Hayırlı eş için birlikte dua edelim

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 231
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- neyiseda ----------- 100 +
12-@lavieenrose ----------- ???
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe ------------- ???
17-@deryaderya ------------ ???
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- ??
22- KedidirKedii --------

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

Ve bitti kızlar ilişkim rica etsem sabır duanızı alabilirmiyim ben hassasım ve ne kadar hazır olsada insan zor oluyor.

Es sabur çek canım bol bol. Şimdi böylesin ama ilerleyen günlerde yeniden doğmuş gibi olacaksın .

Bu arada sen mi bitirdin nasıl bitti? Anlatmak istersen tabi

ben bişey itiraf etmek istiyorum sana :) sen bu topik açıldığında beri yani çok eskiden beri burdasin ya içimden sana dua ediyordum Allah im bir an evvel bu arkadaşım evlensin diye. Bu mutlu haberini alınca da inan çok sevindim.

Nişan söz tarihi falan belli mi canım?

Es sabur çek canım bol bol. Şimdi böylesin ama ilerleyen günlerde yeniden doğmuş gibi olacaksın .

Bu arada sen mi bitirdin nasıl bitti? Anlatmak istersen tabi
İnşallah canım.Karşılıklı bitti canım.O yalnız kalmak istiyorum bitirmek yada başka birşey değil dedi bende yalnızlık bensizlik sonuçta bende iyi madem dedim yalnız kal.beni suçladı bir sebepten oda iyiliğini düşünmemdi.sabır taştı bendede hiç savunmadım bile kendimi iyi dedim yalnız yalnız kal dedim.öyle bitti.vicdan ve vefa çok önemli gerçekten.önceden mutsuz olucam derdim ama şu kafa yapısını görünce onun mutlu olma imkanı bile yok kendi etti.üzülüyorum çok ama çok seviyorum ama sınırları geçti artık.kıymet bilmeyen insandan arkadaş dost olmazki eş olsun.

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@Benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 231
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- neyiseda ----------- 231
12-@lavieenrose ----------- ???
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe ------------- ???
17-@deryaderya ------------ ???
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- ??
22- KedidirKedii --------

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

ne kadar doğru söylemişsin canım kıymet bilmeyenden arkadaş olmaz ki eş olsun Rabbim kıymet bilecek insanlar çıkarsın karşımıza tez zamanda

Ben şimdi 50 yi okuyorum onun dışında ne kadar sürem var bu 231 tefriciye yi okumak için

kızlar bende beklemek istemiyorum sayımız cok değildi zaten yarın 1 hafta olacak başlayalı şimdiye kadar bitmesi lazımdı aslında.dediğiniz gibi daha fazla beklemeyelim o zaman yarında haber gelmezse yarın paylaştıralım isteyen okusun kalanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…