- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.121
Gerçekten mi Allahım ne güzel lütuf ne güzel dua kardeşleri göndermiş benim adıma dua egmelerine vesile olmuş bu site. Rabbimm ebeden razı olsun dua kardeşim çok sevindim ve çok duygulandım gerçekten... Amin inşallah hepimiz en hayırlı şekilde evleniriz ve çocuklarımız olur hayırlı sağlıklı.. Nişan önümüzdeki haftalarda inşallah kardeşim. Benim adıma da ettiğin bu dualar hürmetine Rabbim sana daha hayırlısını nasip etsin gönlündekinin neyisadacım. Yalnız olmadığımı hissettirdin bana:)sen de benim duamdasın inşallah artık..ben bişey itiraf etmek istiyorum sana :) sen bu topik açıldığında beri yani çok eskiden beri burdasin ya içimden sana dua ediyordum Allah im bir an evvel bu arkadaşım evlensin diye. Bu mutlu haberini alınca da inan çok sevindim.
Nişan söz tarihi falan belli mi canım?
canım benim çok sevindim ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin...Gerçekten mi Allahım ne güzel lütuf ne güzel dua kardeşleri göndermiş benim adıma dua egmelerine vesile olmuş bu site. Rabbimm ebeden razı olsun dua kardeşim çok sevindim ve çok duygulandım gerçekten... Amin inşallah hepimiz en hayırlı şekilde evleniriz ve çocuklarımız olur hayırlı sağlıklı.. Nişan önümüzdeki haftalarda inşallah kardeşim. Benim adıma da ettiğin bu dualar hürmetine Rabbim sana daha hayırlısını nasip etsin gönlündekinin neyisadacım. Yalnız olmadığımı hissettirdin bana:)sen de benim duamdasın inşallah artık..
Bencede canım artık bitirelim. Kalan sayıyı okumak isteyenlere paylaştıralım. Ben gönüllüyüm :)kızlar bende beklemek istemiyorum sayımız cok değildi zaten yarın 1 hafta olacak başlayalı şimdiye kadar bitmesi lazımdı aslında.dediğiniz gibi daha fazla beklemeyelim o zaman yarında haber gelmezse yarın paylaştıralım isteyen okusun kalanları
Gerçekten mi Allahım ne güzel lütuf ne güzel dua kardeşleri göndermiş benim adıma dua egmelerine vesile olmuş bu site. Rabbimm ebeden razı olsun dua kardeşim çok sevindim ve çok duygulandım gerçekten... Amin inşallah hepimiz en hayırlı şekilde evleniriz ve çocuklarımız olur hayırlı sağlıklı.. Nişan önümüzdeki haftalarda inşallah kardeşim. Benim adıma da ettiğin bu dualar hürmetine Rabbim sana daha hayırlısını nasip etsin gönlündekinin neyisadacım. Yalnız olmadığımı hissettirdin bana:)sen de benim duamdasın inşallah artık..
arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@Benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 231
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11-neyiseda ----------- 231
12-@lavieenrose ------haber yok
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131 +
16-@kamuhe ------------- 50 tane okuyacak okudu olarak sayıya dahil ediyorum
17-@deryaderya ----------(okuyamayacak )
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- 50 ( okuyacaktı okudu olarak sayıya dahil ediyorum )
22-KedidirKedii -------- 50 ( okuyacaktı okudu olarak sayıya dahil ediyorum )
TOPLAM 3676 tane tefriciye okundu 768 tane tefriciyemiz kaldı
bildirim yapmayan arkadaşlarımızdan haber bekliyorum lütfen geri dönüş yapın
geri dönen arkadaşlarımızdan şu anda 281 tane okunacak tefriciye var okumak isteyen sayı bildirsin
arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@Benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 231
8-@esoss88 -------------- 231 + 181
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11-neyiseda ----------- 231 +100
12-@lavieenrose ------haber yok
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131 +
16-@kamuhe ------------- 50 tane okuyacak okudu olarak sayıya dahil ediyorum
17-@deryaderya ----------(okuyamayacak )
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- 50 ( okuyacaktı okudu olarak sayıya dahil ediyorum )
22-KedidirKedii -------- 50 ( okuyacaktı okudu olarak sayıya dahil ediyorum )
TOPLAM 3957 tane tefriciye okundu 487 tane tefriciyemiz kaldı
bildirim yapmayan arkadaşlarımızdan haber bekliyorum lütfen geri dönüş yapın
canım şimdilik 100 tane okuyabilirsin geri dönmeyen arkadaşlar varcanım kaç tane kaldı son olarak, alabilirim ben de 100 tane eğer kaldıysa?
Bu aksam a kadar 181 i tamamlayacağım inş :)KedidirKedi (50) okudu sitare (181) nin eksiğini tamamladı
esoss88 (181) tane ek okudu kamuhe (50) eksiğini tamamladı
gulbera(31) , frikadelle (100), neyisada (100) ek okudu deryaderya'nın eksiğini tamamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?