birlikte dua edelim

rainbyte canım senin için okumamız gereken duaların hepsini okudum.... İnşallah tez zamanda hayırlı,gönlündeki insanla hayırlı bi evlilik yapabilmeniz nasip olur ve bu evliliğin sonsuza dek mutlu sürmesini Rabbim nasip etsin İnşallah bu evlilikten de sağlıklı,hayırlı,güzel ve salih saliha evlatlarınızın olabilmesini Rabbim nasip eder İnşallah...

-rainbyte canım dualarını okudum ALLAH kabul etsin. Gönlündekini en hayırlı olanı sana versin. AMİN

Kızlar bu arada ben yarın akşam kısmetse yola çıkacağım tatile gideceğim. Ama gitsem de sırayla günü gelene duasını okuyacağım söz veriyorum. Bilginiz olsun diye söyledim. Kısmetse yarın akşam yola çıkıp. Gelecek cumartesi istanbul a geleceğim.

biraz sert bir cevap olmamis mi ? sence önce bunu bi yap! der gibi

ben böyle bisey icin dua edildigini bile bilmiyordum, ta ki insanlardan duyana kadar..
yani bana gurursuzca geliyordu bunun icin dua etmek.. ki edemiyorum hala..

hayirlisi olsun diye umdum zaten bende hep.. yoksa bulmustum belami belkide..

tek tek alinti yapamadim canlarim ama Allahim hepinizden razi olsun. benim de sizin de insallah gonlundekini ve en hayirli olani Rabbim insallah hayirlisiyla versin. AMIN bir sevdigim de var platonik. bakalim dualarimiz nasil denk gelecek merakla beklemekteyimm

Son düzenleme:

canımm benimm inşallah rabbim hayırlısı ile o kişiyi sana hayırlı kılar..inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız seni çok iyi anlıyorum benimde platonik bir sevdiğim var

sende cok sagol datlımmmmm Allah kabul eylesinbu gece okuyacagım

canım benim güle güle kazasız belasız git gel .sorun degil canım dualarında olmak dilegiyle

insalalh güzel haberlerle gelirsin canım Allah dualarımızı kabul eylesin sendende Allah razı olsun canım

canımm benimm inşallah rabbim hayırlısı ile o kişiyi sana hayırlı kılar..inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız seni çok iyi anlıyorum benimde platonik bir sevdiğim var

ben yarin ona sosyal paylasim sitesinden msj atmayi planliyorum. ama ne yazacagima karar veremedim :))
Canim Allah yardimcimiz olsun. ben onu bir daha goremeyecegim mesela, staj yaptigim yerde calisiyor kendisi, yarin da benim son gunum.

Son düzenleme:
ben yarin ona sosyal paylasim sitesinden msj atmayi planliyorum. ama ne yazacagima karar veremedim :))
Canim Allah yardimcimiz olsun. ben onu bir daha goremeyecegim mesela, staj yaptigim yerde calisiyor kendisi, yarin da benim son gunum.

bencede kesinlikle msj at canım.insalalh güzel heberlerle gelirsin

aybirgencim yasinişimdi okuyorum insallah güzel haberlerle gel canım gene sevinelim insallah.dualarımız seninle hadi bismillah

canım benim güle güle kazasız belasız git gel .sorun degil canım dualarında olmak dilegiyle
.
Sağol canım çok teşekkür ederim:)

Ben inanıyorum buradaki arkadaşlarla önce dua sonra bizlerin inancı pozitif enerjisi sayesinde her şey yolunda olacak:)

Duygucum ayrıca da paylaştığın dualar ve esmaül hüsna için de çoook tşkler

aybirgencim dualarının hepsini okudum Allah kabul eylesin.

Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.Ya Erhamerrahimin.insallah Allah gönlündeki ve hakkındaki hayırlı kişi ile en yakın zamanda hayırlı bir evlilik yapıp,mutlu hayırlı bir ömür sürecek yuvanda saglıklı salih saliha tatlı cocuklarla şenlenmesini nasip etsin inşallah.Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…