- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.081
Amin aynen şu an şükür halimize, Rabbim aratmasın bu günleri .insanlar ne kadar çabuk boşanır oldu bencilleştik iyice evlilik yürütemez oldukbi arkadaşım vardı kpss değil ki bu çalışıp kazansak derdi evlilik içinaynıyız canım ya arkadaşlarımda hatta sülalemde bekar kalmadı sonları oynuyorum nasipten ötesi olmuyor işte Rabbim beklediğimize deyecek eşler evlilikler nasip etsin o kadarda evliliği kötü giden var ki bekar kalmak daha mı iyi diyosun Rabbim eşlerimizle imtihan etmesin bizleri
evet canım bencilleştik malesef sabrımız tahammülümüz kalmadı kendimizi dünyaya çok kaptırıyoruz bu da hayatımızın her alanına yansıyor işte Rabbim inşallah hepimize burda mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip etsin tez zamandaaa AminnnnAmin aynen şu an şükür halimize, Rabbim aratmasın bu günleri .insanlar ne kadar çabuk boşanır oldu bencilleştik iyice evlilik yürütemez olduk
Ve bitti kızlar ilişkim rica etsem sabır duanızı alabilirmiyim ben hassasım ve ne kadar hazır olsada insan zor oluyor.
İnşallah o kadar çok inanmak istiyorum ki buna.Ağzından bal damlıyor gerçekten canım umarım öyle olur.Hepimizin hayatında hep 'iyi ki'ler olur umarımAllahım size dayanma gücü, bol sabırlar versin. Hiç ummadığınız bir anda hayat arkadaşınızı karşınıza çıkarsın ki gidenlere şükredin. Geçicek hiç merak etmeyin,sonra da buraya gelip hayatınıza giren yeni kişiyi anlatıcaksınız
Aleyküm selam esrazambak. Öyle sevindim ki anlatamam. Seni çok merak ediyordum uzun süredir yoktun burada. Görüştüğün kişi umarım hakkında hayırlı olandir senin için. Allah tamamına erdirsin. Şu duayı oku bol bol. Rabbi yessir velatu assir. Rabbi temmim bil hayr. ( Rabbim zorlastirma, kolaylaştırır Rabbim hayırlı bir sonuca ulastir. ) darısı da bizim başımıza inşallah
Canim cok sevindim, kendimmis gibi adeta anlatamam, Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla, son gunlerde moralim cok bozuktu, duzeldi sayende. Allah razi olsun..
Biri aracı olduğunda bu yöntem artık bana daha güvenilir geliyor. Önceden senin gibi düşünürdüm korkardim bu yüzden hep kendim bulmak istedim buldum da ama hepsi fos çıktı. Bundan sonra kendim bulmak için çaba gostermeyecegim her şeyi akışına bırakacağım. Öyle rahatım ki. Yani Rabbime teslim edeceğim kendimi. Hakkımızda hayırlısı
canım katılmak isteyenlerle liste yapıyoruz belirlediğimiz duayı hep birlikte okuyoruz sen konuyu takip et yeni listeye başladığımız zaman tekrar hatırlatırsın unutabiliyorum çünküNe listesine göre nasıl okunuyor beni de bilgilendirip beni de ekleyin listeye okurum evelAllah
Tamam beni de unutmayın okurum okuyuncanım katılmak isteyenlerle liste yapıyoruz belirlediğimiz duayı hep birlikte okuyoruz sen konuyu takip et yeni listeye başladığımız zaman tekrar hatırlatırsın unutabiliyorum çünkü
canım su anda eksik 50 tane tefriciyemiz var okumak istersen şimdiki listeye yazalım seniTamam beni de unutmayın okurum okuyun
Olur bugün 50 tane okurum bitirince yaazarım yazın beni decanım su anda eksik 50 tane tefriciyemiz var okumak istersen şimdiki listeye yazalım seni
tamam canım yazıyorum hemenOlur bugün 50 tane okurum bitirince yaazarım yazın beni de
Canim ben bitirdim demistim guncellememissin beniarkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 100 +
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- @neyisada ----------- 100 +
12-@lavieenrose ----------- ???
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe ------------- ???
17-@deryaderya ------------ ???
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- ??
22-KedidirKedii --------
arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.
Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz
belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?