- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.101
tamam canım değiştiriyorum hemen gözümden kaçıyor bazen kusura bakmaCanim ben bitirdim demistim guncellememissin beni
Ve bitti kızlar ilişkim rica etsem sabır duanızı alabilirmiyim ben hassasım ve ne kadar hazır olsada insan zor oluyor.
neyisada canım çok özledim sizleri ben burda iyi bir şey okuduğumda umut oluyordu bana. Sonuçta Rabbimize karşı ümitsiz olmamamız lazım. Ve sizin için ümitsizlik yaşamayın diye geldim inanın. Bakın tevekkül edin ben tevekkül ettim yine dua ettim bol bol ve içim rahat okacak kişi oldu çok şükür. Tabi ki herşey mükemmel değil sorunlarımız oluyor o kişiyle inşallah en hayırlısı olur hakkımda canlarım o duayı okuyacağım mutlaka Allah razı olsun. Allah a bırakın derim ben hep kontrol altında tutmaya çalışıyomuşum yani illa şu özellikler olacak filan. Bazen her istediğin olmuyor kötünün iyisini seçip Ya Allah deyip başlamak en iyisi tatlım Rabbim inşallah yütekten isterim sizlere de nasip etsin
İnşallah canım.Karşılıklı bitti canım.O yalnız kalmak istiyorum bitirmek yada başka birşey değil dedi bende yalnızlık bensizlik sonuçta bende iyi madem dedim yalnız kal.beni suçladı bir sebepten oda iyiliğini düşünmemdi.sabır taştı bendede hiç savunmadım bile kendimi iyi dedim yalnız yalnız kal dedim.öyle bitti.vicdan ve vefa çok önemli gerçekten.önceden mutsuz olucam derdim ama şu kafa yapısını görünce onun mutlu olma imkanı bile yok kendi etti.üzülüyorum çok ama çok seviyorum ama sınırları geçti artık.kıymet bilmeyen insandan arkadaş dost olmazki eş olsun.Es sabur çek canım bol bol. Şimdi böylesin ama ilerleyen günlerde yeniden doğmuş gibi olacaksın .
Bu arada sen mi bitirdin nasıl bitti? Anlatmak istersen tabi
ne kadar doğru söylemişsin canım kıymet bilmeyenden arkadaş olmaz ki eş olsun Rabbim kıymet bilecek insanlar çıkarsın karşımıza tez zamandaİnşallah canım.Karşılıklı bitti canım.O yalnız kalmak istiyorum bitirmek yada başka birşey değil dedi bende yalnızlık bensizlik sonuçta bende iyi madem dedim yalnız kal.beni suçladı bir sebepten oda iyiliğini düşünmemdi.sabır taştı bendede hiç savunmadım bile kendimi iyi dedim yalnız yalnız kal dedim.öyle bitti.vicdan ve vefa çok önemli gerçekten.önceden mutsuz olucam derdim ama şu kafa yapısını görünce onun mutlu olma imkanı bile yok kendi etti.üzülüyorum çok ama çok seviyorum ama sınırları geçti artık.kıymet bilmeyen insandan arkadaş dost olmazki eş olsun.
Ben şimdi 50 yi okuyorum onun dışında ne kadar sürem var bu 231 tefriciye yi okumak içinarkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@Benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 231
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11-neyiseda ----------- 231
12-@lavieenrose ----------- ???
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe ------------- ???
17-@deryaderya ------------ ???
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- ??
22-KedidirKedii --------
arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.
Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz
belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin
Amin canım aminne kadar doğru söylemişsin canım kıymet bilmeyenden arkadaş olmaz ki eş olsun Rabbim kıymet bilecek insanlar çıkarsın karşımıza tez zamanda
canım 231 i listenin en başında dağıtmıstık senın okudugun 50 arkadasımızın okuyamadıgı sayıydı sen simdilik 50 tane oku yeterBen şimdi 50 yi okuyorum onun dışında ne kadar sürem var bu 231 tefriciye yi okumak için
canım bildirim yapmayan 3 arkadaşımız var okudular mı okumadılar mı bilmiyorum bende eğer haber vermezlerse onların payına düşenleri paylaşırızeksiklere ben de yardimci olurum ne kadar okumam lazim?
tamam senden haber bekleyecemcanım bildirim yapmayan 3 arkadaşımız var okudular mı okumadılar mı bilmiyorum bende eğer haber vermezlerse onların payına düşenleri paylaşırız
Anladım ttamam akşama bitmiş olur misafirim var ondan ara ara okuyorum <3canım 231 i listenin en başında dağıtmıstık senın okudugun 50 arkadasımızın okuyamadıgı sayıydı sen simdilik 50 tane oku yeter
canım bildirim yapmayan 3 arkadaşımız var okudular mı okumadılar mı bilmiyorum bende eğer haber vermezlerse onların payına düşenleri paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?