Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Amin aynen şu an şükür halimize, Rabbim aratmasın bu günleri .insanlar ne kadar çabuk boşanır oldu bencilleştik iyice evlilik yürütemez olduk

Amin aynen şu an şükür halimize, Rabbim aratmasın bu günleri .insanlar ne kadar çabuk boşanır oldu bencilleştik iyice evlilik yürütemez olduk
evet canım bencilleştik malesef sabrımız tahammülümüz kalmadı kendimizi dünyaya çok kaptırıyoruz bu da hayatımızın her alanına yansıyor işte Rabbim inşallah hepimize burda mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip etsin tez zamandaaa Aminnnn I

Ve bitti kızlar ilişkim rica etsem sabır duanızı alabilirmiyim ben hassasım ve ne kadar hazır olsada insan zor oluyor.

arkadaslar ben payıma düşen 181 taneyi ALLAHIN İZNİYLE tamamladım. 50 taneyi anjelika rumuzlu arkadasımız okuyacaktı. ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH. BIR SONRAKİ LİSTEYE BENIDE EKLEYIN. ELİMDEN GELDİĞİNCE OKUYACAGIM.

Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar. Malum düğün mevsimindeyiz, nikah sonrası gelin çiçeği ritüeline katılmaktan gına geldi:) Senede 2-3 çiçek kapar oldumm. Bir faydasını henüz görmüş değilim Düşünüyorum da ben evlenirken arkama dizilecek bekar grubu bile kalmayacak, en son ben kaldım çünkü

Ve bitti kızlar ilişkim rica etsem sabır duanızı alabilirmiyim ben hassasım ve ne kadar hazır olsada insan zor oluyor.

Allahım size dayanma gücü, bol sabırlar versin. Hiç ummadığınız bir anda hayat arkadaşınızı karşınıza çıkarsın ki gidenlere şükredin. Geçicek hiç merak etmeyin,sonra da buraya gelip hayatınıza giren yeni kişiyi anlatıcaksınız

İnşallah o kadar çok inanmak istiyorum ki buna.Ağzından bal damlıyor gerçekten canım umarım öyle olur.Hepimizin hayatında hep 'iyi ki'ler olur umarım

neyisada canım çok özledim sizleri ben burda iyi bir şey okuduğumda umut oluyordu bana. Sonuçta Rabbimize karşı ümitsiz olmamamız lazım. Ve sizin için ümitsizlik yaşamayın diye geldim inanın. Bakın tevekkül edin ben tevekkül ettim yine dua ettim bol bol ve içim rahat okacak kişi oldu çok şükür. Tabi ki herşey mükemmel değil sorunlarımız oluyor o kişiyle inşallah en hayırlısı olur hakkımda canlarım o duayı okuyacağım mutlaka Allah razı olsun. Allah a bırakın derim ben hep kontrol altında tutmaya çalışıyomuşum yani illa şu özellikler olacak filan. Bazen her istediğin olmuyor kötünün iyisini seçip Ya Allah deyip başlamak en iyisi tatlım Rabbim inşallah yütekten isterim sizlere de nasip etsin

Canim cok sevindim, kendimmis gibi adeta anlatamam, Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla, son gunlerde moralim cok bozuktu, duzeldi sayende. Allah razi olsun..

frikadelle canım benim sizin için geldim bu topiğe umutsuzluğa sakon kapılmayın diye yazdım canım. Tevekkül et üstüne basa basa diyebilirim bunu ben artık tevekkül edeceğim dediğim anda oldu ne olduysa.çok incelemeden istediğin en önemli özellikler tutuyorsa Ya Allah deyip başla. Ve en hayırlısını iste böyle deyince hayırsızsa bi engel çıkıp işker bozuluyor. Ayrılınca da üzülmemek lazım ben önceden çok üzüldüm çok ağladım ama hep boşmuş. Sonra bitti başkasıyla evlendi. İnanın aynı şeyi dört kez yaşadım gidip başka kızlarla evlendiklerini favede gördüm. Ve dedim nasip değilmiş neden ağladım ki diye.Rabnim daha daha iyilerini sizlere de nasip etsin dua kardeşim

Vanım ben de bu yola girdim ve rahat ettim. En en iyisi

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------ 231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@benvebendeniz -------- 156
4-@Saksı_Degilim_Ben ---231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 100
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- @neyisada -----------100
12-@lavieenrose
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3 ------------231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ----------55
21-@angeliki3 -------------- okuyamayan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlayacak

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

kızlarr günaydınn güzel bereketli bol nasipli bir haftanız olsun inşaallah
sitare arkadaşımızdan kalan 50 tane tefriciyemiz var angeliki3 arkadaşımız okuyacaktı eksikleri ama msjlara cevap vermedi okumak isteyen varsa 50 tane eksiğimizi tamamlayabilir ben başka tefriciye okuyorum o yüzden okuyamadım okumak isteyen varsa cvp bekliyorum :)

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 100 +
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- @neyisada ----------- 100 +
12-@lavieenrose ----------- ???
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe ------------- ???
17-@deryaderya ------------ ???
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- ??
22- KedidirKedii --------

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

Canim ben bitirdim demistim guncellememissin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…