Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Yarina bitirmis olurum insallah 50 tane okudum carsi pazar gezme isi vardi ancak kalanda biter bugun bile bakayim bi.

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- @neyisada
12-@lavieenrose
13-@Nara87
14-@roseiera
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3
19-@cansu_tr
20-@hatice35 ----------55

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

Arkadaşlar tefriciye duasının anlamı çok güzel, ben anlamını düşünerek Arapçasını okuyorum. Biliyorsunuzdur belki çoğunuz ama ben yine de aşağıya kopyalayım:

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

gulbera canım ben 231 adet salat-tefriciyeyi okudum. Dualarımız peygamberimizin nur yüzü hürmetine, ashabı ,ehl-i beyti hürmetine kabul olur inşallah, Allah tez zamanda dualarımızı yaşamayı nasip etsin.

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1-@gulbera------------------ 231
2-@sitare035
3-@benvebendeniz -------- 56
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- @neyisada
12-@lavieenrose
13-@Nara87
14-@roseiera
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3
19-@cansu_tr

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

amin canım aminn inşaallah anlamıda çok güzel iyi yapmışsın paylaşarak aslında türkçesini de ezberlemek lazım bilerek okumak daha güzel olur

1-@gulbera------------------ 231
2-@sitare035
3-@benvebendeniz -------- 56
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- @neyisada
12-@lavieenrose
13-@Nara87
14-@roseiera
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3 ------------231
19-@cansu_tr

Okudum Alah kabul wtsin insallah hepimizinn.

Hanimlar merhaba,
Cok uzun suredir yurtdisinda yasiyorum ve artik yalnizliktan bunaldim. Bu yillar icinde hayrili bir kismet de karsima cikmadi. Buralarda herkes kendi halinde. Mesajimi okuyanlar iclerinden bir dua edip hayirlisiyla yalnizligimin cozume kavusmasini dilerlerse cok makbule gecer. Atik mutsuzluktan ev depresyondan akil sagligimi yitirecegim Alah muhafaza.
Selamlarimla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…